writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

25.06.2007, 23:23

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Majrim nockouser posted image .
Tasonka, tu pri nas se rece pda, v slo. verjetno drugace. Ampak za te elektrode res se nisem sliasala. No vsekakor upam, da ti bo fajn pomagalouser posted image .
Rumba, ja ja, saj ni treba rakce sedaj tako v nebo dvigovatuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.06.2007, 23:23

clock-img

majrim

pencil-img

3991

lahko noč.....user posted image user posted image user posted image ...še jutri se čujemouser posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

25.06.2007, 23:25

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tasonka, ja bi verjela, po 20 urah da so ji dali mal vecuser posted image .
Ulla, zakaj si pa tako prepircana da ne bo levcekuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.06.2007, 23:26

clock-img

Anonimen

Nočko, majrim.user posted image

Kapica
, pojma nimam, lahko da se pri nas drugače reče, ali se je pa tista, ki je temo o tem odprla, zatipkala. Nimam niti pojma, kaj kratica pomeni, je pa baje nekaj podobnega EA, samo boljše.

clock-img

25.06.2007, 23:26

clock-img

rumba

pencil-img

3745

LEV
23.7 - 23.8
Prednosti: pogum, dobrota, življenska radost, energija, navdušenje, podjetnost, ponos, dostojanstvo, iniciativnost, srčnost, ustrežljivost, samozavest, moč, velikodušnost, odločnost
Slaboati: bahanje, samovoljnost, egoizem, aroganca, načimrnost, objestnost
Lev je pogunam in neustrašen. Jasno in glasno pove, kako se počuti in kaj se v njem dogaja. Z enako mogočim rjovenjem svoji okolici sporoči tako svoje veselje kakor tudi svoj nepopisni bes. Mali lev je s svojo odprto naravo in z zmožnostjo izražanja čustev od najnežnejše starosti vedno v središču pozornosti. Če mu okolica tega ne omogoči oz. ne prizna, si privilegij preprosto vzame. Želi, da ga vsi občodujejo in hvalijo njegove spretnosti in pogum, s katerim se dokazuje na vseh področjih. In to zna tudi doseči!

clock-img

25.06.2007, 23:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ulla, sicer ne vem kaj je to user posted image , ampak zakaj se pa ne upaš pogledat??

user posted image položaj planetov točno na trenutek rojstva.....to je to....na, par let se že ukvarjam z astrologijo, tko za dušo predvsem.....in mi je neetično skor pogledat otroško kartouser posted image kaj vem.....velik stvari potegne to za sabo, pa dost jih je že blo k so me recimo prosle naj za njihove otroke kao pogledam......pa mi ni do tegauser posted image no, za svojga mi pa verjetno ne bo dalo miruuser posted image

clock-img

25.06.2007, 23:27

clock-img

Anonimen

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1619616

Tole je link do teme, če katero zanima ta PCA oz. PDA.user posted image

clock-img

25.06.2007, 23:28

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

lahko noč.....user posted image user posted image user posted image ...še jutri se čujemouser posted image user posted image user posted image

Lahko noč!user posted image

clock-img

25.06.2007, 23:29

clock-img

Anonimen

Čeeeer punce...

A ve bi pa kar rade do 300.strani prišle? Dobre ste, ni kaj user posted image

clock-img

25.06.2007, 23:29

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Jst jo tudi ne bi pregledala pred rojstvom... pa mogoče tudi potem ne...

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

25.06.2007, 23:30

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kaj pa numerlogija? A kaj date na to, ko izbirate imena???

clock-img

25.06.2007, 23:30

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Ulla, te smem vprašat kako gresta devica (moški) in tehtnica(jst) skupaj?? Če ti ni odveč, seveda..

clock-img

25.06.2007, 23:32

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ja, Tasonka, pda in pca sta dve stvari. V glavnem jaz se ne bom za nobeno odlocla, pa se ne poglabljam v to.
Rumba, si pa pridna, da nas tako informirasuser posted image user posted image user posted image . Torej bom jaz z dvema levckoma doma imela uhuhuuu dela. A ves da nisem hotela tega vedetuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Ulla, po mojem je boljse ne gledat teh stvari. To je istokot ce gres k vedezevalki, tega ne bi hotela, kaj ves kaj ti rece.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.06.2007, 23:32

clock-img

Anonimen

Jaz tud ne vem, če bi hotla videt astrološko karto. Svojo ja, ko sem že tolk stara. Verjetno no, recimo, da mi ne bi blo žal.user posted image Otrokove pa raje ne, da ne bi bila preveč pod njenim vplivom.

clock-img

25.06.2007, 23:33

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Gorazdova, me tako rade cvekamo, da se strani kr obracajo. Saj vidisuser posted image .
Rumba, ne tudi na numerologijo ne dam nic. Sploh na te zadeve, mi je vse malo mimo in najraje vem, da cimmanj vem o vseh stvareh.
Ajvy, a res hoces vedetuser posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.06.2007, 23:34

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

Jaz tud ne vem, če bi hotla videt astrološko karto. Svojo ja, ko sem že tolk stara. Verjetno no, recimo, da mi ne bi blo žal.user posted image Otrokove pa raje ne, da ne bi bila preveč pod njenim vplivom.

To se moraš isto pripravit, kot pri vedeževalki.. tam samo izveš info- ne smeš pa dovoliti, da te one živijo...

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Kaj pa numerlogija? A kaj date na to, ko izbirate imena???

Jaz nič.

A tako, kapica.user posted image Mi je tako podobno zvenelo, da sem mislila, da je eno in isto. Kaj pa je potem PDA?

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tasonka, tako je tudi moje mnenje. Da si pod nekim vplivom potem, ko nekaj zves, pa hoces al noces, te podzavest muci.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.06.2007, 23:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

pa hoces al noces, te podzavest muci.

Ja, sej točno zato. Pomoje bi težko res odmislila. Pa ne bi želela otroka recimo v nekaj forsirat ali pa zaradi nečesa živet v strahu.

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Tudi jaz ne verjamem v numerologijo in podobn zadeva. Kar se pa kakih napovedovanj tiče, pa tudi jaz ne želim vedeti na zase ne za moje bližnje. Pa ne da bi v to verjela, bi pa sigurno nekako vplivalo name.

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Tasonka, pda je isto kot ea, prva stvar o kateri govori ona na oni temi. Tisto drugo pca, je pa za neko crpalko, al kaj sem tam prebrala.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.06.2007, 23:38

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Ulla, te smem vprašat kako gresta devica (moški) in tehtnica(jst) skupaj?? Če ti ni odveč, seveda..

user posted image sj veš kako gresta skupiuser posted image načeloma ne prevč dobrouser posted image tečna, pedanta, skor obsedena devica in nežna, diplomatska tehtnica ko se za vsako ceno izogiba konfliktomuser posted image iz tega rata predvsem to, da so stvari potisnjene nekam pod tepihuser posted image kaj vem....te stvari ne morš kr tkole, ker noben ni samo devica al pa samo rak al pa samo dvojček.....ker je tolk enih stvari še......zato se dost ljudi ne najde v teh splošnih opisih znamenj, ker če bi hotel biti res tipični predstavnik znamenja, bi mogu v tem znamenju imet vse pozicije...kar pa je nemogočeuser posted image

clock-img

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Kapica, meni je pa opis levčka ful všeč!

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

ja, to je to, podzavestni vpliv . Ampak to s ene pomeni, da me ne zanima, seveda bi kdaj rada vedela, pa me firbec matra. Ampak ni vredno.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

25.06.2007, 23:39

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Rumba, na numerologijo se sploh ne spoznam , tak da smo imena zbirali po staromodnem načinu...

Kapica, mal sem se zgubilauser posted image , Kaj če želim res izvedet?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem