Ja Shorty punca, kje pa hodiš,
da si se le oglasila. Kako kaj Nika je uživala na morju? Pa ne preveč
, bo pa jeseni boljš, bomo vse držale pesti
čestitam za prevzem vodstva (našga raj ne tehtam

) Kdaj se lahko pokovca da v sedež na bicikel?A mora čisto samostojno sedet, al je dost, da sedei sam ob opori?

Jaz mam že abstinenčno krozo od pomanjkanja kolesa
U so pa decembrči RES težki
Za našega ne vem, koliko jih ma, po mojih ocenah cca 9 kg. Kako pa ve vagate vaše malčke? Mate digitalne tehtnice doma, al kako?
Mi gre tale vročina fuuul na živce!
Ura je skor šest, zunaj pa še 31 stopinj! Včeraj smo šli ob sedmih ven, pa je blo še vedno 30! Po mojem bom kar šla ven, pa se bova bolj po senčkah držala.
Kdaj pa ve hodite ven? Problem je v tem, ker tako majhni otroci hodijo zgodaj spat in potem ne moreš z njimi ven ob devetih, ko se ravno prav shladi.
Shorty škoda za maturo. Bo pa jeseni! Je pa zoprno, da ti tole visi celo poletje nad glavo. Bomo takrat držale pesti zate vse decebrčice ok?
Danes sem Dominiku dala marelice s skuto. Ni maral preveč, ima raje jogurt.
Popoldne sem pa skuhala prvič bučko s poleto, pa nisem mogla dovolj hitro dajat, tako mu je bilo dobro
A vaši malčki tudi hitro jedo? Naš konča v petih minutahcca 120-130 ml hrane
Od Tejke Eva lepo sedi, tudi vstane v stajici, tako da. Ja l_p niste najtežji, Luka je imel pri 7 mesecih točno 10kg in 73cm, David 9500g in 72cm, ne vem kam to raste ta naša mladina. Ja od moj_moj in petri85 sta pa še težja. Zdaj v sredo, ko ima David cepljenje moram dat Luko stehta, upam, da se zdaj počasneje redi. David se je začel počasneje, glede na obiske v LJ, je dal v 1 mesecu gor "samo" 610g (kar je manj od prejšnjih 900g), Luka je šel s 6 na 7 mesec točno za kg gor. Upam, da gre zdaj malo bolj počasi.
Napisal:
alenkasir Datum: 20.05.2007 17:10
Zanima me kdaj se lahko začne otrok-dojenček vozit,na sedežu za kolo.Naš je sedaj star 8 mesecev in pol,velik je 75 cm in težak okoli 9,5 kg,in samostojno sedi.Kdaj bi se lahko začel vozit z nami in seveda koliko časa.?Lep dan še naprej.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!