IZVIRNO SPOROČILO: ELA06
moj-moj oprosti ampak v tisti dežni prevleki se mi zdi da je otrok kot v trugi! Ampak, res!
Spoštujem tvoje mnenje. Tudi meni je bila ta prevleka obupna, kot, da bi otroka zaprl v plastično vrečko...
potem pa sem jo parkrat vzela s seboj na sprehod v vremenu, ko nobena druga vozičkarica ni upala ven, pa enkrat me je tudi fajn rešila... Pa npr. v nedeljo sem nečaku obljubila, da gremo po kosilu "peš na izlet" do enga drugega fantka pogledat, če so doma... vreme se je vmes totalno pokvarilo in je full pihalo in rosilo, pa smo vzeli škorenjčke, pelerino in dežnik, pa dežno prevleko in smo šli. Takrat smo si zdeli prav frajerski.
Sicer se pa strinjam, da grdo zgleda, smo kaj čmo?? Men je težje biti par dni notri... Za danes pa sem se že odločila da bom raje doma in pazila, da nam "hiše ne odkrije". Zgleda, da je burja ušla iz primorske

Obup.
Ampak cunje pa suši, to je pa res
Ja,
Ema, men se vsak tvoj post zdi tak fajn, poln optimizma. Tebe bi pa res rada enkrat v življenju še srečala in spila eno kafe s teboj...
Pa
Zasanjano spet čakam, da se kaj oglasi? Verjento je zdaj okupirana z malim sončkom...
Frufru - igračke nd posteljo - to sem jaz ravno včeraj čez gajtrček napela štriček po eni diagonali in nanj izmenično obešala plišaste igračke (čisto po kavbojsko narejeno), pa mu je bilo ful všeč. Danes sem gor obesila miško, ki je hkrati ropotulja, pa sem jo spustila ful nizko, da jo je lahko gugal. Naenkrat me pa prešine strah, kaj če je preblizu oči, ker je bilo dobrih 10 cm točno nad očmi, pa sem ga raje spet prinesla v dnevno na playground.
TanjaS, takoj se bomo spoznali. ČE drugače ne, boš prišla na kakšno kavo v CP. Enkrat so se dojenčki tam že dobili in smo dogovorjeni, da se še kdaj. Je pa CP pravi raj za vozičkanje v slabem vremenu. Men gre pa to na bruhanje, ampak, ko sem tam, pa kar malo pozabim
Aja, veter ne suši cunj,če jih ne greš obesit

..........