Tudi jaz jem vse... razen zelja in fižola nisem poskusila pa kake pomaranče, čeorav mislim da ji ne bi bilo nič ker do zdaj je bilo vse vredu pa pojem tudi 2jabolki na dan. Svinjino sem tudi že jedla npr kako pariko, musako kjer je mešano, dunajskega pa še nisem mi niti ne paše svinjsko.
je bila tudi vsa pikasta sem mislila da od čokolade, svinjine pa so mi rekli da se ji še koža čisti... tak da Aja1 lahko je pri tebi zdaj isto. Jaz sem tudi naredila paniko pa me je ena potolažila.
Evo kopiram, krfjolca je že videla in naju je obe pomirilo
Glede pik in flekov katerih sem pisala včeraj je pa tako. To naj bi bilo zaradi hormonov mamice, ki se dojenčku počasi do 3m počistijo iz kože, na tak način da so dojenčki mozoljasti in pikasti, vidni so tudi večji rdeči fleki.
Se pa ponavadi to začne na obrazu in se razseli po celem telesu, Alji se je sedaj naredilo to še po dekolteju, drugod po telesu so pa vidni posamezni mozolji. Najhuje je pa za videt takrat, ko je in se napenja.
Oh blagor vam da nimate M...jaz polno dojim pa sem jo dobila in je več kot en teden trajala
tako moja dva sta lepo skupaj zaspala. Tudi Kaja je pridna da sama zaspi, samo dudo v usta in ko ugasnemo lučko nas že ni več. V ležalniku počaka a se po kake pol ure vsega naveliča. razen nad previjalno je pridna ima navešen črnobel cofek ki sem ga sama naredila pa ji j takooo zanmiv da se mu smeje in z njim pogovarja. samo da je nagica pa imam lahko celo uro mir..

samo je ne pustim tako dolgo...
da se z njim smeje in pogovarja