writing-img

RE: kopanje v zimskih dneh

clock-img

04.11.2006, 23:04

clock-img

Anonimen

Otroške, ja. Več različnih, pa nobena ni dovolj dobra za v njena usta.

Dobra ideja; bom poskusila še z navadnimi, za odrasle.

Hvala!

clock-img

04.11.2006, 23:04

clock-img

rija

pencil-img

15589

Upam, da bo Gaber zdrav pričakal operacijo in zmagal user posted image

clock-img

04.11.2006, 23:06

clock-img

maja979

pencil-img

823

tudi miuser posted image user posted image
hvala

zbiram kode čajev 1001 cvet

clock-img

04.11.2006, 23:08

clock-img

rija

pencil-img

15589

bom malo zapacala temo.....pa vseeno.....

Maja, prejšnjič sem šla gledat tvoj album, pa ti moram povedat, da že dolgo nisem videla slikc tako zadovoljnega in srečnega otrokauser posted image

clock-img

05.11.2006, 07:53

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Tudi mi se kopamo vsak večer, ne glede na vreme user posted image  Ko je bila user posted image  še manjša, sva kopalnico dodatno segrela, sedaj pa je ne več.

Lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

05.11.2006, 08:21

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Tudi mi se kopamo vsak večer. Imamo zelo toplo.

Lp,
Wahoo RR

clock-img

05.11.2006, 08:51

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi pri nas se tuširamo(kopamo se ne, ker nimamo banje), vsak večer, ne glede na letni čas, razen ko je otrok bolan, ali če smo prepozni iz kakršnega razloga pač-kar pa je zelo redko, ker se držimo "urnika". Meni se zdi pač hitreje, če ga pod tušem splahnem, kot pa s pleničko umijem.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

05.11.2006, 09:40

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

moj skrat se tudi kopa vsak vecer... prakticiram ze od zacetka in zdaj se je navadil, da je to obred pred spanjem. in cetudi se v banji cist razigra, gre potem brez problema, po vecerji, v posteljico. s pranjem lask tudi nimamo problemov, fenanje je pa pri nad tudi cel zur user posted image .
star pa je dobro leto

clock-img

05.11.2006, 09:51

clock-img

triša

pencil-img

550

Midva ta malo kopava vsak večer, jo ne milim celo obvezno pa rito, pod brado (ker se ful slini )in rokice. Potem jo pa z oljčkom namažem in obraz s kremico. Si sploh ne morem zamisliti da je ne bi skopala (ker se tudi sama tuširam vsak večer, imam občutek, da drugače sploh ne bi zaspala), je neke vrste ritual pred spanjem pa še ful uživa.brca z nogicami, šprica tako da imamo itak celo poplavo.Potem jo nahranim in lepo zaspi. Ne kopam je edino takrat ko je ful prehlajena,takrat kakšen večer spustim,kar se je zgodilo do zdaj ene 3x.

clock-img

05.11.2006, 09:54

clock-img

dory

pencil-img

8852

Vsak dan se tusiramo, 1x na teden kopamo...tako je zdej...pa nej bo poletje ali zima

clock-img

05.11.2006, 10:19

clock-img

Anonimen

Mi smo opustli vsakdanje kopanje,takoj,ko so se pokazale težave s kožo.
Za otrokovo dobro,je rekla pediatrinja.Z vsakdanjim namaknjem v vodi smo revčku samo škodovali,ker smo pokvarili Ph kože.Kljub vsem kremam in losjonom in oljem po kopeli.Enostavno smo prešli na dvakrat na teden.
Pretirana čistoča tudi škodi.Tudi brez kopeli je zaspal in spal.

clock-img

05.11.2006, 11:23

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Mi se kopamo vsak dan, ker je to obred pred spanjem, vendar le 2x na tedn z milom, drugače pa samo z vodo.

clock-img

05.11.2006, 21:14

clock-img

planinc1978

pencil-img

469

Tudi mi se večinoma kopamo vsak dan, milimo pa 1x na teden.

Življenje je lepo

clock-img

06.11.2006, 17:51

clock-img

Tosa

pencil-img

67

Tudi mi se kopamo vsak dan brez izjeme (do zdaj še nismo bili bolani).

clock-img

06.11.2006, 18:28

clock-img

Barbs

pencil-img

2044

Mi se ne kopamo vsak večer. Ker včasih je Aleks tudi dopoldne v čebričku, če je npr. malce sitkan, pa ga kar not zabrišemouser posted image user posted image  Se lepo igra. Izredno pazljivi smo pri uporabi mila, ker ima suho kožico. Resnično menim, da je vsakodnevno namakanje v vodi odveč. Vsak ve za svojega, ker so otročki različni. Tako je tudi prav. Ušeska, pod pazduho, vse pregibe, rokice med prstki si pa temeljito očistimo zjutraj, zvečer, kdaj pa še vmes.

Včasih se sprašujem, od kje ima lahko šestmesečni otrok črno za nohti? Čeprav postriženimi?user posted image user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

clock-img

06.11.2006, 18:56

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Hvala punce za odgovore... moram pa dodat, da ne gre za to al kopat al ne... ampak včasih, ko je prehitro dan mimo in je tudi v sobi hladno (če jo ogrejem se ful počasi shladi in princeska bolj slabo spi), sicer pa moram rečt tud zase, da mi včasih pač zvečer ne paše it pod tuš...grem pa  zjutraj... in tako bom poslušala tud svojo princesko, če pač ne bo pogojev, bova pa dopoldne čofotali ali pa bo "pela" mokra planička... obred imava pa itak svoj pred spanjem, tako, da sploh ni problrmauser posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

06.11.2006, 19:39

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

moj žapček je star 4 mes in ga kopam 2-3 na teden brez izjeme poletje-zima....

clock-img

06.11.2006, 20:07

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Ko je bil moj tamali še manjši, smo ga kopali vsak 2. dan. Tako je večinoma še danes, čeprav včasih kak dan tud spustimo, če nam ne znese (je tamali preutrujen, pridemo pozno domov...). Pa je vseeno, kateri letni čas je. Zdaj pač par minut prej dam mogoče centralno malo na več (če je res bolj hladno).

Jaz ga itak vsak dan s plenico umijem, zdaj pa sploh, ko mi ves prah in umazanijo povsod pobriše...user posted image

Nismo pa nikoli imeli kopanja kot nekega rituala pred spanjem. Ga na srečo nismo potrebovali. Ko sem ga zvečer previla, je samo še pojedel (v bolj zatemnjeni sobi) in smo ga dali v posteljico. Je bil že tako čist zaspan... In danes je isto.user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

08.11.2006, 22:52

clock-img

SOONka

pencil-img

174

kaj pa ima veze kaksni je zunaj vreme?
ce imas mrzlo kopalnico pac vklopi kaksno pecko ali ventilator da toplo piha..

clock-img

09.11.2006, 07:39

clock-img

Anonimen

nikoli ne kopam vsak dan. poleti vsak drugi dan če ni blo vročine, drugale vsak dan, zdajle pa na 3 dni.

clock-img

09.11.2006, 07:43

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

IZVIRNO SPOROČILO: Barbs

Včasih se sprašujem, od kje ima lahko šestmesečni otrok črno za nohti? Čeprav postriženimi?user posted image user posted image

Jaaa, meni je to ful dobr.....vedno sem rekla, da se je po riti praskala, ker ima črno za nohtkiuser posted image  ali pa sem rekla, da je krompir okopavalauser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

09.11.2006, 20:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem