writing-img

RE: Julijke 2007

clock-img

05.07.2007, 00:55

clock-img

pupi

pencil-img

1775

No Ronja saj nič nisi zamudila tak, da se trudi nazaj za brat, ker ulla pa kapica tak same norije pišeta še dobro, da sem jaz na blogu, pa gorazdova da jih ven vlečema user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:57

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pupi

No Ronja saj nič nisi zamudila tak, da se trudi nazaj za brat, ker ulla pa kapica tak same norije pišeta še dobro, da sem jaz na blogu, pa gorazdova da jih ven vlečema user posted image user posted image user posted image

Točno tak user posted image user posted image

Mater, sem iskala kje sploh je za citirat.. Se vidi, da sem že out user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Gorazdova, sedaj vidim da gres v P na dopust, jaz sem mislila da gres  po bebouser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ne trudi

clock-img

05.07.2007, 00:58

clock-img

Anonimen

pupi ne klamfari neumnosti, od vseh svojih 399 objav sem mogoče eno tumarijo napisala, ostalo so pa vse silno pomembne, koristne in v tem času osvežilne zadeveuser posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

No Ronja saj nič nisi zamudila tak, da se trudi nazaj za brat, ker ulla pa kapica tak same norije pišeta še dobro, da sem jaz na blogu, pa gorazdova da jih ven vlečema

Jao, pa saj ste grozne nouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da ne bomo me kr vse danes ponoci rodile, ko se tolko smejimo, a?Saj vem, to ve hoceteuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Točno tak user posted image user posted image

Mater, sem iskala kje sploh je za citirat.. Se vidi, da sem že out user posted image

Aha zdaj pa smo tam!!........................

.................................ko sem bla jaz prejuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 00:59

clock-img

kapica

pencil-img

5103

pupi ne klamfari neumnosti, od vseh svojih 399 objav sem mogoče eno tumarijo napisala, ostalo so pa vse silno pomembne, koristne in v tem času osvežilne zadeve

Saj ne klamfari, ampak tipka. Kaj si ti ziher, da studirasuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

05.07.2007, 01:00

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

pupi ne klamfari neumnosti, od vseh svojih 399 objav sem mogoče eno tumarijo napisala, ostalo so pa vse silno pomembne, koristne in v tem času osvežilne zadeveuser posted image

A zakaj me pa moj Ž organ boli pa mi ne znaš povedat al kaj!? JAO user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Ne trudi

Kaj pa je to? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Aha zdaj pa smo tam!!........................

.................................ko sem bla jaz prej

A sedaj si pa ze boljseuser posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Saj ne klamfari, ampak tipka. Kaj si ti ziher, da studirasuser posted image user posted image user posted image user posted image ?

JA, na boljše cajte!!!

clock-img

05.07.2007, 01:01

clock-img

pupi

pencil-img

1775

IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Ne trudi

Kaj pa je to? user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri ronji eem spet nekaj ven spustila, pa sem naknadno dodala

clock-img

05.07.2007, 01:01

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ne trudi

Kaj pa je to

A ti spet ne beresuser posted image user posted image user posted image ?

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

05.07.2007, 01:02

clock-img

Anonimen

A zakaj me pa moj Ž organ boli pa mi ne znaš povedat al kaj!? JAO user posted image

aaa organ Žuser posted image user posted image user posted image kaj pa je to za en organ....a mam jaz tudi organ Žuser posted image ker če ga nimam, pol ti ne morem povedat zakaj te boli, ker mene nikoli ne boli, ker če nekaj nimaš, a te to sploh lahko boliuser posted image

clock-img

05.07.2007, 01:03

clock-img

kapica

pencil-img

5103

IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Saj ne klamfari, ampak tipka. Kaj si ti ziher, da studiras ?

JA, na boljše cajte!!!

Da nisva midve ki sosolki, a?user posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

05.07.2007, 01:03

clock-img

Anonimen

Heheheh... Šele zdaj sem dobro prebrala... Hjesos, zdaj sem jaz na tem kjer je bila prej Pupi..

Kapica, sem spremenila podpiseka user posted image

clock-img

05.07.2007, 01:04

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Gorazdova, vidim da gres v P tud po bebouser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Ves, ki smo Ž mamo Ž kot ženski organ. JOJ!! Meni se zdi da se tebi že malo drema!? user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Heheheh... Šele zdaj sem dobro prebrala... Hjesos, zdaj sem jaz na tem kjer je bila prej Pupi..

Kapica, sem spremenila podpiseka

Ja, vidim, vidimuser posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

clock-img

Anonimen

Ves, ki smo Ž mamo Ž kot ženski organ. JOJ!! Meni se zdi da se tebi že malo drema!? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

clock-img

05.07.2007, 01:05

clock-img

Anonimen

Nič punce, zdaj pa grem DVD pogledat, če ne bom prej zaspala.. Jutri zjutraj pa lepo ene par stvari urediti, nato pa v P...

Lepo se imejte, čimveč čvekanja in smeha.. Da ne bi slučajno katera pred mano rodila user posted image user posted image

Papa

user posted image

clock-img

clock-img

pupi

pencil-img

1775

Gorazdova se mi zdi, da maš vsakih 5min drug podpis!? Al se motim

clock-img

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ves, ki smo Ž mamo Ž kot ženski organ. JOJ!! Meni se zdi da se tebi že malo drema

Tebi se spi, pa ne upas prva rectuser posted image user posted image user posted image .

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

05.07.2007, 01:06

clock-img

Anonimen

gorazdova dobro zrihtajuser posted image user posted image user posted image pa mirno nočko user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem