IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Dopoldne sva imela še ene preiskave pred operacijo, ki bo jutri dopoldne.Trajala pa naj bi celih osem ur.
No, vzeli so mu kri.Je začel z jokom že, ko je videl iglo.Kot da bi vedel, kaj ga čaka, pa mu je ena mlada sestra narisala klovna, da ga je gledal, ko ga je še zdravnik pregledoval.So ga hoteli že danes obdržat noter, pa sem ga rajš domov vzela, ker majo takšno gužvo tam na oddelku.Bomo raje jutri dve uri prej tam.Živci nas pa vse dajejo.
Jutri bom močno držala pesti za Alekseja,revček 8 ur je pa veliko,pa javi nam kako je operacija uspela.
Pri nas zelo močno sneži je orng pobeljeno,zapadlo je že cca.10cm snega.
Zdaj pa spet kombinezon na plan privlečt

...pa če ne bo jutri dežja in snežnega zameta,upam da bom lahko šla z Ajdo ven.
Ajda že lepo kravice pase,obrne se samo iz trebuha na hrbet in ne obratno.
Glasno se že tud zna smejat in čeblja ko velik,ko pa ji kaj ne paše oz. trmari se pa že orng oglasi pa tudi na mile solze razjokat.Večinoma je dobrovoljček in hvala bogu zelo malo joka.
Glede nošenja je Ajda večinoma v sedečem položaju,tako da ji hrbtenico podpiram na levi roki, z desno pa ji ritko držim in je tako najbolj zadovoljna

.
Bognedaj da bi jo v ležeči položaj dala...je takoj jok in stok in se kar sama gor dviguje.
Oblačila nosi 62 in nekatere 68.Žabice so pri nam obvezen kos oblačila, tudi ko je bilo nad 15stopinj sem ji nad žabice dala še bombažne tanjše hlače, flisa ne uporabljamo več, ja razen zdaj ko imamo snegeca.
Zanima me koliko na dan se vaši malčki pokakajo
Ajda kaka na tri dni in to bolj gosto potičko

...hranim jo z Novalacom proti krčem in malo se še dojiva.
A je vredu da ne kaka vsak dan