writing-img

RE: Septembrke

clock-img

24.08.2007, 13:38

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Ja, 28.8. je polna luna. ( tudi jaz se ne spoznam na lune, ampak sem že več kje to prebrala).

Aljab, lahko se zmeniva in počakava do takrat user posted image . Ampak se bojim, da zna biti ravno takrat grozna gužva v porodnišnici.

Misska, user posted image user posted image user posted image , da je vse ok in da pridete že domov.

Nefretiti pa še vedno ni nič sporočila, ampak sem skoraj prepričana, da je že mamica. No, bomo počakale s čestitkami do uradnih informacij user posted image .

clock-img

24.08.2007, 14:01

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: srček

No, Sandra, a bo kaj čaja tudi zameuser posted image .

bo bo user posted image

sam  js sem naročila za vsako tolko čaja, da bo za 10šalic-je dovolj??? al rečem raje mal več?

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

24.08.2007, 14:03

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

zaj pa sem dala v album še slikce iz mojega maturanta user posted image user posted image user posted image
me zanima, kdaj bom to obleko spet lahko gor spravilauser posted image bom pa probala par dni po porodu...

pol pa sem dala še eno slikco-kaka sem bila prej-suha-preveč(vsaj za moje okuse)

geslo
pa je za oba albuma sara

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

24.08.2007, 14:03

clock-img

Anonimen

10 šalcuser posted image . Pojma nimam, vprašaj druge kako dolgo je treba to pit in kako pogosto. Ker se mi zdi da večkrat na dan zadnje 14 dni.....hmm, res ne vem...

Torej punce, koliko tega čaja naj si nabaviva in kolikokrat na dan ga je treba piti?

clock-img

24.08.2007, 14:14

clock-img

Anonimen

10 šalc bo za eno. user posted image  Če bi rade, da kaj pomaga.
Če se ne motim, je Pikica Pokica zadnjič razlagala koliko ga pije, pa je pred PDP. Mislim, da okrog pol litra na dan. Naj me popravi, če se motim.
Jaz ga zaenkrat popijem le eno skodelico, ma ga je noter sigurno 2dcl. Že nslednji teden začnem z duplo dozo. user posted image  Potem pa bom vedno več. Škodit ne more; upam le, da bo koristil.

clock-img

24.08.2007, 14:14

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Srček, jaz si čaj skuham zjutraj in ga po požirkih pijem čez celi dan. Zadnja dva tedna naj bi ga pile po dve skodelici - tako si ga jaz pripravim kar pol litra ( cca.);  Nana se bo spet smejala user posted image .

Po mojem bosta imeli čaja premalo ( vsaka za 10X), razen če obe računata na luno nasledni teden user posted image user posted image user posted image .

clock-img

24.08.2007, 14:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Po mojem bosta imeli čaja premalo ( vsaka za 10X), razen če obe računata na luno nasledni teden user posted image user posted image user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  Ja potem pa bo 10 dovolj, če imata pdp 28.8. user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

24.08.2007, 14:45

clock-img

Anonimen

Toliko, da se pofočkam. Sem še v enem kosuuser posted image .
Danes sem bolj lene sorte - se mi prav nič ne da...user posted image

clock-img

24.08.2007, 14:46

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

zaj pa sem dala v album še slikce iz mojega maturanta user posted image user posted image user posted image
me zanima, kdaj bom to obleko spet lahko gor spravilauser posted image bom pa probala par dni po porodu...

pol pa sem dala še eno slikco-kaka sem bila prej-suha-preveč(vsaj za moje okuse)

geslo
pa je za oba albuma sara

Lepa obleka. Pa sploh nisi bila preveč suha, men se zdi to čist okuser posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

24.08.2007, 14:47

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Nana se bo spet smejala

user posted image user posted image user posted image  

clock-img

24.08.2007, 14:52

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Sandra, zelo lepe fotke - izgledaš kot mankenka user posted image  Tudi meni se ne zdiš presuha. Blagor vam VELIKIM user posted image

clock-img

24.08.2007, 14:54

clock-img

ašun

pencil-img

528

Za ta čaj sem slišala, da ga od 37t dalje pijemo najprej po eno šalico na dan. V 39t pa po dve šalice na dan.

clock-img

24.08.2007, 14:56

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

Za ta čaj sem slišala, da ga od 37t dalje pijemo najprej po eno šalico na dan. V 39t pa po dve šalice na dan.

a kje si ti sm te že pogrešalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.08.2007, 14:58

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

Blagor vam VELIKIM

ja k se komaj kotalimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 24.8.2007 15:08:52 >

clock-img

24.08.2007, 15:21

clock-img

cuma

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Ja, 28.8. je polna luna. ( tudi jaz se ne spoznam na lune, ampak sem že več kje to prebrala).

No, ravno na moj rojstni dan user posted image ! Samo da ne boste pol vse odpeketale v Rim in ne bom imela s kom proslavljati tridesetke user posted image !!!

clock-img

24.08.2007, 15:25

clock-img

Anonimen

Torej Sandra kilo čaja za vsako, pa vdariva duplo dozo in sva drug teden opraviliuser posted image user posted image user posted image .

Moj mož vse mi je končno po 2 urah igranja z bagerji in kamijoni pridružil, pa še ti zgolj zato, ker je začelo deževat. Seveda je pred tem vsakega posebaj pospravil pod strehouser posted image user posted image user posted image . Da se nebi plastični kamijoni zmočiliuser posted image .

Vidim da je Ašun še med namiuser posted image .

clock-img

24.08.2007, 15:54

clock-img

ašun

pencil-img

528

Ja med vami....še nekaj časa. Sem bila včeraj pri g. in sem mu rekla, da se očitno že nekaj kuha, ker me skoz neki črviči. Pa je rekel, da sem še čist zaplombirana in da vsaj še 3 tedne ne grem nikamoruser posted image jaz si pa tok želim prej roditi.

clock-img

24.08.2007, 15:58

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

Tudi jaz sem iz pregleda...vse ok, moram malo več piti, ker imam kar nekaj bakterij....ampak itak jih imam skos. Se bom še bolj potrudila in veliiiiiiko pila.
CTG imam prvič čez 2 tedna - v 38 tednu - pozno, a ne? Ma, saj nevem kaj naj si mislim.

Mi je pa zmerila simfizo in jo imam 34 cm...noseča pa sem 35t2d...je rekla, da izgleda, da bo velik user posted image . Kakšna pa je bila kaj vaša razdalja na pregledih?

clock-img

24.08.2007, 16:07

clock-img

Anonimen

Lina, CTG pri 38 tednih je čisto normalno. Tudi jaz sem sedaj na zadnjem pregledu imela bakterije in bila kregana da premalo pijem in se sedaj trudim piti več. Je pa res, da sem res naenkra veliko manj pila in si sedaj vsak dan namensko nastavim 3l tekočine in se jo silim popiti.
O tem kaj sploh simfiza je pa pojma nimam, sploh taka mera 34 cmuser posted image .

clock-img

24.08.2007, 16:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

O tem kaj sploh simfiza je pa pojma nimam, sploh taka mera 34 cmuser posted image .

Jaz tudi ne... user posted image  Če se ne motim, je to neka razdalja med ne vem čem in neko kostjo... user posted image  Meni tega ni še nikoli izmeril.

clock-img

24.08.2007, 16:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

CTG imam prvič čez 2 tedna - v 38 tednu - pozno, a ne? Ma, saj nevem kaj naj si mislim.

Jaz tudi še nisem imela CTG-ja in kdo ve kdaj ga bom. Šele v torek imam pregled, ko bom v začetku 37. tedna, torej... Kdo ve kdaj me bo poslal. Vem, da ni to ne vem kaj, ampak vseeno komaj čakam, da me priklopijo na to zadevco. user posted image

clock-img

24.08.2007, 16:17

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

Mi je pa zmerila simfizo in jo imam 34 cm.

to je razdalja med sramno kostjo in vrhom maternice, jaz jo imam 45cm

clock-img

24.08.2007, 16:32

clock-img

ana b

pencil-img

1004

ana b še enkrat čestitke . Kako to, da si prehitevala?

IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

ana b še enkrat čestitkeuser posted image . Kako to, da si prehitevala?

Pojma nimam. Tudi ginekologi ne vedo. Celo nosečnost mi govorijo, da je dete kak teden manjše, potem pa rojevam nedonošenčke čist normalnih mer po teži in višini. Hec je, da sem imela 2 dni pred porodom UZ, ki je bil čisto v redu in otrok ocenjen na 2500g.
Zdaj je to za nami, samo še, da ga "naučimo jest" pa smo zmagali.
Pišete pa s tako hitrostjo, da sploh ne utegnem vsega sledit. Že itak samo berem, ker mi več ne znese, pa sem si rekla, ko bom ostala na porodniški, pa bom bolj aktivna. Sedaj pa imam aktivnosti, še več kot bi jih želela.
Lepo božajte trebuščke dokler jih še imate.
Kar pa se tiče gužve v LJ porodnišnici (sem zadnjič zasledila), ni nobena ležala na hodniku, sem pa bila eno dopoldne četrta v troposteljni sobi na sredini, pa prav nič mi ni manjkalo.
držim pesti za vse, ki se odpravljate v Rim.
Pa pa. 

clock-img

24.08.2007, 16:46

clock-img

Anonimen

user posted image A ni tako, da mora ta razdalja ustrezat tednom nosečnosti. Kako imaš potem ti 45  cm?

clock-img

24.08.2007, 16:47

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

A ni tako, da mora ta razdalja ustrezat tednom nosečnosti. Kako imaš potem ti 45 cm?

sm pač bajsi, imamjih sem si ravno izmerilauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem