tudi jaz včasih berem julijke in se spominjam naših prvih mesecev z Mihom. Je pa vse zelo različno. Nekateri gredo res na morje brez problema ali pa na daljše potovanje, drugi smo pa nekaj mesecev v pobruhanih pižamah, da šele po kosilu uspeš priti do zobne ščetke. Res je veliko odvisno od otročka, ampak je pa vsak dan bolje in si bolj navajen na otročka. Mogoče bodo pa septembrski po knjigah - jedli, kakali in spali!!!!
Kaj je recept? Si rodila pred ali po PDP? Pikica Pokica, jaz se tudi tega bojim, da se do določene mere odpreš, nato pa ne gre nikamor (je že Guppy pisala)..sem že za kar nekaj takih zgodb slišala. Pa tudi to, kako en porod pri isti ženski ni enak drugemu. Moja mami se je z menoj zelo namučila, pri bratu pa pravi, da čeprav je bila šivana in je bil brat pol kile težji od mene, da bi tisti dan še lahko šla rodit. V sorodstvu so dobili pri bratrancu tretjega otroka in je rekel bratranec, da je bilo tako hudo, da če bi bilo tako v prvo, da bi verjetno samo pri enem ostala, tako da...vse je lahko drugače, kot si zamislimo
Ti praviš, da jih imaš 87..pri nas jih je 32. Bom še več hodila gor in dol, da še meni kaj pomaga
Tole glede šivanja me zanima, ali se je v drugo babica pri porodu kaj posebej trudila, da nisi bila šivana ali je bilo vse odvisno od tega, kako se je
nastavil pred iztisom.

Naj organiziram otroško rojstnodnevno zabavo doma ali organizacijo prepustim strkovnjakom za otro...
Družina

Hoja brez čevljev je najbolj naravna in primerna za otroke, zato naj bodo ti čim večkrat bosi. Ma...
Zdravje in nega
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!