writing-img

Dan D

clock-img

07.11.2006, 07:59

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Danes je dan D, še vedno čakam ali bom zagledala user posted image  ali pa bo končno user posted image ?????user posted image  Upam, da bom zdržala danes, čist sem napeta in živčna. Kje ste sedaj tiste, ki čakate oz. je danes tudi vaš dan D?

clock-img

07.11.2006, 08:08

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Klarita držim pesti, ali pa fige, karkol ti bo pomagalo. Želim ti, da bi končno zagledala tisti magični dve črtici, a jih že kej sanjaš ponoči??!!!
Moj dan D bo nekje v bližnji prihodnosti, zdele smo ravno v obdobju predvidene ovulacije, vsaj po mojih izračunih je tako. Bomo kmalu videli.
Srčno upam da se pridružiš srečkam!!

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

07.11.2006, 08:15

clock-img

Anonimen

Tudi jaz ti želim, da ti končno uspe in zagledaš user posted image  pa postaneš srečka user posted image . Danes pa se poskušaj čim bolj zrelaksirat pa ne preveč na to mislit.

Držim pa tudi jaz pesti.

user posted image

clock-img

07.11.2006, 08:18

clock-img

Anonimen

Živjo!

Moj dan D je pa četrtek oz. tam nekje do sobote. Mam cikluse na 30-32 dni.
Probaj se sprostit in čim manj mislit na to. Pa upam da zagledaš user posted image .
Bom držala pesti zateuser posted image

clock-img

07.11.2006, 08:29

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!

Moj dan pa je četrtek ali petek,upam še vedno upam,da se bo pri nama ponovila zgodba izpred enega leta ko sem zagledala user posted image .
Tudi tebi želim,da ohraniš še naprej pozitivne misli in bodi čimboolj sproščena,vem da je težćko vendar probaj no mogoče se ti bo izplačalo.
Tudi mene že močno bolijo prsi kot še nikoli pred mojo M in roke me že pošteno srbijo vendar ne,ne po testih pa več ne bom posegla.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

07.11.2006, 08:45

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Klarita želim ti, da zagledaš user posted image . Moja user posted image je zopet prehitela, tako da bomo šli v nov krog. Upam, da jaz naslednji mesec zagledam user posted image . Se mi že malo meša. Upam da se ti user posted image danes ne prikaže in nas kmalu obvestiš da si zagledala user posted image

clock-img

07.11.2006, 09:06

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Hvala za vse lepe želje in pozitivne misli, so mi kar srček zagrele. Sama se poskušam zaposlit, da ne mislim kaj dosti na to, čeprav je zelo težko odklopit. Če danes ne bo user posted image , bom jutri zjutraj naredila test. Upam, da vam sporočim user posted image , moj dragi je tud že nervozen in me težko prenaša, ko vidi da sem z mislimi skoz nekje drugje. Tudi jaz želim vsem ostalim, ki v tem tednu čakate na pluske, da se vam prikažejo, bomo malo prišparale denar za vložke in ga zapravile za kaj lepšega. user posted image

clock-img

07.11.2006, 09:40

clock-img

micla

pencil-img

725

Klarita - moj dan D je bil včeraj, ko bi jo mogla dobit, pa je do tega trenutka še ni. Včeraj zvečer sem sicer mislila, da se napoveduje (malo napet trebuh in boleče noge), danes je pa spet zatišje tam spodaj. V bistvu mi danes zamuja prvi dan, čeprav je bila vedno točna ko swiss watch. Če se prej ne pokaže, naredim jutri zjutraj test.
Seveda sem tudi jst radovedna user posted image , ampak bom probala odklopit in čim manj mislit na to.
Upam, da jutri obe zagledava željeni rezultat.user posted image  Drži se.

micla

clock-img

07.11.2006, 09:46

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi jaz upam s tabo in ti želim, da vidiš to kar si želiš..... user posted image

clock-img

07.11.2006, 09:50

clock-img

kepica

pencil-img

2080

Ojla punce!

Meni danes zamuja najmanj 5. dan, pa M še ni od nikoder. Včeraj sem naredila CB in je bil spet negativen, tako, da sem se počasi nehala veselit in čakam na M. Upam, da čimprej pride, da gremo v nov krog. Še vedno pa držim pesti pa vse, ki imate še upanje.

lp
kepica

clock-img

07.11.2006, 10:00

clock-img

florena

pencil-img

74

Moj dan D naj bi bil v ponedeljek. Upam, da je ne bo. Držim pesti vsem, ki nestrpno čakate na ++++.  Klarita in Micla kake se pa počutite? Imate kakšne posebne znake ali je tako kot  vedno pred vsako M?

Lep dan.F.

clock-img

07.11.2006, 11:00

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Ne Florena, jaz imam že od O čudne znake. Ne upam niti govorit o tem, ker ne vem če je psiha ali bi to lahko bilo to. Jajčniki so me cel čas boleli, čudna napetost v spodnjem delu trebuha in grozno boleča prsa. Tako me še nikoli niso bolele, da nebi mogla na trebuhu spat. Drugega ni bilo nič kaj novega, ampak ta čudna napetost in beleče prsi. Nikoli me toliko časa prej ne boli. Vedno sem bila navajena, ko sem začutila napetost in bolečino (ne močno) v jajčnikih sem vedela, da bo v nekaj urah ali minutah prišla user posted image , sedaj pa me toliko časa prej. Ne vem no. Danes še počakam, jutri testiram, ker vem da ne bom mogla vzdržat še kak dan.

clock-img

07.11.2006, 11:06

clock-img

Anonimen

Klarita, želim ti vso srečo in močno stiskam pesti, da zagledaš plusek!Sama predobro vem kako je čakati na pozitiven rezultat in vsa agonija, ki spremlja to čakanje je ubijajoča.
Mislim nate in resnično upam na lepo novičko.
user posted image user posted image user posted image ,
pozdravček.

clock-img

07.11.2006, 11:34

clock-img

micla

pencil-img

725

Florena - jst pa sploh nimam nobenih znakov ne za user posted image , ne za user posted image .
Prejšnji mesec me je ful špikalo v jajčnikih cel teden pred user posted image  in prsi so me ful ful bolele, pa sem mislila, da mogoče pa bo user posted image , ampak žal je M prišla točno na 28 dan zjutraj.
Tokrat me pa sploh nič ne špika in prsi me tudi ne bolijo, mogoče prav malo na dotik. Je pa en dan v zamudi, tko, da človek res ne ve, kaj naj bi ti znaki, ki so tko različni od ciklusa do ciklusa sploh pomenili. user posted image

Pustimo se presenetiti...........user posted image  

micla

clock-img

07.11.2006, 11:47

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Še to sem pozabila napisat, da imam v spodnjem delu trebuha na trenutke tak pekoč občutek.
Poopsie hvala tudi tebi za lepe želje. Lepše je čakat z vami!!!user posted image

clock-img

07.11.2006, 11:48

clock-img

Anonimen

Zdej sem pa že jaz nestrpna user posted image user posted image user posted image
Čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na RR........

clock-img

07.11.2006, 11:50

clock-img

kasija78

pencil-img

333

Čakajoče in ostale,

Jaz imam M na 30-40 dni, torej hudo neredno. Je pa danes 39. dan in je še ni. Znakov imam polno, tako kot vsak mesec ta čas, ko delava na otroku, tako da sem že sama sebi smešna user posted image .  Pa se mi zdi, da je ta mesec drugače, ampak tudi to se mi zdi vsak mesec, tako da se držim stran od testerjev. Res bi bil že čas za kak user posted image  tudi pri meni. Sem si prvič ta mesec merila bazalno temperaturo in, čeprav je metoda nekoliko zahtevna, mi je zelo všeč in dejansko v pomoč.

Je kar malo lažje čakati v negotovosti, ko vem, da čakate tudi druge in ko vsak mesec vsaj katera zagleda user posted image .  Vsem vam želim, da čimprej dočakate vaše user posted image !

clock-img

07.11.2006, 12:48

clock-img

LuLuna

pencil-img

47

IZVIRNO SPOROČILO: kasija78

Sem si prvič ta mesec merila bazalno temperaturo in, čeprav je metoda nekoliko zahtevna, mi je zelo všeč in dejansko v pomoč.

Kasija78, kdaj si pa glede na BT imela O? Oziroma, kateri dan ti je že zvišana temperatura?

clock-img

07.11.2006, 13:42

clock-img

Pinkyca

pencil-img

493

Držim pesti punce !!! Poročajte, vsak kakšni bo pa sigurno ratalo. Jaz sem tik po ovulaciji in sočustvujem z vami - držite se in user posted image user posted image  !!!

clock-img

07.11.2006, 15:08

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Klarita in ostale, za vse držim pesti in da zagledate en velik debel +.

clock-img

07.11.2006, 15:32

clock-img

MR99

pencil-img

89

Klarita, ko sem prebrala, da imaš pekoč občutek v trebuhu sem takoj pomislila: "Punca, ti pa si noseča!" Tudi jaz sem namreč imela tak občutek in sem ga tudi tako opisala kot topo pekočo rahlo bolečino v trebuhu (in sem res bila noseča!).

Jaz mislim, da ti je tokrat uspelo. Jutri naredi test in nam javi!

Držim pesti!

clock-img

07.11.2006, 17:29

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!

Punce jaz pa mam vse bolj občutek,da bo tudi moja prišla,da se zgodba izpred enega leta ne bo veselo ponovila no.
Danes je moj 26.dan in M mam redno no in mam že nek rumen izcedek tkole,da bo oreng prišla na datum kot vedno.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

07.11.2006, 19:06

clock-img

mama06

pencil-img

2080

Draga Klarita,

moj DanD bi naj bil v četrtek ali petek, saj imam ciklus na 30-31 dni. Občutki so mešani in glede septemberski user posted image , ki sta bili zelo debeli in je sledil ss, se zdaj bojim iskati znakov user posted image . Navadno sem par dni pred user posted image   že imela rjav izcedek, sedaj pa nič. Upamo na najboljše.

clock-img

07.11.2006, 23:18

clock-img

biser

pencil-img

147

Čer!

Tudi jaz se vam pridružujem pri pričakovanju, saj bi danes mogla pridit moja user posted image , ampak je ni in ni (pa upam, da je tudi ne bo). Z vsako uro se moje upanje veča, ampak imam občutek, da bo potem spet razočaranje. Tester sem že kupila in če je do jutri ne bo, bo jutri zjutraj test uporabila. 6 mesecev je,kar delava s fantom na drugem otročku in upam, da nama je tokrat uspelo. Vam jutri povem.
Vsem v pričakovanju želim user posted image  ali user posted image , tiste, ki pa še delate na user posted image , pa čim bolj uspešno user posted image user posted image .

En lep pozdravček in user posted image  user posted image  za srečo!

biser

clock-img

07.11.2006, 23:23

clock-img

kasija78

pencil-img

333

LuLuna,

Temperatura je rahlo padla 20. dan in se potem 21. dan povzpela ter ostala zvišana do danes z rahlimi vmesnimi nihanji. Ali si ti tudi meriš bt? Imaš kak nasvet zame?

lp,  kasija

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem