Vsako jutro ji skuham sveži čaj.. od Hippa malina šipek, ker od kar zna piti, pije ko žolna.. je včeraj popila skora pol litra
Naš tudi ta čaj pije in ga ful popije. Pa je baje zdravo, zaradi ledvic. Ne vem. JAz mu ga dam, on ga pa rad pije.
Mi smo se našopingiral. Nisem uspela pokupiti celega Celja, sem pa kar precej privlekla domov. Seveda veliko takšnih stvari, ki so kar same v voziček skočile. Sem škratu verižico kupila za krst (ful je močna in lepa), pa igračke je dobil, pa nekaj oblekic, pa Magic Cup sem mu kupila (bomo videli, če bomo mi to obvladali.... Mami si je pa privoščila nove hlače, majice in čevlje, pa še par kremic za razvajanje....
V glavnem zapravila vso porodniško in še malo z dragijeve kartice (bo vesel kot sto

). Bila v Okaidiju - kupila mu ful lepe kapice s šiltom in majčke.
Škrat je bil ful priden...vmes ga je izdala lakota in je pojedel 120g Hippovega jabolka. To se pri nas še ni zgodilo (ponavadi poje pol ali pa še manj).
Jutri nas čaka
sistematika in cepljenje. Upam, da bo vse ok. Bom napisala mere, ko jih izvem.
Mis in Tina
za pol svečke! Piskot ti kar v akcijo za voziček. Samo prevleke za dež pa nisem kupila. Jo imajo v Arielu, ampak se mi zdi kar dost draga, poleg tega pa po nasvetu kolegice...brezveze, ker itak ne grem ven kadar dežuje. Če ga imaš v planu naročiti preko e-baya, mi sporoči na ZS. Ker ga v Slovenijo ne pripeljejo (dostavijo ga v A). Zdaj se greva pa s škratom malo crkljat, ker me tako milo gleda (se kotali po dekici). Smeh mali... LP