04.07.2007, 17:09
1968
-------------
Tale Pušenjak je pa danes kot naročen....
Re: bolečine v predelu reber novo
Napisal: Stanko Pušenjak
Spoštovani,
kaj vas točno boli žal po pošti ne morem preveriti, če ni kaj v zvezi z žolčnikom in desno ledvico, bo najverjetneje zgolj draženje medrebrnega živca ali prepone zaradi prehajanja iz trebušnega v prsni način dihanja, kar pač povzroči preobremenjuenost medrernih mišic in roba prepone in to lahko nekaj časa, največ 2 do 3 tedne boli, nato pa mine. Z omenjenio bolečino nima nizka posteljica nič opraviti in ta tudi kasneje ne povzroča bolečin.

sam so rukneni, najprej so mi poslal da mi ne bo treba it, ker mam zdravstvena potrdila k naj bi me opravičla tega, dons sm pa dobu pošto da morm it pa da bojo že najdl mest zame. na noben način se ne da izognt
Dorotea...včasih pridejo tako dnevi in si res full žalosten, ker imaš občutek, da te nihče ne razume. Jaz si vedno skušam rečt, da upam, da bo jutri bolje. Je pa res, da ima jaz full filing, da je nekaj v zraku, saj zadnje dni opažam, da se veliko "nas" pritožuje, da smo žalostne. Nja te potolažim, da je moj dragi tud tolk nemiren...skos bi nekaj letal na okrog. Sploh ne zna biti malo doma, pa poležat, al pa pocrkljat me. Saj pol, ko mu kaj rečem, reče "ja kaj pa naj delam" in jaz seveda nimam odgovora. Pri nama je še tako, da skupaj živiva komaj pol leta, in prej nisem opazila, kako leteče je vse skupaj...jaz sem bila vedno dolg v službi, pol sem pa napredavanja še hodila, on pa je imel svoje obvenosti...skos se je nekaj dogajalo...zdaj pa jaz delam po 4 ure, imam full časa, faks sem zaključila...no pa je tukaj full enega časa...
tko grozno pod rebra brca da me bo pobralo od bolečin. Pa na želodec mi pritiska in me ta tolk boli za znort. Pa še malo živcev zarad izpita dones in imam "popolen" dan. No vsaj dozo crklanja sem dobila zjutraj preden je moj šel v službo.
. eh, nikoli nam ne paše, če je prevroče, nam ni prav, če dežuje, smo tečne... ( al pa naši
)...
.
- tudi v petek ob 10.30. Kaj naj naredim?????
. Še malo pa bo konec svinjarije pri nas doma
. pa tak sem brez volje, pa še te noge takoooo bolijooooo.
vsem, ki ste potrte.
. Si pa res luštna nosečka!