IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Zala se je ful veselila sestrice.... Ko sva ji povedala, da bo mogla na sestrico še mal počakat, je bla ful žalostna in užaljena, ker je nisva poslušala, ko sva pri zdravnici naročila fantka.
Lahko noč... želim vam, da bi vsi decembrčki pridno spali celo noč!
It's boy!!!!!!
Čakaj mal, a potem jaz nisem čarovnica, ko sem že takoj od začetna trdila, da bo punčka?!?!?
No, saj če nisem, tudi fajn
Ti, ti, starša, nista Zale poslušala, ko sta pri zdravnici naročala!
Jah, nič, Zalka metalka je pač faca!
Ti se mi pa kar smiliš, ker moraš tolk počivat, amapk verjamem in vem, da boš

in da zmoreš

in ker veš zakaj (

), ti tudi ne bo težko!
Kakšen čuden svet!
Ti si na polovici nosečnosti že tolk odprta, kot jaz 10 dni po roku še nisem bila ?!?!?
Kolk tednov imaš zdaj skoz?
Ja, ti se kar čuvaj, da jih še čimveč preguraš!
Pa ne tolk, kot jaz

, ene 3-4 manj!
Kaj pa kakšno novo slikco v avatar?
Na polovici nosečnosti sem jaz imela ohoho trebuh
Pa ja no, kar oglasi se nam kaj, saj si ja naša!
Pa verjento imaš tudi kakšno negativno izkušnjo s temi zobki in hrano in spanjem... nam lahko daš kakšen nasvet, kako to hitreje mine...
Mi smo v bistvu kar zelo dobro spali, ampak ob 6.30 je zame pač prezgodaj... Ampak nič, takrat se je nejcu končala telovadba (sonožni počepi ob robu postlce) in sem ga morala it iskat, da sem ga peljala na uro glasbe v dnevno, zdaj je pa šel na obisk k babici....
Še malo, pa jih bomo res takole vozile iz klavirja na balet, pa na fuzbal...
Aja, ideja s tistimi filmčki zadnjič je bila noro dobra! Pa ful so bili lepi vsi! Jaz jih tudi zdaj snemam!
Je oči kupil 1GB kartico, in zdaj se je kapaciteta filmčka iz 5 min raztegnila v eno uro
Se mi zdi, da bo kmalu treba večji disk kupit, čepravko sva pred leti kupovala tega, se je zdel neskončno, abnormalno velik
Lep dan!
< Sporočilo je popravil moj_moj -- 28.8.2007 8:23:03 >