IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**
Kako pa je z vašimi
? Tudi polivajo?
Najprej živijo vsem novemberkam. Midve s tamalo sva sicer pohiteli v oktober, ampak nič ne de.
Ja, tudi pri nas polivamo in bruhamo - zadnjič že tako intenzivno, da je bil sesirjenemu mleku primešan žolč in me je skoraj kap, ker nisem vedela, da to ni tako grozno. Me je zdravnica po telefonu pomirila.
Jaz sem bila tudi že sita stalnega preoblačenja majčk, tako da si zdaj kar z nepremočljivimi slinčki pomagam in si tako prihranim kaka 4 preoblačenja na dan - kdaj pe še vedno kaj mimo udide.
Precej berem o težavah z mlekom. Jaz sem imela že večkrat občutek, da mleka skoraj ni, pa sta me zdravnica in patronažna pomirili, da mehke dojke niso znak, da mleka ni in da otrok izsesa iz dojke več kot bi si lahko iztisnila sama. tako, da sem se nehala sekirat - jo pač pogosteje pristavljam, če imam občutek, da bi še jedla. Pa nehala sem poslušat sicer dobronamerna zaskrbljena vprašanja žlahtnic v stliu "Kaj pa če imaš premalo mleka?" in tamala zdaj manj joka - po moje je prej čutila mojo zaskrbljenost.
Tako da se še vedno izključno dojiva in gre. Pristavljam jo pa po njenih željah in se ne obremenjujem z urami - pač jemo pogosteje podnevi. Sem pa zato ponoči včasih nagrajena tudi s 6 - 7 urami miru, ko pridno spi.
Krfjolca - nisi grozna mama. Midve s tamalo sva tudi že imeli bližnja srečanja s podbojem (sicer brez buške). Se moramo pač navaditi na nove dimanzije, kada maširamo z otročki okrog. Jaz zdaj že lepo šofiram med vrati. Otroci bodo pa itak še vsi pobuškani, ko bodo sami okrog racali
< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 12.1.2007 11:22:12 >