cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

07.06.2007, 21:11

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Afnica, povsod kjer preberem, baje ni treba cakat 6 tednov, odvisno od tega kako se sama pocutis, pa akcijauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 21:11

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

a ti je lahko kaj hudega, če poješ mesnatega podnajemnika v češnji?user posted image

Ja, če si še v kaki vegetarjanski sekti, te bodo sežgali na grmadi.user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:12

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ni post, ni petek, ni panike za mesnate podnajemnike, Freycha...

okusni pa glih niso no....user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ni post, ni petek, ni panike za mesnate podnajemnike, Freycha...

okusni pa glih niso no....user posted image

posle ****nja, nema kajanja user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:13

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ma ti crvi so vedno v cesnjah noter. Sam oci zapret in naprej jestuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 21:13

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Mene glih zaradi teh mesnatih podnajemnikov pozne češnj ne potegnejo. user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:15

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Čer!!!

Siskamiska iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image  Ronja od kje ti ideja, da jaz znam ličituser posted image  Afnica go for it, le kaj še čakatauser posted image  Freycha, a danes sta zigizigi, jeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

majrim

pencil-img

3991

joj,samo ne o sexuuser posted image ...meni se bo zmešalo,ker me že razganja lep cajt....sva probala,pa me je kar pošteno bolelo...a ve nimate nič problema??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

mah jaz pregriznem le toliko, da jo razkoščičim, potem pa kar celo dol pogoltnem - za svaki slučaj

clock-img

07.06.2007, 21:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

joj,samo ne o sexuuser posted image ...meni se bo zmešalo,ker me že razganja lep cajt....sva probala,pa me je kar pošteno bolelo...a ve nimate nič problema??user posted image

ko se fejst zagrejem, mi nič ne prepreči.... še posebnih položajev ne iščem... samo navali narode.... 

clock-img

07.06.2007, 21:16

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

na-a...... je pač počakal, da sem se namestila, pa s povšterčki podložila itd...... pa ni bilo nobene bolečine....user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:18

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Majrim, jaz nimam nobenih težav z bolečinami med sexsom, sem čist sproščenauser posted image , pa predstavljam si kako sem suha, pa brez celulitauser posted image  Češnje pa tudi jaz kasneje tako jem, da jo najraje kar pogoltnem, pač dobim še malo beljakovinuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

07.06.2007, 21:18

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Nimam kaj povedatuser posted image . Midva smeva biti samo pri alternativah. No, te pa ne bolijo.user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:19

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Majrim, jaz nimam nobenih težav z bolečinami med sexsom, sem čist sproščenauser posted image , pa predstavljam si kako sem suha, pa brez celulitauser posted image   

pišuka, tolk bujne domišljije pa še jaz nimamuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Češnje pa tudi jaz kasneje tako jem, da jo najraje kar pogoltnem, pač dobim še malo beljakovinuser posted image

Mah, emne beljakovine ne motijo tak... Meni gra zdaj na živce, da so mi vse češnje pred nosm na balkonu zgnile od teha dežja. user posted image

clock-img

clock-img

majrim

pencil-img

3991

joj,joj....zakaj pa sem jaz kaznovana??..saj ne,da bi bil problem v pozah...noter me boli...imam občutek,da mi teče potok,ko pa on malo potelovadi me kar stisneuser posted image ...pa če samo pomislim,da bom mogla še tolko čakat...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2007, 21:20

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Afnica... ti kar.... ni panike... samo ne mislit, da je dojenje 98% zaščita, ker je to lari fari... da ne boš spet dvojčkov imelauser posted image

user posted image user posted image  Čaki malo no...še teh dveh nimam doma!! user posted image user posted image  

Hmmm...samo res, o kontracepciji pa še res nisva debatirala user posted image  Jaz tablet ne prenašam. Ko nisva razmišljala o user posted image  sva se šla s kondomi, kar vemo, da ni isto. user posted image  
Pol ko nisva vedela, če bi imela user posted image  al ne,  sva se šla varianto "pazi", če se zgodi - nič hudega. Ko sva se pa odločila za user posted image  sva pa samo uživala in zdej sva tega vajena. Zdej pa it nazaj na varianto kondomi???? user posted image user posted image user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

clock-img

corfu

pencil-img

3829

A pr vas kaj dežuje? V NM grmi in pada kot za stavo. Upam, da bom dobro spala!

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Vazickeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 21:22

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

Afnica... ti kar.... ni panike... samo ne mislit, da je dojenje 98% zaščita, ker je to lari fari... da ne boš spet dvojčkov imelauser posted image

user posted image user posted image  Čaki malo no...še teh dveh nimam doma!! user posted image user posted image  

Hmmm...samo res, o kontracepciji pa še res nisva debatirala user posted image  Jaz tablet ne prenašam. Ko nisva razmišljala o user posted image  sva se šla s kondomi, kar vemo, da ni isto. user posted image  
Pol ko nisva vedela, če bi imela user posted image  al ne,  sva se šla varianto "pazi", če se zgodi - nič hudega. Ko sva se pa odločila za user posted image  sva pa samo uživala in zdej sva tega vajena. Zdej pa it nazaj na varianto kondomi???? user posted image user posted image user posted image

midva sva šla od začetka po sistemu PAZI, pa je ta metoda samo eno leto zadostovala..... potem sem pa že zanosila user posted image user posted image user posted image

se pa z isto stvarjo ubadam... jaz sem pa namreč PROTI hormonski terapiji...........user posted image

clock-img

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Kam pa pridemo brez domišljijauser posted image user posted image ?

Afnica s kondomi? To je men tako, kot bi en kos plastike vame porival, bljekuser posted image

Uživaj življenje...

clock-img

clock-img

Afnica

pencil-img

766

Aja, Kapica že 3 dni ti hočem povedat, da je Dino super izbira. Sem navijala, da bi tako izbrala!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

clock-img

07.06.2007, 21:23

clock-img

majrim

pencil-img

3991

A pr vas kaj dežuje? V NM grmi in pada kot za stavo. Upam, da bom dobro spala!

hehehe,tu je soparno na obali...malo dežja ,malo sonca,pa spet dež...april ta praviuser posted image

clock-img

07.06.2007, 21:23

clock-img

kapica

pencil-img

5103

A pri vas je dez? Tukaj pa lepo vremeuser posted image
Zvesta, ja, predolgo si cakala, potem pa nisi nic dobilauser posted image .

Zato pa jaz jem sedaj marelice, preverjeno brez crvovuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

07.06.2007, 21:24

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Zato pa jaz jem sedaj marelice, preverjeno brez crvovuser posted image user posted image .

Marelice..... Mmmmmm... še ene nisme pojedla letos.... Mi lušte delaš....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem