IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Jutri bom šla na socialo nest potrdilo o PDP-ju, upam da jim še ne bo prezgodaj in da bodo naslednji mesec že nakazali denar, tako da bova šla lahko nakupovat za
Na mojem potrdilu piše: "Pravico do porodniškega dopusta uveljavlja mati 60 dni pred predvidenim datumom poroda pri krajevno pristojnem centru za socialno delo..." Upam, da ti bo uspelo prepričat uradnice
Sem mislila un denar od paketa. Kot sem zasledila bo Srček tudi probala. Mogoče pa rata. Za porodniško pa vem da je 60 dni. Na tist nisem še računala.
V vsakem primeru bo do tebe patronažna prišla. Imajo tak sistem obveščanja.
Daj, vprašaj še tu:
http://med.over.net/forum5/list.php?156 Veš, kako je izgledalo. Prišla je tretji dan po tistem, ko sem bila doma. Pogledala mi je šive, izmerila pritisk, stehtala otroka, preverila celjenje popka...šele, ko s eje popek zacelil, smo ga skupaj skopali in to je bilo po treh tednih. Ker se ni redil, mi je doma pustila tehtnico, da smo preverili, koliko je težak pred podojem in koliko po njem. Aja, pa pokazala je, kako se čisti noska
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!