cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

13.06.2007, 15:12

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

ircica, vidiš, ko si grda in ubogo muco odrivaš stran user posted image .
Verjamem, da te je zaskrbelo, ko si videla, da je bil Kostja.

barby84, hitro naloži video, da vidimo še Vala v akciji.

atanja, mi tudi imamo Eucerin 25, ki ga še nismo uporabili, ker zaenkrat še ni bilo potrebe. Drugače pa sem nekje brala, da naj ne bi bil faktor višji od 20 (ali od 30user posted image ), ker je preveč kemije notri. Ne vem user posted image .

Živa pa je trenutno ful glasna in atiju nekaj na veliko razlaga (ABABABADADADA) in cvili zraven user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

13.06.2007, 15:18

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ah boga muca oz. Kostja.... ah se zgodi...

Ne meni pa se je sanjalo da sem se vlegla na njo in jo z odejo zamotala. Potem pa sem jo iskala in iskala pa je ni bilo.
Sem prižgala luč pa vidim da je sploh ni zraven mene ampak lepo spi v svoji pojstlci. Še moj se je zbudil ko je videl kako nekaj iščem po pojstli a joj user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

13.06.2007, 15:56

clock-img

Anonimen

In mami je odletela kot knof z gat, ker je ati prišel domov in zdaj vidi samo njega...jaz pa hitro na RR, namesto da bi posodo pomila..bom potem poskusila naložit en dober video...majas, hvala za navodila...user posted image

Pri meni se je tudi dvakrat zgodilo, da sem mislila, da je tamal v postelji, pa ga ni bilo...in obratno, da ga ni, pa je bil...sedaj pa vedno počakam, da zaspi nazaj in ga položim v njegovo posteljico...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 17:40

clock-img

ircica

pencil-img

782

Oh, Barby84, saj jaz tudi čakam in čakam in še malo čakam... Potem pa se zbudim.
Saj ponavadi pustim mačko na miru, ampak sem se hotela obrnit. Uboga mačka ima vsaj ponoči privilegije.

clock-img

13.06.2007, 17:50

clock-img

Anonimen

Video bo kmalu na ogled...ampak res ful traja...user posted image

Moja dedca sta pa zaspala...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 17:55

clock-img

majas

pencil-img

3393

Čakamo, čakamo na video user posted image

Mi smo pa zdaj vsi trije eno urico odrnjohali. Je pasalo! user posted image

clock-img

13.06.2007, 18:02

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Čakamo, čakamo na video user posted image

Mi smo pa zdaj vsi trije eno urico odrnjohali. Je pasalo! user posted image

user posted image user posted image
Meni pa čez dan ne pripada...vsaj tako izgleda...če bi šla zdajle ležat, bi se škrat ziher zbudil...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 18:04

clock-img

Anonimen

clock-img

13.06.2007, 18:07

clock-img

Anonimen

Ali pa tudi še ne...bo treba še počakat...user posted image  naj vas malo firbec nosi...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 18:16

clock-img

Anonimen

Zdaj me pa že malo user posted image  (nategujejo)...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 18:26

clock-img

Anonimen

Zdaj me pa že ful nategujejo...majas, a si ti tudi tako dolgo čakala...moja dedca še kar spita...user posted image  jaz bi pa tako rada šla ven na sprehod s škratom, zdaj ga morem pa celo čakat...pa še večerja bo vmes...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 18:45

clock-img

ircica

pencil-img

782

moja dva tudi. Mali zdaj že 3 dni zaspi ob pol sedmih, sedmih in mi podre urnik, ki mi je bolj všeč.
danes sem mu 1. flašo adaptiranega mleka naredila, ker se mi je zdelo, da imam manj mleka. Pa je prej zaspal. Zdaj pa me zanima, kako dolgo lahko čaka.

clock-img

13.06.2007, 20:00

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Barby, ful luškan video ... Sva se oba z mojim totalno narežala. Res je faca tamauči user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

13.06.2007, 20:01

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

ircica, če iz flaške še ni pil (da bi bakterije prešle v mleko), potem lahko v hladilniku čaka do 12 ur. Sicer pa max 1 uro.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

13.06.2007, 20:40

clock-img

ircica

pencil-img

782

potem pa lahko gre kar v smeti. je grizel cucelj in jo metal naokrog. pa v hladilnik je tudi nisem dala.
vsaka čast vam, ki jih imate na adaptiranem. nikoli si ne bi mislila, da je s tem toliko dela.

clock-img

13.06.2007, 20:41

clock-img

ircica

pencil-img

782

user posted image

trening za plazenje

clock-img

13.06.2007, 21:48

clock-img

Anonimen

Aha, zdaj pa dela...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 21:52

clock-img

Anonimen

Mi smo bili kar dolgo zunaj, potem smo šli pa vsi skupaj pod tuš in je bilo super...pred pol ure je pa škrata zmanjkalo, je zaspal kot polhec...user posted image

Jaz se grem pa k atiju malo stiskat, ker ima jutri rojstni dan, ampak ga ne bo doma, ker gre na seminar v prestolnico...user posted image

MIslim, da je Ema spraševala, če pridem v Lj...žal ne, ker gre za cel dan (jutri, pojutrišnjem in v soboto) pa še gre nekdo z njim, tako, da se ne grem gužvat in potem še cel dan v Lj...bova kar doma...user posted image

LP

clock-img

13.06.2007, 21:58

clock-img

Anonimen

No, pa še tole si lahko ogledate...user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=743oH9jwGJc

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 13.6.2007 21:59:15 >

clock-img

13.06.2007, 22:00

clock-img

ircica

pencil-img

782

kaki lepi smehec, barby, sem se še jaz do solz nasmejala z vama

clock-img

13.06.2007, 22:23

clock-img

majas

pencil-img

3393

O super Barby da ti je ratalo, res full dolgo traja user posted image bi morala kaki drugi link posikati za videa.

Sem se pa mu tako nasmejala res je prava faca. Pa tam ko miga na muziko joj so posrečeni user posted image

Mi smo pa bili malo v šopingu danes in je mami kupila nekaj za sebe, pa ati si je tudi user posted image sem prav vesela. Mi je tako lepo ko gremo skupaj po cote in potem on govori, ja to ja ne to ne user posted image pa še kopalke imam nove user posted image
Kaja pa je dobila samo šlaufek za vodo. Ji nismo kupli F.obroča amoak tistega cenejšega v Pikopolonici pa je rekal prodajalka da je ravno tako vredu ampak da je oni malo bolj profesionalni ker ima še tisti pasek.
Upam da bo vredu user posted image bomo morali pred morjem na kaki bazen poskusit.

Kje pa ste danes vse? Nič ne čvekate
user posted image

clock-img

13.06.2007, 22:24

clock-img

majas

pencil-img

3393

Ircica res dobra slika user posted image  

clock-img

13.06.2007, 22:25

clock-img

max81

pencil-img

3273

čerrrr, bejbe
jest sm čist fuč, sem že od 7h pokonc, pol smo šli vplačat morje,user posted image user posted image gremo letos kr čist mejhen čez mejo, gremo pa v Umag v Kanegro, pol sva šla še neki za kosilo iskat, pa po  mojo mami, nato sm skuhala in po parih dneh končno mal pospravla po bajti, medtem pa je moja mati šetkala z user posted image ..........popoldan sva pa pelale mami nazaj domov in naredile še en orenk krog okol štacun, mami pa si je končno kupla ene balerinkeuser posted image , dam sva pršle okol 19h, mala zmatrana jest pa še bolj,tko da user posted image je zrihtana in že veselo pančka ene 2 urci. Mene pa čaka še en điro po dnevni po kolenih in pa en stroj cotuser posted image

clock-img

13.06.2007, 22:27

clock-img

max81

pencil-img

3273

joj kolk sta Val in Kaja kjutuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2007, 22:40

clock-img

ircica

pencil-img

782

max81, ti pa imaš energije

pri nas bi se morala mama puzat z mokro cunjo, pa sem zbrala komaj dovolj veselja, da sem ta velike packe pod Kostjevim stolom pobrisala. Tako malo hrane, tako velika packarija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem