writing-img

RE: Septembrke

clock-img

21.08.2007, 18:47

clock-img

cuma

pencil-img

1983

lasekp: iskrene čestitke za malo Laro in lepo se cartajte!user posted image user posted image user posted image !!!!

Res se je začelo dogajati ... user posted image

clock-img

21.08.2007, 18:53

clock-img

Anonimen

Pucnce, saj vem, da smo o tem že govorile, ampak zdaj potebujem vašo pomoč. Torej, od kolegice sem za darilo dobila bon za BC in sedaj razmišljam ali bi si kupila tisto blazino za dojenje. Imenuje se "Theraline blazina za dojenje", 190cm dolžina, polnjena z mikrokroglicami.
A jo ima katera?? Je sploh fanj??
Če ni, katero blazino mi priporočate??

clock-img

21.08.2007, 18:54

clock-img

Anonimen

user posted image Lasekp, iskrene čestitke tudi od mene ob rojstvu male Lare.user posted image

clock-img

21.08.2007, 18:55

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Tianna, meni se zdi najboljša blazina za dojenje od Odejice. Ta z mikrokroglicami ni v celoti napolnjena in se krogljice prestavljajo. Mene osebno to ful moti, medtem ko je ta od Odejice bolj kompaktna, pa še ceneje - nekaj čez 20 eur. 

clock-img

21.08.2007, 18:57

clock-img

Anonimen

Aha, hvala. Bom tisti bon že kako drugače izkoristila.

Kje pa se kupi te od Odejice?? Imaš mogoče kakšen link?
Bom mojega dragega poslala ponjo, pa... user posted image  Saj veš, bi bilo zaželjeno, da jo vidi prej, da mi ne kupi kaj drugega. user posted image

clock-img

21.08.2007, 18:57

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Nana, še tebi hvala za mere za baldehin. Bom naredila raje malo daljšega, da bo lepše user posted image .

clock-img

21.08.2007, 19:00

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

http://www.odeja.si/sl/index.php?sv_path=20,30,46&tid=39&pid=1085

To je ta blazina - imajo pa jih tudi v BC ju. Ampak to je samo moje mnenje.

clock-img

21.08.2007, 19:04

clock-img

Anonimen

Hvala, Pikica Pokica. Mnenja so vedno dobrodošla. user posted image

Če ima katera še kakšno kritiko ali pohvalo za določeno blazino, kar z besedo na dan.

clock-img

21.08.2007, 19:06

clock-img

ašun

pencil-img

528

Lasekp čestitam za Lano!

Sandra kako se pa ti zdaj počutiš? Zdej boš sigurno čez rok rodilauser posted image

clock-img

21.08.2007, 19:14

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Tudi jaz imam to blazino od Odeje in je super user posted image  

LasekP, čestitke user posted image user posted image user posted image  No, še ena, ki prehiteva user posted image  Rok imava pa zelo blizu skupaj user posted image  Kako sem nestrpna glede jutrišnjega pregleda.

clock-img

21.08.2007, 19:15

clock-img

Anonimen

Lasekp - čestitkeuser posted image

Malo bom pametovalauser posted image  - danes je v ŠS rekla, da naj najprej poskusimo kako nam najbolj ustreza dojit in potem kupujemo blazine, stole in podobno... Meni se je zdel ta predlog dokaj razumen, saj je najbolj "komot" zgledalo dojenje leže, brez vseh pripomočkov. Kako bo pa v resnici, bom pa videla... No, to je samo moj medklicuser posted image

Ah, punce, kako prekrasno vreme je... user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 19:22

clock-img

ašun

pencil-img

528

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka
Ah, punce, kako prekrasno vreme je... user posted image user posted image user posted image

Je to ironija? Pri nas ščije kot iz škafauser posted image

clock-img

21.08.2007, 19:23

clock-img

Anonimen

Meni prav paše malo dežja. user posted image

clock-img

21.08.2007, 19:27

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Pikica pokica, ti dajem link za posteljice. Mogoče dobiš kakšno idejo glede baldehina, če boš sama šivala:

http://www.babykaufhaus.com/Alles-fuers-Kinderbett/Himmel-Bettsets:::428_64.html 
  Žabonka, bi se kar strinjala, da je je bolje z nakupom te blazine malo počakat. Jaz sem najlažje rodila leže in to vedno. V sede mi ni šlo user posted image  V porodnišnici pa me je ena sestra celo kregala, ker sem se mučila sede, da si bom hrbtenico pokvarila, da je še prezgodaj za take podvige. Blazino je pa kupil mož, ko sem bila še v porodnišnici in mi je doma prišla zelo prav.  

clock-img

21.08.2007, 19:29

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

jao jao..ne rodila, ampak najlažje dojila..jaz pa sem user posted image

clock-img

21.08.2007, 19:31

clock-img

dorotea

pencil-img

735

user posted image user posted image user posted image Čestitke Lasekp  za Laro!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 19:32

clock-img

Anonimen

Glede vremena sem resno mislila. Meni neizmerno paše, da je hladnejše vreme in da dežuje. Boljše spim, manj sem zatečena - skratka lažje živimuser posted image

clock-img

21.08.2007, 19:42

clock-img

nora

pencil-img

601

Meni tudi paše takšno vreme, prav uzivamuser posted image zvecer lepo spančkam, pa popoldne tudi. Super bi bilo, če bi imeli septembra, oktobra lepo vreme, brez dezja, da bi lahko rinile vozičkeuser posted image

clock-img

21.08.2007, 19:48

clock-img

ašun

pencil-img

528

IZVIRNO SPOROČILO: ašun

Lasekp čestitam za Lano!

Sandra kako se pa ti zdaj počutiš? Zdej boš sigurno čez rok rodilauser posted image

Sem se zmotila, se opravičujem LARO

clock-img

21.08.2007, 19:53

clock-img

nora

pencil-img

601

LasekP, cestitke!!!user posted image

clock-img

21.08.2007, 20:31

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Lemavrica, Duškamb, sta se premislili? Bosta počakali do septembra? user posted image  

Jaz si nisem premislila. Po resnici povedano si želim, da bi že bilo, saj mi ne manjka več veliko. Ampak odločijo se malčki.

IN VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image

MISSKA tudi tebi ISKRENE ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2007, 20:40

clock-img

jst86

pencil-img

622

lasekp čestitke!!!user posted image

clock-img

21.08.2007, 20:41

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Nana, hvala za ta link od baldehinov.
Veš da sta dva ravno takšna, kot sem si jaz zamislila. Le belo prosojno blago z roza obrobo ( okoli ali spodaj). Pri nas nimajo nič kaj takšnega, le kakšne pisane, ki se ujemajo s posteljnino. Ampak jaz imam kar  dosti različnih posteljnin in zato nikakor ne morem imeti pisanega baldehina. ( postlico pa imam belo).
Zdaj rabim le še material in čas, da zašijem. ( jutri gre Nik spet na počitnice k moji mami - le do četrtka, mož gre na Bled - spet zaradi ledvičnih kamnov, jaz bom pa šivala user posted image ). 

clock-img

21.08.2007, 20:49

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Meni prav paše malo dežja. user posted image

Jest tud uživam v temu vremenu.. Prov želela sem si občano deževno vreme, ker potem lažje živim.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

21.08.2007, 20:50

clock-img

Anonimen

Lemavrica, danes si ok, te nič ne špika??

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem