writing-img

Praznujete vsak otrokov mesec?

clock-img

08.12.2006, 22:17

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Sem slišala, da nekateri vsak nov dojenčkov mesec pripravijo praznovanje - s torto ipd. Meni je to malo hecno, ampak pač vsak po svoje... (ko je dete staro 1m, pa 2m, pa 3....)
Samo upam, da tortica še en pristane v ustecih dojenčkovuser posted image
No, a priparvlajte kaj takega?

clock-img

08.12.2006, 22:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.12.2006, 22:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Se ti zdi, da mam cajtuser posted image ? Danes sem bila zelo presenečena, ko sem ugotovila, da ima tamali ravno 5 mesecev. Komaj folgam štet, ne da bi še praznovala.

clock-img

08.12.2006, 22:27

clock-img

sašaš

pencil-img

1113

Pri nas se vsak mesec spomnimo, da je "danes pa ta dan, ko ima user posted image  tok pa tok mesecev", praznujemo pa ne. Meni je tudi to hecno - ampak, kot praviš, vsak po svoje! user posted image

clock-img

08.12.2006, 22:32

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Midva sva ji pa ob vaski "obmesecnici" kupila kako malenkost, igraco, cunjico,..., kaj majhnega in uporabnega, pa seveda sva jo fotkala se posebej ta dan, da mamo spomin na vsak mesec posebej.

A tortico, jaz je sama se za 1. rojstni dan ne bom peklauser posted image user posted image user posted image .

clock-img

08.12.2006, 22:32

clock-img

sato

pencil-img

249

Jaz sem oba do prvega leta obvezno slikala na dan, ko sta dopolnila nov mesec. Praznovali pa tega nismo- mi je tudi hecno.

clock-img

08.12.2006, 22:36

clock-img

spacey

pencil-img

2359

Ne nismo nič praznovali, smo se pa spomnili ter tu in pa tam tudi kaj kupili. user posted image
Edino kar smo praznovali, je bilo 6 mesecev, ker je bil nono hudo bolan in smo imeli še zadnje skupno družinsko kosilo s torto. Čez en mesec je umrl. user posted image

< Sporočilo je popravil spacey -- 8.12.2006 22:40:23 >

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

clock-img

08.12.2006, 22:39

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Pri prvem sem se spomnila, ja, ker sem štela, kdaj bo končno konec krčev, pa kdaj bo končno začel spatiuser posted image , praznovali pa nismo nikoli.
Pri drugi pa podobno kot Jančika - ni bilo cajtauser posted image

clock-img

08.12.2006, 22:59

clock-img

eya

pencil-img

4615

Vedno se spomnimo, kaj posebej praznujemo pa ne, tudi kupimo mu nič ne s tem namenom; edino za 6 mesecev sem spekla torto, no, mali jo je dobil pa naslednje jutro, preko mojega mleka user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

08.12.2006, 23:14

clock-img

Anonimen

A, daj nehaj, no, pa to se res dogaja? user posted image user posted image  Za vsak mesec torta? user posted image  user posted image  Tega jaz še nisem jemala. user posted image

Mi bomo tortico imeli za 1 leto. user posted image  Pa še to kako manjšo, Zala bo ravno kaki 2 mali žlički tiste tortice pojedla po moje user posted image .

clock-img

08.12.2006, 23:17

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Mi smo se spomnili ampak fešte pa ni blo. Mogoče sem kdaj kaj kupila in če je ded kaj vprašu zakaj to rabimo sem rekla da je to za to ker je user posted image  mali star 3 mesece vsaj razlog sem našla user posted image user posted image

clock-img

08.12.2006, 23:20

clock-img

Aja1

pencil-img

8579

Mi tudi ne bomo praznovali, ampak slikali se pa bomo vsak mesec devetega za spomin (prvo leto). Neja bo ravno jutri stara en mesec user posted image

clock-img

08.12.2006, 23:37

clock-img

Gina

pencil-img

12402

user posted image user posted image  ja, že 11 let to prakticiramo vsak mesec user posted image  

ups, 3x na mesec, za vsakega otrokauser posted image

clock-img

08.12.2006, 23:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

ja, že 11 let to prakticiramo vsak mesec

ups, 3x na mesec, za vsakega otroka

Pa upam, da nase in možeka ne pozabiš. Pa za vsako leto in mesec obletnice poznanstva, pa obletnico pvega randija, prvega poljuba, prvega seksa. Ja, jaz vse to praznujem, zato pa na vse ostalo v življenju pozabljam. user posted image

Se mi zdi neumno, da bi to počela.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

08.12.2006, 23:59

clock-img

pearl

pencil-img

426

Prvi teden košček tortice, prvi mesec pa prvo pupo, zdaj pa slikanje po dolgem in počez, pa kako lumparijo ji pokaževa user posted image user posted image user posted image , pa kako pesmico več ji zapojeva, to je pa tudi vse.

clock-img

09.12.2006, 00:02

clock-img

pearl

pencil-img

426

Pa mama pogleda 11.43 na uro in  jo spomin ponese na najlepši dan njenega življenja, pa jo stisne k sebi in jo pocmoka, pocmoka prav z nameno na spomin rojstnega dne. 

clock-img

09.12.2006, 09:12

clock-img

tiasha77

pencil-img

726

Spomnemo se vsak mesec, kakega posebej praznovanja pa ni. Tortico je dobila za 4 mesece, pa še to samo zato, ker sem imela doma eno instant varianto in je bila v 5 minutah (+40min pečenja) fertikuser posted image  in mi je glih "cuker padu"; seveda je ni probala, razen preko mojega mlekauser posted image . Ta pravo torto dobi za 1 leto, takrat jo bo najbrž tud že lahko probala.

clock-img

09.12.2006, 09:21

clock-img

Kalina

pencil-img

1652

Ja itak se spomnimo, ampak nc ne praznujejmo, veselo ji razlagamo kolko je za stara itd ona nas pa samo cudno gledauser posted image Kao dej matka ne moruser posted image In splooooh nemorem verjet da bo cez 5 dni stara ze 7muser posted image user posted image

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

clock-img

09.12.2006, 10:06

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Spomnim se vsak mesec, praznujemo pa ne. user posted image

:)

clock-img

09.12.2006, 11:42

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

tut jst se spomnim,vendar ne praznujemo s torto,joj kaaaaakšna,bi pa že bila,če bi za vsak mesec jedla torto user posted image
ga pa na ta dan morda od full carklanja,še mejhno bol močno pocarklam z mislimi,joj že en meset več šteje tale moj žapček!user posted image

clock-img

09.12.2006, 11:49

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Ja, kje mam pa čas praznovat vsak mesecuser posted image . Če bi za vse 3 user posted image  praznovali (se pravi 3x na mesec) bi se user posted image  po hitrem postopku odseliluser posted image

Mi se do 1. leta spomnimo (slikamo), prva torta je pri 1. letu, nato pa praznujemo samo obletnice...za obmesečnice pa ni časauser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 9.12.2006 11:53:20 >

clock-img

09.12.2006, 12:06

clock-img

Anonimen

Seveda, vsak mesec.

Pa vsak mesec je eno nadstropje višja user posted image

clock-img

09.12.2006, 14:40

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Seveda, vsak mesec.

Pa vsak mesec je eno nadstropje višja

user posted image user posted image user posted image

No, spomnim se tudi jaz vsak mesec, pa se nič kaj drugače ne obnašam do newborna, mu kaj več pojem ipd., ampak da bi pa imeli 'praznik' ob vsakem mesecu, pa res ne. Ampak vam pravim, da ga imajo.

clock-img

09.12.2006, 15:01

clock-img

barba

pencil-img

1746

Spomnimo se, posebaj pa ne praznujemo. Bo prva fešta za 1 rojstni dan. Se nam lepo datumi pokrivajo in hkrati bova praznovala tud midva 2 obletnico poroke.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

09.12.2006, 15:58

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Mi se tud vsak mesec spomnemo na dopolnjeni mesec in user posted image mogoče še malo bolj pocrkljamo, drugače pa ne delamo nobenega praznovanja.

Pri dopolnjenih 6m sem pa spekla eno mini pito in smo jo pojedli po kosilu. Se mi zdela 1. večja prelomnica in sem hotela, da je bil ta dan malo drugačen...user posted image

No, za 1. rojstni dan bo pa praznovanje s torto in povabljenci. user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem