writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

16.05.2007, 07:12

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ja pa altati gre tud verjetno ane.

Dobro jutro!
Altati četrtek ne more, ker ima registracijo avta.
Pa obisk prijateljice, ki je bila operirana.
Kakšen drug dan....
Sicer pa- v četrtek je še bolj slabo vreme napovedano, petek je lepši....

clock-img

16.05.2007, 07:21

clock-img

moci

pencil-img

5572

dobro jutro,
tako dolgo sem vas čakala, muki, maxica, lu...
ko sem šla spat, te pa pokukale na planouser posted image
opažam, da oktober ni več, kot je bil. nobenih večernih žuriv ni več, ko ne moreš sedit, ker napišeš post, pa je že 5 novih... joj, kako je bilo lepo user posted image

brdo - no, pa petek. meni je vseenouser posted image

lu, upam, da se uredite tako, da boš brez skrbi. pridna, poslušaj nasvete izkušenihuser posted image

@lina, tudi jaz poznam take slapove user posted image . bi me skoraj kap takratuser posted image sem že mislila, da me je kdo zaštihaluser posted image user posted image user posted image
saj bo, še kakšen dan ... user posted image

clock-img

16.05.2007, 07:24

clock-img

moci

pencil-img

5572

čestitke:

gael in tasha

user posted image

val in barby

user posted image

clock-img

16.05.2007, 08:40

clock-img

Anonimen

Samo na hitro, dokler ne dam škrata spat...sem komaj našla en kabel, da splezam na RR...

Spali kar ok...točno ob 6.55 sem pogledala na uro in si rekla...takle čas pred 7 meseci je pa škrat ravno ven prišel in zajokal...kako čas beži...

LP

clock-img

16.05.2007, 08:48

clock-img

piskot

pencil-img

2846

jutro.

tako, midva ze kuhava kosilo. da bova sla potem v miru spat user posted image .

kar se brda tice, men je vseen, lahko tudi v petek.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

16.05.2007, 08:54

clock-img

altati

pencil-img

5724

piskot- čist preveč sta pridnauser posted image

Dobro jutro!

clock-img

16.05.2007, 09:07

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

vse najboljše Gael in Tashauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                      Val in Barbyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

16.05.2007, 09:08

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

hvala vsem za učerajšnje čestitke!!! ana in tristan

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

16.05.2007, 09:10

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Čestitke anč in Tristan za osem mesecev z zamudo,
danes pa Tasha in Gael,
ter Val in Barby za sedem mesecev.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

16.05.2007, 09:12

clock-img

nanica

pencil-img

852

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image val in barby84 in in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gael in tasha23

po kresi se dan obesi

clock-img

16.05.2007, 09:13

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Dobro jutro.

Najprej čestitke Valu in Gaelu ter seveda njunim mamicam za 7 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdaj pa moram malo napisat, kako je bilo pri nas ponoči. Kar hudo, ja. Ob desetih je mala šla spat, ob polnoči se je zbudila, in ker je nisem dala na joške, ampak sem ji ponudila samo vodo, je bilo hudouser posted image  Je jokala skoraj uro in pol. Pa sem jo vzela iz posteljice, jo malo popestvala, toliko, da se je umirila, pa jo dam nazaj in spet jok. Jaz ne vem ali je prav, da jo iz posteljice dam in tolažim v naročju? Se bojim, da to ne bo imelo želenega učinka? No okrog pol dveh je končno zapala in spala skoraj do petih.

Nadaljujem kasneje....

clock-img

16.05.2007, 09:15

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Mamica81, danes se je tudi pri nas Lan pogosteje zbujal ponoči, tudi z jokom, pa kar cucljal bi skoz. Sumim na mlaj, ki je danes.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

16.05.2007, 09:21

clock-img

moci

pencil-img

5572

zoja se pa po novem zbuja s hudim jokom, pa mislim, da sploh ni budna. čudno izgleda. prestrašenouser posted image in je ne moreva pomirit, razen z joškouser posted image pojma nimam kaj ji je... že kakšna 2 tedna to počne. jaz sem pa upala, da se bomo odvajali nočnih žurkuser posted image

clock-img

16.05.2007, 09:22

clock-img

mis

pencil-img

2168

tudi pri nasşe je 2x zbudila. ob treh duda, ob petih se je pa premetavala, obračala... nič ni pomagalo, ni jokala, no pol se je pa sama umirila in spala do 6h. jedla in spala do 8h. mlaj dela...

včer je bla pa res ta uscana zofkauser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

clock-img

16.05.2007, 09:23

clock-img

Anonimen

Hvala za čestitke...res prehitro mineva čas...že 7 mesecev...jaooo...

V katerem malčku je to? Jaz sploh ne najdem....naš je v marčevski...koga moram še zraven iskat user posted image  (saj veste, moj podpis)...

Škrat zaspal v 5 minutah...sva malo pospravljala, ker pride sis na obisk iz Lj. pa da bo imela kam stopit...

LP

clock-img

16.05.2007, 09:24

clock-img

mis

pencil-img

2168

IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja se pa po novem zbuja s hudim jokom, pa mislim, da sploh ni budna. čudno izgleda. prestrašenouser posted image in je ne moreva pomirit, razen z joškouser posted image pojma nimam kaj ji je... že kakšna 2 tedna to počne. jaz sem pa upala, da se bomo odvajali nočnih žurkuser posted image

tina se je tudi tako zbujala. še zdaj se včasih. takrat je bila nenaspana.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

clock-img

16.05.2007, 09:26

clock-img

nanica

pencil-img

852

res je bil mlaj. mi smo danes eno uro ponoči jokali, pomagalo ni nič, čez eno uro je šele joška zalegla. potem pa se obrnil stran in zaspal do pol devetihuser posted image to se še ni zgodilo. oči je s svetlobno hitrostjo odbrzel v službo

po kresi se dan obesi

clock-img

16.05.2007, 09:28

clock-img

piskot

pencil-img

2846

mamica tudi jaz ga tako tolazim in ne vem al je prav al ne. ampak ne morem ga pa pustit v postelji. sicer pa danes nisem bila prav pridna, sem dvakrat podlegla, ker se mi ni dalo ukvarjat z njim, pa sem ga podojila.

clock-img

16.05.2007, 09:32

clock-img

altati

pencil-img

5724

Pikabu vas vse pozdravlja!
Še vedno je fulll bolna.
Razmišljajo celo, da bi šli predčasno domov.

clock-img

16.05.2007, 09:33

clock-img

piskot

pencil-img

2846

moci tudi mi imamo podobno. zbudi se in se kar mece, dere (dobesedno dere, ne joka), tako da ga imam komaj v narocju. in tudi ne pomaga nic drugega kot dojenje. je pa res da se zbudi manjkrat.

clock-img

16.05.2007, 09:39

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Čestitke Valu in Gaelu user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mali škrat spi. Upam, da bo tako kot včeraj. 2 urci skupaj. Ah mi je pasalo.

So pa pri nas noči tudi take kot jih je opisovala moci. Ampak to je pri nas že cca 1 mesec. Tako se dere, da samo joška pomaga. Sva ravno par dni nazaj z dragijem probala tisto foro, da bi šlo brez dojenja pa še on ga je miril. Ni šlo. Histerični jok. Mali je tako name navezan, da je joj. Posledično me tudi zato toliko bolj skrbi kaj bo danes.user posted image

Brdo petek. Meni je prav.user posted image

altati kaj a je že 1 leto naokoli? Fino. Midva jo pa po vsej verjetnosti konc tedna dobiva. Novo.user posted image user posted image user posted image Uf bom spet mal važna.

Pikabu čimprej se pozdravi.

*anč full fajn, da si našla novega lastnika za Lili.

Piskot in kaj si skuhala dobrega?
Midva sva od pon. na ločevalni in meni tehtnica že -2 kg kaže. Pa še stres vmes. Še 4 pa pridem nazajuser posted image

Sem vam pa pozabla povedat, da Maja že poje besedila pesmic dober mesec. Tako na pamet. In imamo doma živi radio.user posted image

Zdaj si grem pa še eno veliko
user posted image narest. Mi nekaj  manjka, pa še lasje upam, da se mi čimprej posušijo. Si jih zelo nerada sušim z fenom. Ne vem zakaj.

vava tale PAmetni kuža, se kar sam od sebe oglaša. Sem se enkrat prav ustrašila. Zdaj vem zakaj si ga izklopila user posted image

čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

16.05.2007, 09:45

clock-img

altati

pencil-img

5724

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

altati kaj a je že 1 leto naokoli? Fino. Midva jo pa po vsej verjetnosti konc tedna dobiva. Novo.user posted image user posted image user posted image Uf bom spet mal važna.

ne, ne, ne!!! Naša je novemberska, je 'ta nova'. Moj stari avto, ki ga nameravam letos menjati. Upam, da je to njegova zadnja registracija z moje straniuser posted image .

clock-img

16.05.2007, 09:46

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Sem brala da ste se menile od M.

Jaz je nimam že od marca ali maja 2004user posted image Prišla tudi še ni. user posted image tudi nisem. Sem danes test naredila in sem si kar malo oddahnila. Priznam.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

16.05.2007, 09:48

clock-img

Anonimen

2. VESELI NOVICI:

1. Našli Rozi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
2. Z Valovim pradedijem je boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

clock-img

16.05.2007, 09:49

clock-img

Arabela

pencil-img

2245

IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Zdaj pa moram malo napisat, kako je bilo pri nas ponoči. Kar hudo, ja. Ob desetih je mala šla spat, ob polnoči se je zbudila, in ker je nisem dala na joške, ampak sem ji ponudila samo vodo, je bilo hudouser posted image  Je jokala skoraj uro in pol. Pa sem jo vzela iz posteljice, jo malo popestvala, toliko, da se je umirila, pa jo dam nazaj in spet jok. Jaz ne vem ali je prav, da jo iz posteljice dam in tolažim v naročju? Se bojim, da to ne bo imelo želenega učinka? No okrog pol dveh je končno zapala in spala skoraj do petih.

Nadaljujem kasneje....

Mamica81, resnično ti priporočam knjigo E. Pantley: Otroško spanje, brez joka v sanje... Pri nas so že vidni napredki... tudi jaz sem jo hotela v enem dnevu odvadit dojke pa je bil samo jok... pa kot sem že pisala, sem ji dala posteljico k moji, pa prve dni ko je jokala sem jo vedno podojila, ampak je nisem pustila da je trdno na dojki zaspala, sem jo odstavljala...  šele po kakšnih 4ih, 5ih dneh sem ji ponudila vodo in jo zraven božala in pela... ampak vsakič ko se z vodo ni pomirila in jokala sem ji za kratko ponudila dojko, tako da ona ve, da sem jaz tam in dojka tudi... pa je ratalo... no in včeraj jo je uspaval ati, je sicer jokala ampak ne več kot 10min.... nato se je po dveh urah zbudila, sem pohitela k njej ampak za čudo ko sem jo hotela pobožat je malecka že spala....user posted image ... saj ponoči se je zbudila kakih 3x (enkrat sem jo podojila ker je nisem pred spanjem) ostalo pa je sama zaspala... ampak to ni tako da ona kar zaspi, saj se premetava, odpira usteca in išče dojko ampak ne joka in to počne v polsnu.. nato pa si k sebi stisne ninico in zapančka nazaj...

No da ne bom spet nakladala in se ponavljala.. meni se pač zdi da mi je knjiga resnično pomagala, no vsaj na pravo pot me je spravila...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem