Glede srečanja jaz predlagam, da se kar fiksno zmenimo v city parku, ker sem gledala vreme na internetu in bo zelo mrzlo in oblačno, tako da ne verjamem da bo luštno v čolnarni sedet. Tako da prosim da še enkrat potrdite, da se v četrtek dobimo, da se bo vedelo da ste seznanjene, da ne bo potem katera prišla v Čolnarno
. Sisy ti si bolj na tem področju, tako da uro imamo itak že določeno (17h), pa najbolje da se dobimo na parkirišču, samo ne vem kje. Glede tel. št., pa najbolje da jo kakšne dva dni prej pustiš na tistem zasebnem linku, ki jaz še ne vem kako priti do njega
. No punce, to je vse, pa se tipkamo.
Jst se pa ne bi zmenila na parkirišču. Kot prvo verjetno se ne bomo pripeljale vse istočasno, kakšna bo prošla prej druga kasneje. Najbolje bio bilo da se fiksno zmenimo v kateri lokalček gremo in se bomo tam "počakale". Menda se ne bo težko najdt s temi trebuščki, čeprav še niso tako veliki...
April, jaz bom Žana pripeljala s sabo v vsakem primeru, tud če se dobimo v City Parku, ker ma

takrat frizerja in ga ne bo mogu imet.
Moj predlog je bil Rustika (pri Humanicu) ostalih slaščičarn niti ne poznam. Seveda daste lahko drug predlog, samo čimprej se moramo fiksno zmenit, da se potem ne bomo iskale. Sisy najbolje je da kar vsem na seznamčku da pridejo pošlješ ZS s tvojo telefonsko, pa če nas katera ne bo našla pokliče in preveri kje smo. Jaz tvojo telefonsko že imam, tako da mi je ni treba pošiljati

...
Tudi jaz sem danes slabo spala, no proti jutru okoli petih me je zbudil tako boleč hrbet (križ)

, da ni bilo varjante da se namestim tako da bi mi bilo ok. Sem vstala in nataknila kozmodisk, pa je bilo potem čez nekaj časa vsaj malo bolje...
Sem pa včeraj popoldne ko sem prišla iz službe izkoriastila še "zadnji" lep dan v tem tednu in smo šli spet v živalski vrt. Je blo prov fino, sploh pri morskih levih, ker sta ful pozirala in zganjala vragolije. Žan je bil čist navdušen in ko sta se vmes skrila v vodo, jima je ukazal še in pokazal gor na poličko iz kjer je malce pred tem morski lev skočil v vodo

... Sem se prav nasmejala...