writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

23.04.2007, 21:20

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Tisti fantek bruha in driska, pa sploh ne vedo vzroka.user posted image

Mislim, da naša v teli vreči ne bo dobro spala user posted image  A jih dajete na bok v vreči??? Zdaj jo bom pačasi transportirala v posteljico in naša mora bit na boku, ker drugače se samo premetava in si povečuje plešo zadaj user posted image .

clock-img

23.04.2007, 21:30

clock-img

majas

pencil-img

3393

Jaz jo dajem kar na hrbet spat ker če jo dam na bok se tako dolgo premetava da se narihta tako da sploh več ne vzrajam.

Krfjolca moja tega še ne dela, bravo Anže user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

23.04.2007, 21:30

clock-img

majas

pencil-img

3393

...še malo pa boste plazili sem pozabila dodat user posted image

clock-img

23.04.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

Naš nikoli ne spi na boku, ker se takoj razjezi ali pa obrne na hrbet...smo imeli plešo pa se je zarastla...naš pa brez vreče ne spi lepo, ne vem kaj bomo poleti...

user posted image  je zaspal, zato sem še tu...

LP

clock-img

23.04.2007, 21:33

clock-img

majas

pencil-img

3393

barby84-seveda zdaj sem tudi jaz pomsilila na Barbiko prej pa ne. user posted image ja saj res mogoče hihi.
Vi ste oktoberski pa mi povjte, že sedijo sami oktoberski user posted image ? ker Kaja že pra sekund sama sedi potem pa jo zanese user posted image

clock-img

23.04.2007, 21:33

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Naš nikoli ne spi na boku, ker se takoj razjezi ali pa obrne na hrbet...smo imeli plešo pa se je zarastla...naš pa brez vreče ne spi lepo, ne vem kaj bomo poleti...

Pri naši se nima časa zrasti, ker glavo skoz vrti in drgne.

clock-img

23.04.2007, 21:36

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

user posted image user posted image user posted image  Anže. Še malo, pa te bo mami lovila po stanovanju user posted image

Če dam Nejo sedet brez opore, se tudi po kakšni sekundi prevrne na nos (no, jo prej ujamem).

clock-img

23.04.2007, 21:39

clock-img

marella1

pencil-img

761

Evo, tukaj je nekaj slikic:

Ema in Krfjolca

user posted image

Špela in Julija
user posted image

Atanja in Ted
user posted image

ANŽE
user posted image

Ema in Julija
user posted image

Urška in Špela
user posted image

Krfjolca in Anže
user posted image

Anže osvaja Julijo
user posted image

Moja sreča, ko spi v vozičku

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

clock-img

23.04.2007, 21:42

clock-img

max81

pencil-img

3273

čer čvekice, kako ste?

pri nas se tudi že par dni vlečemo za nogice, malo manjka pa jih bomo dali v ustauser posted image , pa na previjalni jo že komej lovimo, sploh atiju ful nagajauser posted image . Naša punči  že veselo pančka in upam, da bo do jutra mir....

okna, hmmmmmm, pucamo jih bolj malo, ker so non stop umazana, na eni strani hiše je cesta in non stop AVTOMOBILI VOZIJO MIM, PA FUL VISOKE kostane mamo in segajo skor do balkona, na drugi strani mamo pa breze in je non stop polno prahu, da od dežja sploh ne govorim........torej bom lahko non stop celo življenje sužnja samo pucanju oken......ne hvala, če gre kermu v nos naj jih pride pa spucat al pa naj ne hod na obisk, pa še okn mam cel kupuser posted image user posted image  

clock-img

23.04.2007, 21:44

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majas

barby84-seveda zdaj sem tudi jaz pomsilila na Barbiko prej pa ne. user posted image ja saj res mogoče hihi.
Vi ste oktoberski pa mi povjte, že sedijo sami oktoberski user posted image ? ker Kaja že pra sekund sama sedi potem pa jo zanese user posted image

Naš škrat je začel sam sedeti pred enim tednom... in sedaj je sposoben sedeti tudi cca. 5 minut sam...ga pa včasih zanese, če se obrne ali pa če ga kdo zmoti, ko se koncentrira...ga je ful dobr gledat...

LP

clock-img

23.04.2007, 21:46

clock-img

Anonimen

Zdaj me pa lepo prosim naženite spat, ker sem se dobesedno nalepila na stol, spi se mi pa kot sto user posted image  in mi glavo kar vleče na tipkovnico...

LP

clock-img

23.04.2007, 21:53

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

user posted image user posted image user posted image  slikice. Sami luštni user posted image  in luštne mamice! user posted image user posted image user posted image

A je danes kakšna luna?

clock-img

23.04.2007, 21:54

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Barby, spat!!!!!

clock-img

23.04.2007, 21:59

clock-img

max81

pencil-img

3273

barby pokej spat, sej se men tud že spi, pa kaj ko je tle tko fajnuser posted image

clock-img

23.04.2007, 21:59

clock-img

max81

pencil-img

3273

Aja mislim da je jutr neki čudnga, sam ne vem kakšna

clock-img

23.04.2007, 22:00

clock-img

majas

pencil-img

3393

Sm pgledala slikice. Full ste luškane ... Anže debel??? Pravi srček je! Vsi so srčki joj.
Zakaj pa ste se spet z čokoladicami sladkale? Zdaj pa ste mi lušze nardile user posted image

clock-img

23.04.2007, 22:01

clock-img

majas

pencil-img

3393

Daj  barby84 si tečna pejdi spat user posted image user posted image user posted image a je palilo?

clock-img

23.04.2007, 22:02

clock-img

max81

pencil-img

3273

jest mam eno vprašanje, gledam fotke, pa me zanima kdaj ste se menle za srečanjeuser posted image

clock-img

23.04.2007, 22:04

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Urška je enkrat napisala, potem pa dalje na forumu srečanja.

clock-img

23.04.2007, 22:06

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Naša še kar ne spi oz. se kar nekaj čudno zvija in stoka v "pol spanju". user posted image user posted image  Pa še vedno je v naročju.

clock-img

23.04.2007, 22:09

clock-img

majas

pencil-img

3393

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Naša še kar ne spi oz. se kar nekaj čudno zvija in stoka v "pol spanju". user posted image user posted image  Pa še vedno je v naročju.

a joj, ti si pa res bogica. Kaj pa če jo daš samo v pojstlo. In hodiš dudo popravljat dokler ne zaspi?? user posted image nevem no, pri nas to gre

clock-img

23.04.2007, 22:10

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

uuuu, lepo ste se imela babnce user posted image ,.... super, bravo za novembrke user posted image  user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

23.04.2007, 22:11

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

a joj, ti si pa res bogica. Kaj pa če jo daš samo v pojstlo. In hodiš dudo popravljat dokler ne zaspi?? user posted image nevem no, pri nas to gre

pri nas tudi user posted image , upam, da boste kmalu kaj bolje spali Aja1 user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

23.04.2007, 22:12

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

O, kje pa...nismo še tako daleč. Pri nas je full napredek, da je ni treba nosit in jo po ritki z roko v pravem taktu (ponavadi je bilo uspavanje najmanj dve uri - prve 3 mesece).

clock-img

23.04.2007, 22:14

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Evo, zdaj sem jo odložila v posteljico...če v roku 5 minut ne zajoka, potem grem tudi jaz kar spat, ker že komaj gledam.
Moj je pa itak spet v nočni. No...bom pa ob 5h zjutraj jedla sveže sirovke user posted image user posted image user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem