IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Imam pa eno vprašanje.Prijateljica se mi ženi 13.10 in ne vem kako naj skombiniran, da bova z mojim šla.Žano nebi rada vlekla s seboj, brez nje pa tudi ne bom zdržala.Tako da ne vem kaj naj točno naredim.
Jaz sicer še nikamor tako nisem šla s tamalo, ampak jaz tudi vem, da ne bi mogla brez nje. Raje ne bi šla sploh, kot brez tamale. Je pa moj brat na mojo poroko prišel s sinkom, ki je bil takrat star 9 mesecev. Zvečer je itak zaspal in ga noben džumbus ni motil. Imela sta ga zraven v vozičku, mali je spal spanje pravičnega, onadva sta pa še z nami klepetala nekje do polnoči.
Corfu, uživajte na morju!
Pupi, moj me kar lepo prenaša in nič ne tečnari, če sem kdaj tečna.. Kaj grozno me tudi ne razvaja, ker ob mali punčki za to žal ni več toliko časa, se pa tudi kar potrudi zame včasih.
Oblekla bom malega v en bodi, pa za vsak sluaj bom imela jopčko spakirano, če ne bo hude vročine, pa spodaj ene hlačke z nogicami, pa bombažno kapico in eno odejico, če bo potrebna.
Za kopanje imamo pa mi kar navadno banjico od Bebe jou.
Kapica, super za mir pred taščo in tastom!

Mene pa zanima, kaj bosta moja tast in tašča. Še zdaj ne vesta, da ne pridem v Brežice rodit in že to bo surla do tal in me zanima, a mi bosta zato takoj na vrata priletela, ko pridemo domov ali se bosta kar umaknila. Sam mislim, da nisem take sreče...