cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Avgustovke

clock-img

30.07.2007, 14:27

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Evo moj mi je sporočil da gre Žan dons k babi na počitnice... Za ene dva dni vsaj... Tko da se lahko začne kej dogajat...

Najbolj mi je zoprna misel na to, da bi mogla koga sred noči klicat nej pride Žana merkat user posted image

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

clock-img

30.07.2007, 14:28

clock-img

pajac

pencil-img

6695

IZVIRNO SPOROČILO: tia01

Ja sej ribica je pa zdrava a ni??user posted image

ja je!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam sem čisto šokirana user posted image user posted image user posted image user posted image ..

kaj boš ko ti pade raven junk fooda v krvi ... bo Timon sam šel na kebab???

Hmmm... a na to ciljaš???

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

clock-img

tonja

pencil-img

1112

Jaz sem pa kosilo že pojedla, ga stara mama kuha, tko da men ni treba, čeprav mam novo kuhinjo, čist spucano še nič popackano - user posted image  od česa pa če bit.
Smo imele (same babe - tri generacije bab) pire krompir in kisle kumarice. Full je blo dobro.

clock-img

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Pajac če nimaš tune lahko pa nardiš sam paradajzove makarone, pač brez tune, men so te še bolši, mi je še od prejšnje nosečnosti ostal da mi tuna ne diši preveč... Včasih sebi nardim makarončke sam s kislo smetano... To je vsaj men tud dobr...

clock-img

30.07.2007, 14:29

clock-img

tia01

pencil-img

1243

user posted image user posted image user posted image a sm tok grozna glede junk fooda al kaj?? Sej zdej sm rekla da bom mal bol zdravo jedla (ampak poudarek je na MAL)

clock-img

30.07.2007, 14:30

clock-img

pajac

pencil-img

6695

zdaj pa se selim v kuhinjo...
pridem kaj kasneje pogledat na RR

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

30.07.2007, 14:31

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Lahko pa nardiš s smetano makarončke. Samo prevreš sladko smetano, jo mal soliš in dodaš notr parmezan in še mal povreš in voila!!! Omaka je fertik.

clock-img

30.07.2007, 14:39

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Lahko pa nardiš s smetano makarončke. Samo prevreš sladko smetano, jo mal soliš in dodaš notr parmezan in še mal povreš in voila!!! Omaka je fertik.

al pa kislo smetano, jst mam ponavad kislo doma pa je glih tko dobr... sam parmezana pa ne dam notr, raj navadn sir, parmezana ne maram...

clock-img

30.07.2007, 14:49

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

ženskice: Zelo pridne za čvekanje. a amte vse laptope za pisat? Jaz se kar ne spomnm pridt v računalniško sobo, berem vas pa vsak dan.
Polna luna še ne deluje, tud pr nas zatišje... A mate tud ve občutek, da morte pred odhodom vse met pospravljeno, čisto...Jaz ga mam skoz, pa ne vem, zakaj to.user posted image user posted image . kar skoz neki.

Zdaj pa solato trebit, čaw. Kdaj ste se mislile dobit v sredo? Mam pregled glih. Pa še mojga bi mogla sfehtat za prevoz v lj.
Čaw!

clock-img

30.07.2007, 14:59

clock-img

tonja

pencil-img

1112

lenča - to je vgnezditveni sindrom al nekaj takega - možno, da se ti bo kmalu začelo kaj dogajat - točno to se zgodilo moji kolegici; vse je pospravla, sebe poštimala in.....šibala rodit.

clock-img

30.07.2007, 15:25

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Tako, pa sem. Micka je pomila posodo, jaz sem tudi posesalauser posted image  

Sedaj pa grem za pol urce počivat, potem pa se uredit, ker greva k G.....

Punce kaj mislite je kaj novega: MALAMISHA, pa PAŠTETKA (ki se nič ne oglasi.....)

clock-img

30.07.2007, 15:52

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Jst grem pa na obisk zdele k tisti prjatlci k sm šla z njo rodit. Je mali že tok velk, pa prav kolegica, da že komi čaka da dobi njen Alex družbo in da morm pohitet s Timonomuser posted image .
No šibam zdej do nje, pa se kasnej tipkamo... Papa 

clock-img

30.07.2007, 16:52

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

evo polnjene bučke uspele user posted image  sva se fuuul najedla,moj je šel par kitic oddremat,po tv-ju ni nič jst pa zato na RR....joj grozna sm-odvisnica user posted image

April pa Antigona-ja ja vidve se kr smejta ampak JST oktobra GREM na aerobiko user posted image  Sicer ko sem mojmu omenla da bo s tamalo trikrat na teden po dve urci sam je mal tkole zgledu: user posted image No sej bomo vidl,plan je dobr, če bo pa uspel bomo pa še vidl user posted image

Lenča-ponanavad se dobimo zjutri okol devetih-boš pršla? Jst še ne obljubim 100% ampak bom poskusila...user posted image

Polna luna-men še nč ne učinkuje user posted image user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

30.07.2007, 16:58

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Evo moj mi je sporočil da gre Žan dons k babi na počitnice... Za ene dva dni vsaj... Tko da se lahko začne kej dogajat...

to sta že zanč poskusla pa ni blo nč od tega user posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

30.07.2007, 17:18

clock-img

ger06

pencil-img

111

Jumpy, mogoče sta pa podobna ker sta se prej rodilauser posted image , ko boš lahko daj kakšne slike v album (sej mogoče si jih že ampak jih jaz nisem najdla).

