writing-img

RE: Bojim se smrti

clock-img

17.10.2006, 12:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mene je pa bolj strah misli, na kakšen način bom umrla (prometka, bolezen,...). Ne  bi rada trpela, ko se bo zgodilo, upam, da se bo brez muk (mojih).

Drugače pa kdaj pa kdaj pomislim na to, ne pa tako pogosto, da bi me to non-stop spremljalo.

Strah me je npr. postalo včeraj, ko sem videla eno prometko in eno gospo, vso okrvavljeno po vratu....user posted image  in ker se vsak dan vozim po dve uri, kdaj pomislim na kakšno prometko, ampak kot sem že goraj napisala, če bi vsak dan mislila na to, bi bilo bolje, da ostanem doma.

Anonimna, jaz ti predlagam, da se poskušaš kontrolirat in misli usmeriš drugam. Pa tudi za 1. november spet ne poudarjajo tiste "prave" smrti, da bomo pa zdaj vsi enkrat umrli, ampak spomin na tiste, ki jih več ni.

clock-img

17.10.2006, 14:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Mene je pa bolj strah misli, na kakšen način bom umrla (prometka, bolezen,...).

Ja.. to tudi meni ne bi bilo vsec.. kaksne hude muke.. v tem primeru sem ziher za evtanozijo.. oziroma tko.. da si lahko sam zamislis, da ti neha srce biti.. in ti neha.. Da si gospodar svojega srca.. user posted image

Sva bila enkrat s aprtnerko in t'malim pri zdravniku in pride zdravnica.. pa se neki pogovarjajo o porodu.. pa sem reku.. Sej danes ni vec tko problem rodit.. se lahko odlocijo za evtanozijo.. user posted image user posted image  hutu sem pa rect epideralno.. al kaj je ze.. user posted image user posted image
Me je tko cudno pogledala, da sem takoj ugotovu, da sem enga ornk kozla ustrelu.. user posted image user posted image

clock-img

17.10.2006, 14:18

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Sej danes ni vec tko problem rodit.. se lahko odlocijo za evtanozijo.. hutu sem pa rect epideralno.. al kaj je ze..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2006, 16:05

clock-img

Anonimen

o hudoooooooooo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem