Pri meni je pa v trebuhu itak že od 18 tedna direndaj, tako da sploh ne opazim razlike
... Naša mala nadebudnica čez dan tudi minute ni pri miru, ponoči pa spi do kakšne 5h - 6h. Potem juhu - in trebuh kar plapola. Pa bogi moj mehur, da o črevcih niti ne govorim
Počitek pa res pomaga pri otrdevanju trebuha. Danes mi je trebuh manjkrat otrdel in tudi manj intenzivno. Ni primerjave s ponedeljkom zvečer in ponoči - sedaj komaj čutim, da mi otrdi, medtem ko sem v ponedeljek zvečer komaj hodila tako me je "šponalo". Očitno bo v zadnjem trimesečju res treba več počivat in bolj s pametjo rogovilit okoli.
Zdajle sem se najdela kivija, ananasa in melone - mljask
Meni pa zadnje dni paše veliko sadja in zelenjave. Z mesom se moram kar malo posilit
Samo vem, da moram jesti čisto vse, drugače bom postala slabokrvna. Sedaj ne jem nobenih vitaminov in podobnega, temveč vse uravnavam s prehrano. Edino magnesol 3 krat na dan proti krčem - nožnim in trebušnim.
Nisem pa več tako utrujena kot sem bila prejšnji teden. Sem polna energije in dobre volje. Pravkar me je prešinilo, da imam PDP točno čez 3 mesece. Joj prejoj kako hitro bo to...
Zgleda je danes res en čuden dan in da je počutje
bolj slabo. Tud men ni najboljše. Sem se prav fino napapcala za kosilo potem mi je bilo pa tako slabo kot že dolgo ne. Tako da sem se čez čas morala posloviti od svojega kosila.
Zdaj se počutim dosti boljše.
Trenutni favoriti so čokolino in sladoled njamiiii...
Zdaj pa grem nabirat moči ....lahko noč
, za kile mi nihče ni nič rekel
, naša punca je v prečni legi,včasih z ritko dol in se mi tudi zdi,da jo včasih že zunaj čutim
.
V torek sva bila na 3D UZ pa se ni nič kaj fajn videlo, zato je danes G ponovil slikanje (bilo je malo boljše,pa ne čist),tak da nama je obljubil,da naslednji mesec poskusimo še enkrat.
Mi je pa tudi napisal predlog,da mi komisija podaljša 4 urno bolniško in upam,da mi bo res,ker ne vem kak bi 8 ur zdržala.
nič,fajn bodite
žarnica in zvezdica, čestitke za pregled in lepe novičke!!
A katera ve, kako je naša Sandra?
Še jaz po dolgem času. Skoraj vsak dan vas berem, za pisanje je pa malo časa. Danes sva bila z malim v bolnici za nekaj ur, ker je kot alergik cepljen pod nadzorom. Zaenkrat ni bilo nobene grozne reakcije
pa veselo brca, tudi nekje doli, ker je lega medenična (še zmeraj). Žile, ki so mi izstopile bolijo in žgejo
, tako da bom verjetno morala slej ko prej k žilnemu. Danes pa so si jim pridružile precej otečene noge - ko sem že upala, da jih v tej nosčenosti ne bo.
Še dva tedna in štartam z dopustom, do porodniške
. Nekako bi še rada zdržala ta dva tedna, da zaključim s svojo skupino v vrtcu, čeprav mi zdravnica že kar precej priporoča stalež. Ampak bo kar hitro minilo...
Meni paše bolj lahka hrana, drugače me kislina napada in vse jem v majhnih količinah, da ni tiščanja.
Zadnjič sem pa na češnje vodo pila in potem sem imela ponoči orgije, pa krče in potem me je bilo strah, da niso že kje popadki.
Prilagam novo slikico trebuhapri polnih 26. tednih (zadnje 14 dni se je res precej povečal:
To pa je moj fantiček, ko se je prvič peljal z avtobusom. navdušen je še po enem tednu
:
Lepo se imejte in še naprej veselo pišite.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 7.6.2007 23:05:01 >
se bodo pa spet začele skrbi v tej smeri. Upam, da starejši brat ne bo iz vrtca domov prinesel preveč bolezni.
Drugače se pa pridružujem vsem, da je danes tak "težak" dan. Tudi meni je otrdeval trebuh.

je pa take akrobacije delal, da sem se nekajkrat kar prestrašila, ker je tako bolelo, da ne govorim, kako mi skače po mehurju. Ampak gre in ni hudega..vsaj vem, da je

v redu..se sprašujem, kako bo tale finalni del nosečnosti in če še imam na razpolago tri mesece, ali bo treba že prej v Rim
Zvezda, daj PROSIM bolj natačno ime, za tisti spray iz DM, ki hladi noge...to bi tako rabila vsak večer. Na katerem koncu DM-ja se to kupi?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!