writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

05.07.2007, 00:20

clock-img

Anonimen

pupi user posted image user posted image kaj te boliuser posted image

clock-img

05.07.2007, 00:21

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Pupi, potem pa se bo. Al pa se ni toliko mocno, da bi opazla. Pa saj imas se cas, ne prehitevat.
Ulla, ja, seveda, saj ne mores pupo ignorirat. Ampak sedaj , ko so se v busijih, se nimamo dela z njimi, pol bo pa veselouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

05.07.2007, 00:22

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Punce, kaj sploh veste, zakaj trebuh otrdeva?? Haha, kako vprašanje.. Samo me res zanima..

Ker se krči maternica!! To mislim da bi bil najbližji odgovor po moji presoji??

clock-img

05.07.2007, 00:24

clock-img

Anonimen

gorazdova baje da se pač maternica krči in pripravlja....ubistvu kot popadki, za iztis, samo dokler se ne odpiraš niso porodni popadki touser posted image ampak lažni....tak je meni gin. to razložla in da je čisto od posemznice odvisno, kak to poteka, niti ni nujno da če ti trebuh otrdeva, da maš pol prave popadke zadosti močne.....pa da tudi to je odvisno kak je maternica občutljiva, če recimo otrok veliko brca, lahko od tega tudi.....tak da čudno da nimam kot kamen skoz trebuhuser posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Gorazdova, je a hecen tvoj dragi. Sja prav, lepo. Po mojem pomeni otrdevanje trebuha popadke.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pupi, potem pa se bo. Al pa se ni toliko mocno, da bi opazla. Pa saj imas se cas, ne prehitevat.

Ne saj se ne sekiram, ker če mi bo to jemalo moj nočni lepotni spanec, ne rabim tega otrdevanja!! Mogoče se mu bom ognila, če se naš pikec do 11.7 ne obrne

clock-img

05.07.2007, 00:25

clock-img

kapica

pencil-img

5103

O vau, imamo prave vsevednice tuuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

05.07.2007, 00:25

clock-img

pupi

pencil-img

1775

In zakaj mene boli ORGAN user posted image user posted image ? Zdaj pa še mi na to odgovorite, prosim user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:26

clock-img

Anonimen

no, meni otrdeva že nekje od 20ga tuser posted image samo takrat je bilo samo malo neprijetno, ker je pač otroček bil manjši in s tem maternica, je blo še pod popkom nekje vse skupi....zdaj pa je orenk zoprno in boleče, mi kar sapo pobere in boli k svinauser posted image

clock-img

05.07.2007, 00:27

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Zdaj še mi povejte kak si naj naredim, da bom imela pod sporočilom album, blokira, email,...?

clock-img

clock-img

Anonimen

pupi še nisi povedla točno kaki organ te to boliuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Zdaj še mi povejte kak si naj naredim, da bom imela pod sporočilom album, blokira, email,...?

saj imašuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:28

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Pupi, zakaj nas sprasujes, ce si ap ti tista, ki studira zdravstvo? Cccccuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovore, zdaj vsaj vem.. Me pa včasih to full moti, ker me včasih boli.. Cjoo.. 

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no, meni otrdeva že nekje od 20ga tuser posted image samo takrat je bilo samo malo neprijetno, ker je pač otroček bil manjši in s tem maternica, je blo še pod popkom nekje vse skupi....zdaj pa je orenk zoprno in boleče, mi kar sapo pobere in boli k svinauser posted image

U mater!!!!! To pa ni fajn!!

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Pupi, zakaj nas sprasujes, ce si ap ti tista, ki studira zdravstvo? Cccccuser posted image user posted image .

zato ker švingla skozuser posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj že imaš user posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:29

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ja pa saj tega nam ni noben omenil, pa ve ste bolj izkušene, pa to user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:30

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Aja, kaj pol samo jaz tega ne vidim al kaj?!

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Pupi je zgleda ze fejst zaspanauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

O ti indijanci!! user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:31

clock-img

Anonimen

U mater!!!!! To pa ni fajn!!

ja, res ni da bi človek prekipeval od navdušenjauser posted image in ponoči, ko že tak samo na levem boku lahko spim, se zbudim s čisto trdmu trebuhu in se hočem premaknit in se mi zdi da mi bo potrgalo vse....kot bi mela trebuh pribit na jogiuser posted image user posted image tak da vidiš, je fajn če maš mali trebuhuser posted image

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Kaj me hočete nagnat!! Jaz se ne dam kar tako!! Ampak pri meni pod mano tega res ni!!

clock-img

clock-img

Anonimen

pupi naj te potolažim da jaz tud nimamuser posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:32

clock-img

Anonimen

Hehe, sej jaz tudi na svojem nicku vidim, da kao nimam.. Sam drugi vidijo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem