08.03.2007, 15:35
1193
Upam, da nimaš tega virusa oz. da ga ne boš imela ter da je samo prehlad!!
Ja, zato jst piz
vsakič, ko svakinja pripelje svojo hčerko vso bolno na obisk- ampak prejšnji teden, ko smo bili v Kranju, pri tastu in tašči na kosilu mi je pa prekipelo dokončno!!! Bilo pa je takole- pridemo mi trije na kosilo k tašči (po treh tednih, ker si viroze in gripe...kar podajajo- tamala prinese iz vrtca, potem pa na obiske hodijo, namesto, da bi bili doma
) in svakinje+nečakinje ni bilo zraven, ker so še bolani- LEPO OD NJE!! Potem po kosilu je pa moj hotel še do tete in strica ( ker gre naslednji teden v Anglijo in se dolgo ne bodo videli), pa sva šla in rekla, da potem prideva še nazaj! In čez pol ure, ko prideva nazaj, sta bili tam svakinja in njena hčerkica- obe ŠE NE zdravi! Ko sm ju jaz videla, sem rekla, da potem gremo pa mi domov, ker imamo ta teden cepljenje in nočem, da mi Tinkara zboli!! Pa so rekli, sej sta že vredu, sej Lara ne bo hodila zraven Tinkare
- v isti sobi
, pa je moj rekel, pa bodmo še mal........pol sem pa vpričo vseh rekla, da on je lahko, da midve pa greva...sem Tinkaro oblekla (no sej je niti slekla nisem), spakirala stvari, se opravičila, da res nočem, da mi otrok zboli in šla. Sej je šel moj tud, potem pa dol do avta pridemo, pa moj razlaga svoji mami, kako sestra še ful kašlja, pa da je rekla,da se še slabo počuti
, pa njegova mami reče, ja da gre jutri kao nazaj k zdravniku, pa da tamala še 1 teden ne sme v vrtec- a pol k smo šli, so bili pa spet vsi bogi- 3 minute nazaj pa :SEJ SO ŽE ZDRAVI!!! Sem rekla, da se tko ta teden vidimo, upam, da bodo zdravi!!!
Jst jih imam poln kufer
Tako da zdej ne vem, kaj si mislijo o meni, ampak mi je že čisto vseeno ( isto so naredili, ko je bila Tinkara 3 tedne stara- pol ure sva jih po telefonu prosila naj ne hodijo, če so bolani- naslednji dan pa vsi na vratih)- ČLOVEK IMA ENKRAT VSEGA DOVOLJ!!

Še vedno debatira. Zato pa še vedno težim tukaj. Dol pa ne smem, če jo še kaj lulat prime, da jo hitro nesem. Upam, da kmalu zaspi, ker moram res pospraviti po kuhinji.
A sem jaz en otrok... Ampak ta je pa kruta, a to se jima je po nesreči streslo? Pri nas bi pomojem kar sesealec pel.
22