Gael in Val + mamici - čestitke za 7 mesecev
barby - v majski številki... pod člankom fotografija, bolj na koncu sta tvoj in moj škrat vsak na svoji strani članka, v isti višini
lucika - js sm poslala fotke janurja (Jaša star mesec in pol za v rubriko Rodili so se...), pa so bile šele zdaj objavljene
in ne v tej rubriki , ampak pod članek fotografija
mi imamo izredno stanje
kakali še nismo... danes 6. dan... bli pr zdravnici, pa
ni nč dala, je rekla sladkan čaj in masaža trebuščka -> to bi mi
lahk po telefonu povedala... Jaša pa ni čist tapravi, je tak bolj apatičen... jedel včeraj 20:00 in zdaj 10:20
vmes je pa ob 4:00 in 8:00 enkrat potegnil, da je le usta zmočil, niti požret ni rabil
zdravnica pa reče: o, kak dobrovoljček... pa ni niti približno tk dobre volje kot sicer
včeraj je zaspal ob 20ih, 20:30 se je pa s krikom zbudil in kričal od bolečin (ne jokal) do 22:30... js sm jokala zraven kot toča, potem je pa mož vn poslal in sta se uspavala... tak ubožček je bil, da nism mogla solz zadrževat
štorkljica, mis - uživajte na dopustu!
barby - super za dobre novice
Arabela - js sm tut full promovirala to knjigo, ker se je men tut zdelo, da daje rezultate, ampak me kr niso hotele poslušat
knjiga o spanju brez joka - sem jo celo opisala po poglavjih... moram potem najt, kdaj se je naš mali začel obračat s trebuha na hrbet, pa napišem stran še za ostale, če naletim vmes nanjo...
mis - pejt enkrat za cel dan nekaj delat, samo za podoje bodi na razpolago... pa naj mož medtem skrbi za Tino, ji pripravi za jest, naj greta na sprehod, v trgovino... še kaj na pošto al pa na banko po možnosti... naj opereta in obesita perilo... vglavnem stanovanje naj bo pospravljeno, pa mala dobro uštimana... pol pa naj govori... bo verjetno štala doma (sej praviš, da je že zdaj, ko se onadva štimata - pri nas je ISTO)... js mojemu takoj povem, če kaj sika... včasih reče kao, sej bi pa js doma bil, pa pejt ti delat... to predvsem kadar js njemu težim, da je skoz v službi... mi smo 24 ur na dan v službi... če otročki spijo, smo pa z mislimi pri njih in nas skrbi ali jim je toplo, jim ni prevroče, kdaj so nazadnje jedli, kolk so jedli, kolk so pili,... bla bla... že samo pakiranje za na sprehod je umetnost za tiste, ki ne počnejo tega vsak dan