cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: NoVeMbErKe 2006

clock-img

13.06.2007, 22:47

clock-img

majas

pencil-img

3393

IZVIRNO SPOROČILO: max81

joj kolk sta Val in Kaja kjutuser posted image user posted image user posted image

Pašeta skupaj ne user posted image hihi  ...

ah to pospravljanje... tudi meni bi pasalo da bi mi jo takrat  kdo na sprehod odpeljal... bi 100% več naredila

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

clock-img

13.06.2007, 22:50

clock-img

max81

pencil-img

3273

max81, ti pa imaš energije

ja ja sigurno bo tetka iz krvavca uletelauser posted image

clock-img

13.06.2007, 22:52

clock-img

max81

pencil-img

3273

ja  babe a ste vse spat pobegnile, a vam tud kej net šteka, mater glih kar bom znorela, vse se sto let odpirauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.06.2007, 22:57

clock-img

majas

pencil-img

3393

ja ja sigurno bo tetka iz krvavca uletelauser posted image

Joj niti mi je ne omenjaj...sem jo spet dobila in lije iz mene že cel dan kot iz škafa..ja po celih 7ih meseceih...groza... Je bilo dosti lepše brez nje user posted image

clock-img

13.06.2007, 22:57

clock-img

majas

pencil-img

3393

Net pa je hvalabogu vredu, nič ne zafrkava... user posted image

clock-img

13.06.2007, 23:08

clock-img

max81

pencil-img

3273

Joj niti mi je ne omenjaj...sem jo spet dobila in lije iz mene že cel dan kot iz škafa..ja po celih 7ih meseceih...groza... Je bilo dosti lepše brez nje

ja a ni blo fajn koje ni blouser posted image user posted image user posted image , kaj dam da jo spet ne bi blo en lep časuser posted image

clock-img

13.06.2007, 23:10

clock-img

majas

pencil-img

3393

Tako jaz grem pančkat...

Lahko noč

user posted image

clock-img

13.06.2007, 23:11

clock-img

max81

pencil-img

3273

še mal pa bom postala ultra čvekauser posted image user posted image user posted image zame in za mojo 3user posted image , pa sploh nobena ne opazi, pa se morm mal sama pohvaltuser posted image

clock-img

13.06.2007, 23:11

clock-img

majas

pencil-img

3393

Joj niti mi je ne omenjaj...sem jo spet dobila in lije iz mene že cel dan kot iz škafa..ja po celih 7ih meseceih...groza... Je bilo dosti lepše brez nje

ja a ni blo fajn koje ni blouser posted image user posted image user posted image , kaj dam da jo spet ne bi blo en lep časuser posted image

Kako bi bilo to lepo user posted image bomo morale spet kaj ušpičiti ne user posted image Mi še bomo kako leto počakali potem pa spet user posted image

clock-img

13.06.2007, 23:32

clock-img

max81

pencil-img

3273

majas a še ne spišuser posted image , jest sm glih user posted image  cote obesla, sam puzat se mi pa ne daaaaaaa

clock-img

14.06.2007, 06:56

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

IZVIRNO SPOROČILO: ircica

potem pa lahko gre kar v smeti. je grizel cucelj in jo metal naokrog. pa v hladilnik je tudi nisem dala.
vsaka čast vam, ki jih imate na adaptiranem. nikoli si ne bi mislila, da je s tem toliko dela.

Ej, se navadiš.
Stavim, da jaz prej pripravim flašo, kot si ti uspeš modrc odpet user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

14.06.2007, 08:41

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: ircica

potem pa lahko gre kar v smeti. je grizel cucelj in jo metal naokrog. pa v hladilnik je tudi nisem dala.
vsaka čast vam, ki jih imate na adaptiranem. nikoli si ne bi mislila, da je s tem toliko dela.

Ej, se navadiš.
Stavim, da jaz prej pripravim flašo, kot si ti uspeš modrc odpet user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro. Spali kar dobro. Mala seveda pol noči pri nama v postelji (v tem sva si z ircico podobni, ker tudi jaz ne vem, kdaj pride mala k nama user posted image ).

Max81 - kdaj greste na morje? Mi gremo v Savudrijo, ki je full blizu Kanegre. Bi se lahko kej dobili.

Opa, kakšen smeško je Val user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 08:42

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Max user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 08:46

clock-img

Anonimen

Jutro...

MI spali odlično...se je zbudil ob 2 in spal do 5, ko je hotel ustat, pa sem rekla, da je še tema in sva spala do 8...user posted image user posted image

Max user posted image  za zvezdice....

Jaz pa še nimam user posted image , niti je ne želim še ene 2 leti...user posted image

Zdaj greva pa s škratom po sliko za atija, da jo še lepo zavijeva in malo naokoli, še na kakšen sokec s ktero, potem pa malo pospravit in kaj skuhat...ati pride bolj zvečer...user posted image

Naš škrat pa že celo jutro kriči atata, atata...kot da bi vedel, da ima ati rojstni dan...user posted image

LP

clock-img

14.06.2007, 08:47

clock-img

Anonimen

Blecky in TIm čestitke za 7 mesecev...

