writing-img

RE: Za božič imam otroka v bolnici

clock-img

26.12.2006, 20:52

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Lepo, da vam gre na boljše user posted image . Itak nas tolk tukej navija za Vasja, da eni rezultati pa morjo bit user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

27.12.2006, 14:48

clock-img

Anonimen

Jančika, sem šele zdaj videla tale post. Vesela sem, da gre Vasji na boljše. Očitno ste iz hujšega ven.

Kar se pa rota virusa tiče je meni sestra v bolnici povedala, da je od osebe do osebe odvisno, kako se kaže. David, na primer, je bruhal, imel drisko, ni mogel jesti, imel je vročino in to ves teden... Ati je dva dni bruhal in imel drisko. Meni je pa bilo le en dan slabo kot hudiču... Pa smo vsi trije prebolevali isto bolezen.

Lani je bil David v bolnici v sobi zraven enega fantka, ki je imel rota virus (David je bil pa okužen z bakterijo). Obe z mamico sva si panično umivali in razkuževali roke. Hvala bogu, da mali ni dobil poleg njegove bakterije še rota virus...

clock-img

27.12.2006, 15:14

clock-img

ksenija.

pencil-img

547

Tudi jaz sem še le sedaj videla ta post, ker zadnje čase bolj malo visim na RR. Upam, da ste dsedaj že OK in da Kajetan ne bo nič fasal.

Tudi mi smo imeli božične praznike bolj tako, z Blažem se še vedno boriva proti alergiji, ki naju muči že tri tedne in še vedno ne vemo na kaj je alergičen. Dobro, da se nas je zdravnica v alergološki ambuulanti usmilila in nam bo v petek naredila testiranj izven ambulante. Delajo namreč samo ob ponedeljkih in bi tako prišli na vrsti šele po praznikih.

Božič pa smo preživeli vsi nahodni, samo ati se zaenkrat še drži.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

clock-img

28.12.2006, 20:49

clock-img

Pilar

pencil-img

1009

Upam, da ste oziroma je Vasja že zdrav!!!! Srečno!

clock-img

28.12.2006, 21:19

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Drzim vam pesti!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem