Vidim, da smo večinoma vse na istem, premalo spanja in nonstop utrujene. Meni se sploh ne da nič več, jaz bi šla kar zdaj ta trenutek rodit, upam da me v ponenedeljek, ko imam pregled zadrži tam in mi sprožijo, da končno dobim malega/malo v roke.
CTG, meni ga delajo ob vsakem pregledu od 33 tedna dalje. Je pa ful različno od G do G, ravno tako kot pri UZ-jih.
Nefretiti, vidva si kar privoščita
in izliv v nožnico, saj če še ni dovolj zrelo itak ne bo kaj, če pa že je dovolj zrelo bosta pa samo malenkost pospešila in nič drugega.
Sem vam, ki še
kar fauš, jaz bi tudi, pa moj noče več odkar je G rekla, da se je
spustil že ful nizko, ima neke predsodke. Jaz bi pa vse dala, da bi se lepo poslončkala in šla potem rodit.
Mala, pa ti si dobra, da sploh pomisliš, da bi šla na kolo in tri KM do trgovine. Mene skor pobere, ko se 2 Km z avtom pripeljem do trgovine.
Pa 40 EUR se mi zdi zelo lepo darilo za krst.
Ampak.....kdaj pa se začne dan, ko imaš novorojenčka?
ko on tko reče
To sem tudi jaz že razmišljala, pa bolj ko sama sebi govorim, da naj se zdaj še naspim, ko imam šanse, bolj hitro zjutraj vsatjam. Bog ve, kdaj bom lahko pol spala do 10 h. Sicer pa bomo kmalu vse videle iz prve vrste.
Zdaj moram pa it kuhat, bljak. Si je nečakinja, ki je pri nas na počitnicih zaželela pohano meso in tenstan krompir, meni se pa tako ne da tega kuhat, raje bi nekaj na hitrco. Pa naj ji bo, zdaj ko je še edini otrok v familiji.