writing-img

RE: Avgustovke

clock-img

04.08.2007, 10:17

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: mony5

O Sisy a si še živa???user posted image user posted image user posted image

heeej Mony,ja učer sem popoldne spala k ubita ker sem mela prejšnjo noč tako telovadbo da je blo joj...

Evo sm pa dons nadoknadla-spala do pol desetih.....

Se pa nč ne dogaja,še boli me nč večuser posted image

Je pa dobra novica tole kar je Minka napisala,torej najkasnej do naslednga vikenda grem rodituser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

clock-img

04.08.2007, 10:22

clock-img

minka 123

pencil-img

40

Sisiy hodim na Vič h ginekologu. Ker sem 2 tedna pred PDP, sem mu rekla da maximalno še 4 tedne do poroda, pa je rekel da ne, da imam max 3 tedne do konca, ker zdaj navadno že 1 teden po PDP-ju sprožijo porod. Upam, da ginekologi v porodnišnicah enako mislijo (in delajo).

13.8.2007 sva dobila najlepšega fantka na svetu :o)

clock-img

04.08.2007, 10:26

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Minka upam da ima tvoj ginekolog prav...Ker se mi reees ne da čakat še 14 dni...

me pa zanima če je kakšna razlika v tem kdaj sprožijo porod v Postonjski in kdaj v Ljubljanski porodnišnici?

clock-img

04.08.2007, 10:26

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Sej ti maš jutri "kao" rok, ampak vajini Sarici je očitno lepo v tvojem trebuščku in se ji nikamor ne mudi! Pejt gremo še mi malo v hribe hodt da bomo kej pospešili! user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:27

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

ja ja sej vem da mam "ŠELEuser posted image " jutri rok sam če se zanesem na svoj "ženski čut" tut jutr ne bo nič...

Sej sem mojmu rekla da bi šla loh dons mal hodt....

clock-img

04.08.2007, 10:29

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Sem si ravnokar glavo oprala.....pa nonstop mam danes telefone- pa navaden-pa gsm.....jaz pa v planu, kako bom še danes vse naredilauser posted image  Časovno mi glih nebo šlo skoz.....

Midva pa greva popoldne v šoping (beri velikuser posted image ) -verjetno še zadnjič pred porodom...morva mojemu user posted image  nakupit stvari za fešto......

Ja, souser posted image  svečke so delovaleuser posted image , sam dogaja pa se ne nič (glede sproženja poroda)user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:32

clock-img

mony5

pencil-img

1342

No jst sem pa cel roman napisala pa me je ven vrglo!

Na hitro obnova, men je moja G rekla, da potem še en teden po PDP-ju hodim k njej potem pa grem v lj.porodnišnico in se tam menim kako naprej!

clock-img

04.08.2007, 10:35

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Nam pa se kolca user posted image user posted image user posted image  

clock-img

04.08.2007, 10:36

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Jst moram tud danes še likat, pa malo stanovanje pospravt, pa iti v šoping k pride moj user posted image  domov (je šel tenis igrat in mi čist paše k sm malo sama doma), pa popoldne pride moja the best tašča na obisk k neko darilo za dojenčka prinese, pa še kolegi od mojga k bodo danes pri nas kartali! A bi mogoče še kdo prišel k meni???

clock-img

04.08.2007, 10:36

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

" Nočne sove " pa res še spijo user posted image user posted image user posted image  

clock-img

04.08.2007, 10:37

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Na hitro obnova, men je moja G rekla, da potem še en teden po PDP-ju hodim k njej potem pa grem v lj.porodnišnico in se tam menim kako naprej!

Mony-tut men je moja G isto rekla...Sej to me najbl skrbi user posted image  To pomen en teden po PDP še k njej-nč rodituser posted image pol pa odvisn kdaj se te v porodnišnici usmiljo...kriiiizaaaaaaa...user posted image

Btw-a je še katera pred PDP pa bebico ful mal čut? Hm jst upam da to ni kej narobe....

clock-img

04.08.2007, 10:40

clock-img

mony5

pencil-img

1342

JST! Včeraj sem bila kar malo nervozna k se ni skoraj nič premikala in danes tudi skoraj nič.  K eni pravjo da se otrok pred porodom skoraj čisto umiri, eni pa da jim še na porodni mizi skače k nor!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:42

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

A bi mogoče še kdo prišel k meni???

Ja Mony- saj bomo me s tabo na RRuser posted image

Meni pa je tašča v četrtek rekla, da mi bo drugi teden vsa okna pomila in po tleh pobrisala, pa sem se raje sama potrudila, pa čeprav grem takoj v Puser posted image user posted image user posted image    Sem ji kar takoj povedala, da ni nič potrebno, ker imam vse pošlihtano....če bom karkoli potrebovala, raje sestro pokličemuser posted image

clock-img

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

ma ja to je ful čudn ti rečem..Tko kt si zanč rekla-komi ene 10 gibov čez dan naštejem...Sej pol na trenutke jih je naenkrat več, ampak mi sploh ne ropota po trebuhu več tko k včasih....

clock-img

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Ja Pajac itak danes ne bo k je nekam šla, Tia pa itak zmeraj dolgo spi pol se pa mal še z lupčkom stiska! user posted image user posted image user posted image

Tako da moramo mi malo več strani napisat da bodo imele potem kaj za brat!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:43

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Meni pa je tašča v četrtek rekla, da mi bo drugi teden vsa okna pomila in po tleh pobrisala

lahko jo pa k meni pošlješ user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:44

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Je pa Tia včeraj napisala, da bo danes dopoldne gor, ker njen dela..... Pa je verjetno še prezgodajuser posted image

clock-img

04.08.2007, 10:45

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

hehe Tia je zdele zihr še koma user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:46

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Sisy
lahko jo pa k meni pošlješ user posted image user posted image user posted image

Ne vem kako si ti, ampak jaz bi ziher potem za njo še enkrat čistilauser posted image  , ker sem "pizajzlasta"user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:47

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Sončni žarek jst sm tud včeraj okna pomivala k sm mislna da bo to kaj pospešilo pa nč. S kje si že ti, natančno?

clock-img

04.08.2007, 10:47

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Ne vem kako si ti, ampak jaz bi ziher potem za njo še enkrat čistilauser posted image  , ker sem "pizajzlasta"user posted image

uf sva že dve user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:49

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Sisy kaj pa tvoja tašča pa okna? Al pa kr svojmu reč, čeprav deci so pr tem bolj tko tko! Men je moj eno okno pomil  pa sem mu rekla da bom ostale kar jaz, ker je bilo vse bolj na pol narejeno!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2007, 10:51

clock-img

mony5

pencil-img

1342

Sisy kaj pa tvoja tašča pa okna? Al pa kr svojmu reč, čeprav deci so pr tem bolj tko tko! Men je moj eno okno pomil  pa sem mu rekla da bom ostale kar jaz, ker je bilo vse bolj na pol narejeno!user posted image user posted image user posted image

uf smo že tri (pa mislm da bi se nam jih še več pridružilo)

clock-img

04.08.2007, 10:53

clock-img

mony5

pencil-img

1342

uf sva že dve user posted image user posted image user posted image

prej sem malo zaj..... pa sem tole hotla gor prilimat, se opravičujem (sem bila včasih blond)

clock-img

04.08.2007, 10:54

clock-img

mony5

pencil-img

1342

ej Tonja a si še z nami?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem