) in smo čez noč šli na NUK-ove flaške s silikonskim cucljem.
) in smo čez noč šli na NUK-ove flaške s silikonskim cucljem.
Bom tudi sama povečala dozo
No, ali je gužva v porodnišnici? Je res ogromno porodnic?Guppy, super, da si dobila pediatrinjo
Tianna, kdaj imaš ti pregled? Jutri ali drug teden (malo sem zbrkljala)? Pikica pokica, kako je mož? Je že za njim? Že šivaš baldahin? Srček, boga...mogoče bi pa križu dobro dela kopel v banji ali pa kaj plavanja. Kaj pa pravi tvoja G na to?
...bi lahko na novi temi September 2007 za vsakega našega dojenčka dali te slikice (bom dala samo del vzorca od enih drugih forumk)? Kje bi našli te slikice? Kaj na to pravite druge septembrke? JANUARSKE MAMICE IN DOJENČKI
. Sem pa danes na veliko iskala blago za baldehin, pač spet takšnega, kot sem si ga zamislila
, pa GA NI!!! Jutri grem v eno trgovino, kjer prodajajo blago za zavese in po mojem ga bom tam našla. UPAM
. 
Če sodite med starše, ki neprestano objemajo, ljubkujejo in crkljajo svojega otroka, boste nad re...
Novorojenček

Naj organiziram otroško rojstnodnevno zabavo doma ali organizacijo prepustim strkovnjakom za otro...
Družina
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!