Kje pa je ona?user posted image

LP

clock-img

14.06.2007, 08:58

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

barby, čestitke tvojmu za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Dej povej, kje rihtaš te slike (da jih urediš - sliko na sliki?)

clock-img

14.06.2007, 08:59

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Tim - ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 09:29

clock-img

ircica

pencil-img

782

krfjolca - kdo pravi, da kaj odpiram'? samo zavihtim jih na plano, pa je. lahko pa imamo na pikniku tekmovanjeuser posted image user posted image

spali odlično. od 4 sicer v veliki postelji, ampak potem pa do - pazi zdaj - 8.45. je ata v službo zamudil, ker je babybudilka zatajila. zdaj pa se gre mama umit, spit kofe, pa gremo.

zgornje enke se že pripravljajo na izhod

clock-img

14.06.2007, 09:47

clock-img

ircica

pencil-img

782

zdaj pa spet spi. bo najbrž treba vročino izmerit. eh, panična mati, še ko otrok uboga mile želje, ji ni pravuser posted image

clock-img

14.06.2007, 10:04

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Jutro!

Mi smo spet spali do 7.30h brez zbujanja (zdaj že drugi dan). No, jaz sem se zbudila ob 3h, ker mi je bilo FUL vroče in sem šla okno odpret na stežaj. Pa da ne bi mislili, da je bila kaka opazna razlika user posted image .

Živa ja pa bila zjutraj tako pokakana, da je z umazanimi hlačkami celo posteljico popacala, še po vzglavju user posted image . Je menda kakala še za včeraj, ko ni bilo skoraj nič. Potem pa jok od lakote, potem pa je bila kake pol ure našpičena in ful dobre volje, nakar se jaz odločim, da ji očistim nos (ker je imela neke suhe smrklje notri in so jo žgečkali), kar je bila velika napaka - tak jok, kot da ji prvič nos čistim user posted image . No, potem sva se malo cartali in je bila prav dojenčkasta v mojem naročju po dolgem času, ob 9.15h pa je spet, hvalabogu, zaspala.

Vse najboljše Timu za 7. mesecev user posted image  user posted image !!!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

14.06.2007, 10:12

clock-img

majas

pencil-img

3393

Jutro!
Mi tudi spali kar OK.. je ob polnoči jedla ravnko ko sem prav zaspala potem pa budnica že ob 4ih a joj ...sem ju pustila malo jokati dudo porvaljala pa ni zaleglo, nisem več morala posušati joka me preveč boli...potem sem jo vzel ak sebi se je napapcala, me je kar božala ko je bila na zizi user posted image potem pa sve skupaj zaspale do 9.30 user posted image sem bila tako vesela..zdaj se igra mami pa gre kavice spit.

Bravo Max81 sem včeraj res spregledala da bi te vzpodbujala... oprosti. Potem pa sem že pobegnila spančkat.

Timu za 7 mesecev in poredno mamico blecky ki se nam čisto nič ne javi  user posted image

clock-img

14.06.2007, 10:21

clock-img

majas

pencil-img

3393

nogavica user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč... kako vama pa rata user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2007, 10:31

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

IZVIRNO SPOROČILO: majas

nogavica user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč... kako vama pa rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne bi vedela user posted image . Jaz naredim vsak dan isto - okrog 21h greva v posteljo, se naje, potem pa včasih hitro zaspi, včasih se pa še valja nekaj časa. Okrog 23h jo kar v spanju še 1x priklopim, da se naje in jo dam takoj v njeno posteljico, kjer spi naprej. Zakaj se včasih po 5x zbudi za dudo (sicer zaspi takoj nazaj), včasih pa niti enkrat, pa ne vem user posted image . No, zbudi se pa navadno kmalu po 6h, zadnja dva dni pa bolj pozno verjetno zato, ker zaspi komaj okrog 22h.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

14.06.2007, 10:36

clock-img

Nogavica

pencil-img

3170

Zdaj sem komaj pogledala Vala, ker mi je včeraj YouTube štekal. Kaka faca, ful je posrečen! Meni je tako lepo poslušat dojenčke, ko se smejijo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

clock-img

14.06.2007, 11:03

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

barby, čestitke tvojmu za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

Dej povej, kje rihtaš te slike (da jih urediš - sliko na sliki?)

Hvala v njegovem imenu...user posted image

Slike pa jaz pošljem v Foto Asjo in jim napišem kaj želim, pa potem to dobim...bom slikala sliko pa jo nalepim...zdajle imam ravno čas, ker škrat spi...sva prišla iz sprehoda, pojedel banano, kakal in zaspal....user posted image

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem