naša Tayra pa že čist sama lepo sedi
Kaj res
Duc? Tvoja Tayra je rojena v 34 tednu in že kr sedi? Naš Dominik je rojen na isti dan, je donošen, pa šele zdaj dva tri dni sedi, pa še to bolj ob opori, se še kr fajn zvrača.
Kaj
Frufru tvoj Lovro tud že sedi? Me zanima, ker smo ravno vsi na isti dan rojeni.
Glede
nočnega oblačenja. Naš ima pižamco z dolgimi rokavi in kovter. Se mi zdi, da je ravno prav oblečen. Sicer imamo v spalnici čez noč cca 21 stopinj in to čez celo leto.
Aja drugače mam pa še eno novico

Točno čez mesec dni gremo na morje. V Medulin za 14 dni

In takrat bomo poskusili naročit že drugo bebico

Sicer mi je mogoče še malo prehitro, samo me bašejo prvo leta (očitno sem tu najstarejša jih imam že 35

) poleg tega pa smo se za Dominika trudili več kot tri leta in ne morem pričakovat, da bo pri drugem takoj ratalo.
Me je pa kr malce strah, da bom v drugo dobila dvojčke in da bom zanosila takoj. Pol bo šele veselo

Glede dvojčkov je tako, da sem bila nosila dvojčke v obeh nosečnostih. V prvi nosečnosti je bil splav, v drugi pa se je samo Dominik obdržal. Si ne predstavljam, kako bom šetkala po Postojni s tremi majhnimi mulci, ampak bom že. Ko si v tem, se kr najde energija. Ker ti drugega ne preostane
R1ta bom poskusila s to stranjo. Upam, da se dajo prenašat tudi filmčki s fotoaparata in ne samo mobitela. Grem poskušat dokler Dominik še spi
< Sporočilo je popravil Vilma -- 23.5.2007 9:40:50 >