IZVIRNO SPOROČILO: kapica
Tasonka, men se zdi 11.7. skoraj tako lep datum kot 7.7.
,a? A bo kaj
.
Nič ne kaže na to. Sicer je pa meni bolj 12.7. všeč ali pa v skrajnem primeru 14.7. Drugi mi nekak niso.

Aja, edino 15. bi bil fajn, k ne vem že pri kateri firmi dobiš nek darilni bon, če na 15. v mesecu rodiš v leošnjem letu.
Corfu, to je pa bil baby boom sinoči v NM! Pol še rajši počakaj kake 3 dni, da ne padeš v tisto gužvo v sobah.
Bačko, seveda lahko vzameš Vir nature ekstra.

No, nisem zasledila, da so pa glih Vir 80 zapovedani, samo najbolj jih priporočajo.
Pupi, jaz sem se ta teden ognila laboratoriju samo jutri. V petek moram pa spet tja. S kakimi testnimi lističi ti testirajo in kaj? Nisem še slišala za to.
Bom pa jaz danes skuhala zelenjavno juho z gresovimi cmočki in slivove knedle za potem. Me lušte do dans niso spustile.

Ti kar jej špinačo

, mi smo jo tri dni nazaj.
Rumba, sej sem včeraj pol razmišljala, če je možno, da fali 1 cm pri merjenju obsega, če malo drugače kurzerček nastavi kot prejšnjič, ker meni je tud kar malo tu mač, da dobi 1 cm v enem tednu.

Ne vem, sam pomoje te res ne rabi bit strah.
Upam pa, da se bom uspela spomnit tvojega nasveta o sproščanju obraznih mišic, ko bo šlo zares, pa predvsem, da mi bo to uspelo izvest.
Yudit, če te zvija kot pri M, se počasi že pripravlja vse skupaj.

Maternica trenira.
Tejči, dobrodošla nazaj!
Bonni, čestitke za Tomasa!
Jaz sem imela danes zjutraj spet pregled. Urin je danes ok, beljakovin ni (včerajšnjega izvida ne najdejo

, ampak zdej to ni več važno), CTG tudi ok, UZ mi pa ni delala, ker je bil danes precej zaseden, pa da nisem čakala. Jutri imam frej dan od ZD

, v petek pa ponovno laboratorij in CTG, če pa še čez vikend nič ne bo, pa baje v ponedeljek čisto zares še v P se pokazat.
Joj, pa glihkar po radiu poslušam, da nas bo v nedeljo zajel hud vročinski val

s temperaturami 35 stopinj in več. Joj, jaz moram nujno it čimprej rodit!