writing-img

RE: Oktober 2006

clock-img

17.05.2007, 21:15

clock-img

Anonimen

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1538838

Ta pa res ni normalna, no... user posted image user posted image  babji...

LP

clock-img

17.05.2007, 21:18

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: moci

na telovadbi je blo super. evik je faca, pa saj to veste. njen matjaž pa gibčen kot elastika. po mojem sem kar pozabila usta zapret, ko sem videla kaj vse obvlada. pa cel mesec starejši od zoje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi zdi, da bova od tele telovadbe imeli več koristi, kot od fizioterapije

Al mlajši???user posted image
No, fino, pol bi pa jaz tudi drug četrtek prišla pogledat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

17.05.2007, 21:22

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Moci, Muki je tuki, če si dobre volje, grem danes 4000 naskočit user posted image .

muki, koooončno.
sem mislila it spat, pa ne vem, če bi zdej šla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2007, 21:24

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

moci ej moja mati je zadnjic, ko sem povedala, da je prsla tud ena iz enega zaselka zraven Zapog, takoj vedela kje je to. Menda da imate ful lepo, da ste na hribcku. Pol je hotla vedet cigava si. Moja mati ima en sindrom, misli da vse pozna. Je namrec altati isto vprasala, ceprav je cist iz drugega konca slovenije user posted image . Cudno je bilo edino to, da sta na koncu res nekaj ugotovile, ene mame prijateljice od prijateljic iz OS ...

he he. en tak sindrom ima tudi moj nezakonski tastuser posted image itak je tale naša kura tok mini, da smo po mojem vsi mal v žlahtiuser posted image

clock-img

17.05.2007, 21:25

clock-img

moci

pencil-img

5572

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: moci

na telovadbi je blo super. evik je faca, pa saj to veste. njen matjaž pa gibčen kot elastika. po mojem sem kar pozabila usta zapret, ko sem videla kaj vse obvlada. pa cel mesec starejši od zoje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi zdi, da bova od tele telovadbe imeli več koristi, kot od fizioterapije

Al mlajši???user posted image
No, fino, pol bi pa jaz tudi drug četrtek prišla pogledat.user posted image

matr sem pa tuduser posted image

seveda, mlajši
moram enkrat k zdravniku, da pogleda, če se mi ni vse na podstrehi skisaluser posted image

clock-img

17.05.2007, 21:29

clock-img

moci

pencil-img

5572

kaj je zdaj, a naj grem spatuser posted image

clock-img

17.05.2007, 21:30

clock-img

*anč*

pencil-img

1453

ne še it mociuser posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

clock-img

17.05.2007, 21:35

clock-img

muki1

pencil-img

7193

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

LP

Ej, Barbya, daj nehaj s temi linki, kaj ti res ne potegne, da bomo že same šle pogledat, če nas bo zanimalo? Si me že zadnjič zamorila s tistimi žalostnimi zgodbami...... user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

clock-img

17.05.2007, 21:37

clock-img

moci

pencil-img

5572

čakam ... user posted image

clock-img

17.05.2007, 21:38

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Čer!

Da mi ne boste ušle. ok?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

17.05.2007, 21:40

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

LP

Ej, Barbya, daj nehaj s temi linki, kaj ti res ne potegne, da bomo že same šle pogledat, če nas bo zanimalo? Si me že zadnjič zamorila s tistimi žalostnimi zgodbami...... user posted image

Ja, se strinjam. Tiste, ki imamo čas porrjat, smo to že opazile ali pa še bomo, tiste, ki pa ne, je pa tko vseeno. O tem pa itak tu ne bomo razpravljale, tako da res nima smisla lepit take in podobne linke.

clock-img

17.05.2007, 21:41

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Lu, kako si, kako je šlo danes?

clock-img

17.05.2007, 21:45

clock-img

moci

pencil-img

5572

altati, uspešno iztrebljanje mozoljev, če najdeš recept, se priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image

mamica81, bravo, da si dobila recept, jaz kar pokimam, sklonim glavo in plačujem vse živouser posted image

psaša, srečno z vrtcem

no, nanica, kdaj bova imeli piknik user posted image mogoče se nama potem vseeno še katera pridruži... ali pa se bojijo, da jim bomo vse pojedleuser posted image user posted image user posted image

v službo user posted image user posted image user posted image user posted image - grem kao 17.9. če pa dobim podaljšanje bom šla leta 2008 (bom še dopust porabila)

piškot, upam, da ste zdravi in je mati imela privide user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2007, 21:45

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Lu, pozdravljena, ste preživeli ?

clock-img

17.05.2007, 21:46

clock-img

Lu

pencil-img

3181

No kje naj začnem...
user posted image user posted image user posted image najprej čestitke Tini in mis user posted image user posted image user posted image

Potem pa k včerajšnjemu dnevu. Kot sem rekla sva oba otroka pustila doma. Tian je bil full priden.user posted image user posted image Maji smo pa ravno včeraj začeli dajati hlačke, nič pleničk pa je imel dedi malo več dela z njo pa je na koncu obupal in ji dal pleničko gor. Babi je namreč bila pred kratkim operirana na roki in še ne more tako aktivno sodelovati. Ampak ok. In ker mu je vse polulala, se je babi odpravila kar v trgovino in ji kupila ene hlače, bodi in nogavičke user posted image A 3 minutke nas loči od njunega doma. Pa še ključe od našega flata imata. Ampak ok. Bo pa nova.user posted image Na pogrebu je bilo seveda žalostno. Poslovili smo se od ata. In zdaj gremo naprej.

Noč pa je bila katastrofalna. Mali skoz jokal. Men se je pa trgal. In danes mi malček že kuha. Ima 38,5 vročine. Jutri pop.smo imeli iti namen na morje, ampak zdaj res ne vem. Bom videla kaj bo z Tianom.

Danes sem bila tudi jaz pridna s pospravljanjem. Sva imela z mojim že navsezgodaj en prepirček pa sem rekla da je res že skrajni čas, da kaj postorim še doma. Še dobro, da je Tian spal 2,5 ure.

Zjutraj sem pa Majo odpravila brez pleničke v vrtec in je bila do 17 ure res pridna. Je hodila skoz na kahlico. Se je pa 2-krat tudi v hlače.user posted image Zdaj verjetno je bolje, da kar vztrajam? Izkušene help us?

Tako. Toliko od nas. Zdaj vas grem pa še malo pokomentirat. Moj spomin je res švoh.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

17.05.2007, 21:46

clock-img

moci

pencil-img

5572

čer, lu

ste preživeli?
aja, vidim da ste preživeliuser posted image

clock-img

17.05.2007, 21:49

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Služba. Jaz naj bi pla s 1.9.. Bom vzela tam do 10. kar dopust, ker imava z malim uvajanje v vrtec. Bo kar kriza. Najprej se pa moram zbunit, da imam oba otroka v enem vrtcu. Če se bo le dalo. Mi pa tudi ne bo čisto všeč, ker bo Tian med tamalimi tam. Še hodil ne bo. Pomojem. Ker dajo letnik 2006 skupaj. To je pa od jan.-dec. Zdaj vidim ko je Maja feb. pa so eni tam sept. Se očitno pozna razlika.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

17.05.2007, 21:54

clock-img

piskot

pencil-img

2846

kaj ce bi tele pogovore o tem kdaj gremo nazaj na tlako pustili za recimo ... konec avgusta?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

clock-img

17.05.2007, 21:55

clock-img

moci

pencil-img

5572

kaj ce bi tele pogovore o tem kdaj gremo nazaj na tlako pustili za recimo ... konec avgusta?

ok user posted image user posted image user posted image

lahko tudi za december user posted image

clock-img

17.05.2007, 21:56

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Ojej Lu, a že s 01.09 greš v službo?
Jaz pa računam, da po 01.11. Do 24.09 sem na porodniškem, potem še dopust in smo tam user posted image .
Zgleda da pa grem v avgustu za en teden malo v službo, bodo vsi na morju, pa bom vskočila user posted image . Da se malo navadim klime.

clock-img

17.05.2007, 21:57

clock-img

piskot

pencil-img

2846

naj dvigne roko tista ki komaj caka da gre v sluzbo user posted image

clock-img

17.05.2007, 21:57

clock-img

Lu

pencil-img

3181

user posted image user posted image user posted image a pa da vam jaz že iz službe pišem user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

17.05.2007, 21:58

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Piškot, kako je z vročino?

clock-img

clock-img

piskot

pencil-img

2846

jaz bi se pa opravicila vsem slavljencem za nazaj in za naprej, ker sem prevelik hlod in se mi ne da stalno pregledovat kdo ima RD.

recimo da bom enkrat mesecno vsem skupaj voscila.

clock-img

clock-img

moci

pencil-img

5572

a ste videle, oktoberke 07 imajo pa srečanjeuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem