Srečanju nosečk v Štorklji. Malo poglej nazaj pa boš videl objavo za srečanje.
Škoda, ker nisem prej vedel, bi prišel zraven. Bil bi blažen med
Pa drugič
Ja si zamudu za cca. 5 ur ampak ok. Sej pravim pa naslednjič. Boš lohka s svojo skupaj prišel.
Vidiš, nobena me ni povabila prej. Ja z mojo
Ja vabilo je blo na forumu, sej ni bila nobena extra vabljena. Kako pa to da si se ti prijavil na forum in ne tvoja
?
Nekaj sem iskal po internetu in naletel na ta forum pa sem se kar prijavil. Ona je v službi veliko za računalnikom, doma pa sploh noče biti nič na internetu, raje bere revije: Nosečnost, Moj malček-neki tazga. Mogoče jo pa prepričam, da pride kaj sem
ZMAJ DOBRODOŠEL!!! PA ekstra pohvala ker skrbiš za svojo nosečko in jo razvajaš!!!
PUNCE MEN JE PA TAKO ŽAL DA NISEM MOGLA PRIDET
AMpak smo v tavelkem šusu selitve in ni šans da bi me moja dva spustila - no, bolj obratno. če bi sama komandirala bi se potem ne mogla zorganizirat do konca življenja! Tko da danes en šus, jutri drug šus in upajmo, v nedeljo že prvo kosilo tam ali pa vsaj spanje......... Komaj čakam!!!!
A ste se mele fino? Ziher ja,
, hudiča, klepetulje, mene pa ni bilo zraven... Pa prav veselila sem se že da se spoznamo! Ampak a bomo poniovile? Mislim a ste se že dogovorile za nov termin? ker bi jest tud!
Danes sem sicer bila na kontroli pri G - kri mejna (?), urin BP (sem prej spila ene 2 litra vode), pritisk BP, pa "brca v rit" pa je bilo konec. Je rekel da čez 3 tedne pa UZ, da malo vidiva kaj in kako.
Težave? Danes ponoči KRČI. Strašni, da sem tulila ko volk. Potem sem pa takoj magnesol začela pit! Bomo videli če bo kaj pomagalo. Zredila sem se 8 kil, precej otekam, in težko hodim po stopnicah. Ampak ne jamram, se generalno kar fajn počuim.
Evo. to je vse. dejmo hitr met še kako srečanje, da midva z Zmajem nadoknadiva zamujeno!
moja sestrca je mela pa nesrečo, nč n vem kaj je nrobe, ne vem ke nej kej zvem
Probaj zvedet tm kje so ti povedali za nesrečo.
Duc!
Karin je mela nesrečo z avtom? Pomioje kak info dajo na policiji, ne? Sicer pa najbolje da se malo umiriš, zadihaš in počakaš - no news, good news...
Držim pesti da je vse OK!
miška dobra ideja, če ne bodo za, imava pa lahko zasebno žurko, jih bova tak opravljala
duc na policiji ali pa v bolnici, nekje že morajo vedeti.
< Sporočilo je popravil zmaj -- 15.6.2007 22:58:03 >
Zmaj, glede na čvekavost tega foruma (poglej samo število strani), se ni bat, da se nebi še enkrat srečali v živo, milslim... Samo počakat je treba oziroma predlagat, pa bo!
Duc a že kaj veš?
tamala sestra mi je povedala k je šla v bolnico k njim, sploh ne vem v kero pa kje je blo, zdj se mi pa ne oglas več na telefon. ja karin pa še ostali štirje. **** k ne morm nikamor it.
Duc sam mirne živce in trezno glavo - pa pozitivno razmišljat...
sej vem da ti tole v tem trenutku verjetno ne pomaga, zato samo:
pošiljam pozitivo da je vse OK!
Moja
je prišla domov, gremo spat
lepo se imejte, Duc, držim pesti da bo vse ok!
Tudi meni je žal, da nisem uspela priti
...trebuh mi je ful otrdeval in sem rajši počivala. Misska, tudi meni dajejo obupni krči ponoči.
Zmaj, pozdravljen med nami
Duc, upam, da je s Karin vse v redu in da nas že jutri pomiriš z dobrimi novicami. Držim pesti!!!!!!!!!!!!!!!!
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!