Danes smo bili pri pediatru zaradi popka, ki se ne celi najboljše. Pio smo še stehtali in je v 10 dneh pridobila skoraj 400g user posted image , tudi zrastla je že za 1cm.

Punce držte se, sej bo kmalu za vami, pa probite se še malo naspat, zdej ko se še lahko, lp

clock-img

30.07.2007, 17:29

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Ja ja ja, zadnjič ni bilo nič, tokrat upam bo več sreče...

Jap, temu pospravljanju se reče gnezditven sindrom. Mamica pripravlja gnezdece za svoja piškota... Tu jst sem prvič v soboto vse pospravlja in spedenala u nulo, v nedeljo zvečer sem šla pa rodit. No rodila sem v ponedeljek, ampak vseeno...

clock-img

30.07.2007, 17:30

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Za Orehka pa povejte kdaj vam bolj paše ob 8:30 al ob 9ih... Pa da spet navalimo na sladice user posted image

clock-img

30.07.2007, 17:49

clock-img

*lenc@*

pencil-img

4637

Oj, glede Orehka.Jaz bi kar prišla, pregled imam šele ob 11.30 tk da bi šlo. Sam še mojga sfehtam, da me pelje - problem je edin k ma službo. Zelo rada bi vas pa vidla. In bom že nekak uredila, da bi prišla. Se že dogovarjam...

Stanje gledeuser posted image -bp. Paštetka, malamisha držta se, če sta v dogajanju!!!

Sissy - a misliš, da ne boš mogla na aerobiko? Zakaj ne? Razen, če dojiš, si v flaško mal pripraviš za vsak slučaj. DRgač bo pa zate to sigurn zlo ok. Zdele se mi zdi, da bo to šlo. Tud jaz mislim it 2x/teden na jogo in trebušne. SVa optimistki a?user posted image Bomo vidl kak bo šlo ne.

clock-img

30.07.2007, 18:16

clock-img

tonja

pencil-img

1112

A še katero danes tok vleče k sladkarijam?
Jaz sem grozna pa še moj dragi bo prišel mal kasnej tako da imam ful časa, pospravla sem že, za likat žal nimam nič. Kaj naj delam? .......Sladkarije me kar kličejo.....

clock-img

30.07.2007, 18:22

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

nabaši se sladkarij user posted image , jaz sem pravkar dve mini roladici pohrustala...

clock-img

30.07.2007, 19:44

clock-img

Jumpy

pencil-img

2414

Hoj!

Malo sem pošpijonirala na forumu Nedonošenčki in moram povedat, da sem ful vesela, ker je naša bibyzan po 2,5 mesecih končno doma s svojo malo Tjaško. Bravo!!! user posted image user posted image user posted image

Ger, ja po mojem sta se najina user posted image  zmenila, da si bosta podobna. Se je pa Pia full zedila! Super! Naš se je v 7. dneh zredil za 210g, pa sem bla tud ful vesela. Naslednje tehtanje mamo pa v sredo.

clock-img

30.07.2007, 19:53

clock-img

Antigona

pencil-img

4555

Bravo Bibyzan user posted image  user posted image  user posted image .
Zdaj se pa le lepo cartajte in uživajte doma!!!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

30.07.2007, 20:43

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Evo mene doma, sm tok zmatrana pršla domov, da ne bo dons nč RR pozno v noč na sporeduuser posted image . Tko da Pajac, nobene panike delat, ker me ne bo gor, bom samo počivalauser posted image user posted image .
Dršte se, pa upam da bo jutr kej novic o malimishi in paštetki!!!!!! Pa ornk se načvekite, da bom mela jutr pol kej za brat.

clock-img

30.07.2007, 20:55

clock-img

pajac

pencil-img

6695

čveka fajn počivaj... jaz tudi počivam sam statistiko delam ker se bojim da me bo user posted image prehitel...
Zdaj sem malo boljša, prej sem bila tečna za dol past...

Vsake toliko mal pogledam..

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

clock-img

30.07.2007, 21:05

clock-img

tia01

pencil-img

1243

Ma sm ugotovila da sm si že odpočila in sm se kr s kavča nazaj na RR presedlauser posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem