Severnica kako se ti zdi športni del, Ajdi sem probala za par minut dvignit naslon ji je tako pasalo, da ko sem jo nazaj položila je začela ful protestirat, se na vso silo dvigovala ,bom še s tem malo počakala vsaj do 4 meseca.Aja mi še ne tlačimo nogic v usta imamo zato obe roki notri, a še niso premali zato a je tvoj Leo že gimastičar
Ah, kje pa ... Naš še tudi ne tlači nogic v usteca. Me je samo zanimalo, ker sem zadnjič na cepljenju videla eno punčko, ki je to počela pa se mi je zdela skorajda manjša od našega Lea. Joj, bila je tako srčkana, tak da na to že skoraj čakam
Športni del je super, res mu ful odgovarja. Jaz sem mu za kratek čas tudi že dvignila naslon. Je bil prav srečen

pa bom še raje počakala malo, da kaj ne zašuštram. Drugače pa, če ga voziš večji del spi in mu je vseeno, če je ležečki, če se ustavimo pa ga malo dvignem (naslon ali pa na roke

)
Jaz sem že v minusu 4 kg. Pa se niti ne veselim preveč, ker ob mojem prehranjevanju bo to šlo en dva tri nazaj pa še ne vem, če ne kaj zraven
Tintara in Nadja vse naj, naj za 4 mesece. Čas res beži, ni kaj
London_paris - se strinjam, da nekje pred 6 meseci ne moreš razvaditi otroka. So še res tako nebogljeni, da je skoraj ziher nekaj narobe, če jočejo ali pa se enostavno hočejo pocartati. Saj ne rečem, da niso kakšen dan malo večje tečke pa vseeno ...
TanjaS - glede mehkega obroča okoli trebuha ....

No, comment.
Hvala vsem za lepe želje. Z R1to se bova že spravile k sebi, kaj?
Drugače pa sem se komaj odlepila od našega jedca. Je jedel kar 45 minut. Pa sem že mislila, da je preklopil na krajša hranjenja

. No, saj je prav, da papca ...., sem pa spet skoraj nazaj zaspala.