Potem pa je res že skrajni čas da greš rodit
.
O, lumpa ti pa si rekorderka....res greš lahko kar rodit, saj v tabeli te mere sploh več ni...
.
Jaz jo imam malenkost nad povprečjem.
Tokrat se vam, še zadnjič, javljam v enem kosu.
Moja pupica ima 2200 in ta vikend so me spet spustili domov. V ponedeljek grem nazaj, dobila bom svečko in bomo čakali. Če se Klara ne odloči sama pridet na svet, mi bodo v torek sprožli z umetnimi popadki, v skrajni sili me čaka carski.
Takoooooo sem živčna, upam, da bo zdrava, samo to, četudi bo mogla mamica malo več pretrpet.
Punce držte pesti in mislite name v ponedeljek oziroma torek. Žal bom avgustovska,ampak vas ne zapustim.
Kako ste se sedaj zmenila glede potem, se vse počakamo na tem forumu in gremo potem skupaj naprej???
helenav...tudi jaz sem se kar nekajkrat spomnila nate in že spraševala kako si kaj. Skratka želim ti veliko sreče prihodnji teden in javi nam kako je šlo.
Še nič novic od Nefretiti...
Upajmo, da je vse v redu, da že crklja svojega
.
Helena veš, da bomo držale pesti zate in za tvojo punčko. Veliko sreče drug teden in javi se z dobrimi novicami.
Mene tudi že skrbi za Nefretiti, upam da je vse ok in samo nima časa za nas
.
nora, pojma nimam, v kakšnem stanju je moje železo, ker mi ga nihče ne kontrolira. Sicer pa je to dolgotrajen proces, tako da bom šla čez kak mesec k osebni zdravnici na kontrolo ali pa bom prosila ginekologa na prvem pregledu, da malo pogleda kri (če to sploh delajo izven nosečnosti?).
lumpa, kaj pa ti tukaj počneš? Že zdavnaj bi morala rodit, a nisva bili zmenjeni za isti dan?
misska, dobrodošla, vidim da si online!! Lupčka od nas za vas!!
Jaz sem ravno kar spila kozarec brezalkoholnega piva, ker baje pivo stimulira nastajanje mleka... lahko rečem samo:
Bi morala prej vadit s pitjem "alkoholnih" pijač, ne pa zdaj. Fuj fuj fuj.
lumpa, kaj pa ti tukaj počneš? Že zdavnaj bi morala rodit, a nisva bili zmenjeni za isti dan?
o sva bili pa mi ne upajo sprožit poroda ker še nisem dovolj odprta pa bodo še malo počakali bomo v ponedeljek več vedeli
Guppy,
zakaj pa si ne privoščiš čajček za mleko? Doma imam knjigo "Naravni zdravnik", pa sem to našla v njej:
Prastaro domače zdravilo za pospeševanje izločanja mleka pri doječih materah je čaj, ki ga pripravimo iz enakih delov janeževih in koprovih semen ter majarona. Tako pripravljen čaj naj doječe matere pijejo 3x na dan.
Guppy, meni je za povečanje mleka najbolj pomagal sezamov napitek (imaš recept na RR) ali pa na mleku kuhana polenta. Je kar teklo. Za pivo sem pa pred nekaj dnevi brala, da tudi dela čudeže glede dojenja. V prvo ga nisem pila..mogoče pa zdaj. Vsi dojilni čaji so pri meni slabo delovali pa tudi več tekočine ni spodbujalo nastajanje mleka..
Helena, navijam zate in za malo
Tanja Lina, super za take sodelavce

V današnjih časih je to veliko vredno.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!