Uf, kak dez, noro.
Nasa je koncno zaspala, spi na balkonu, tko da bo vsaj mal zunaj. Popoldne se pa zna zgodit, da bomo sli vsaj malo ven, da se ta velikega zluftam. Sam kar precej piha in tudi mraz je ratal, al se pa sam meni zdi, k smo bili tazga lustnga soncka navajeni.
No, vidim, da se ze kar dosti smejete na glas (tisti bolj od zacetka decembra ali novembrski). No, mi se pa ne, pa ceprav jo zelo prepricujem. Saj spusti en tak naglas zvok navdusenja, ampak do hi,hi,hi pa se ni prisla. MA saj vem, da bo, ampak saj veste, da bi rada cim prej. Povsod gledam, da naj bi se do 4 meseca pa ze, no, se manj kot en teden fore ima.
Pomoje ima prevec dela s fizicnim razvojem, k tam se mi zdi, da pa kar leti in se nima cajta smejat. Mi je zanc pediater rekel, da bo pa zdaj zdaj sedela in prav res je imela zadnjic nogice v mojih nogah, ostalo pa nikjer oprto in je sedela kar kako minuto ziher. Obrata nam gresta obadva, sam v rolanje jih pa se ne poveze. Nic hudega, mi je vsaj ni treba lovit se naokrog.
Glede nosenja: najbrz boste rekle, da nimam prav, ampak pomoje otrok najbolje ve, kaj je zanj dobro. Jaz naso dosti prenasam naokrog tako, da je pokonci in gleda stran od mene. Ji je ful zanimivo in to delamo ze kar lep cajt. Nocem glih kere spodbujat k temu, ampak prav prevec jih pa tud ni ztreba zavirat. Vsaj mislim. Ma, saj vem, da boste hude...
R1ta: glede stevilk je bilo res kar resno slisat, tko da jaz ne povem kolk nosimo
. Pa se nasvet, ce se bos navelicala, da ste vedno med bolj zadnjimi (logicno, da ste), se pridruzi se januarkam (ce se jim seveda se nisi) in kar naeknkrat bo Ana ta glavna! Ampak ne nam pobegnit!!!! Tud jaz sem ze mal mislna se k nov priskocit, sam nimam cajta. ZA vas ga ze najdem, ah, na nov se mi pa neda.
Tkole, sibam koplanico pomit, pol bo treba pa ze tko v vrtec po ta velkega. Cau, Tina