pa želja je, ampak priprave in okornost pa me mine.
pa želja je, ampak priprave in okornost pa me mine.
in da ga (še huje) narobe previjajo. Če se kateri da (predvsem prvič mamice), lahko prebere kaj več o handlingu in razvojni ambulanti na forumu dojenček. Pravilni prijemi baje pomagajo, da otrok prej osvoji določene faze v razvoju. Meni je pravilni handling kazala sestra pri pediatru. Jaz sem pa našla tole stran od slingov in trakov za nošenje: http://www.mojskratek.si/
pa se mi zdi, da je zelo zakomplicirano, da sam daš vanj dojenčka. Nujno potrebuješ pomoč. Pri nas smo ga uporabljali na sprehodih od 5. meseca dalje. Se mi zdijo slingi bolj praktični - mehkejši, brez pripenjanja. Meni je na strani od Mojega škratka zanimiv Moby Wrap pa še najameš jih lahko, da vidiš, če dojenčku sploh paše takšno nošenje.

V katerih primerih lahko načrpano mleko shranimo? Ima mleko še vedno iste lastnosti ali je kaj sl...
Vse o dojenju

Ob načrtovanju popolnega družinskega poletja pogosto pozabimo na najenostavnejša in najpomembnejš...
Družina
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!