cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke

clock-img

27.08.2007, 22:44

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

pol si pa podajva roke!

Cuma, verjetno res čutijo naš nemir. Mogoče je treba počakat, da mine vpliv jutrišnje lune in bo bolje user posted image

clock-img

27.08.2007, 22:45

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna, srečno na pregledu user posted image user posted image user posted image  

Duska, ali tvoja sončka že spita?

Spita!!!
Danes je bil ati glavni user posted image user posted image user posted image  
Jaz pa sem visela za računalnikom in brala te strani za nazaj - z vmesnimi komentarji.
Zdaj se spravljam pod tuš, potem pa bom čakala Mars. Mogoče pa Mars in polna luna naredita svoje.

clock-img

27.08.2007, 22:53

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Čer,

men so pa danes ful prsti na nogi zatekli user posted image  Pa en ogaben sirup za kašljanje sem dobila in mi je blo cel popoldan slabo. Moram it jutri v lekarno pa vprašat če imajo še kak drug sirup, ker ne mislim zadnji teden preživet v slabosti.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

27.08.2007, 23:00

clock-img

cuma

pencil-img

1983

IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Zdaj se spravljam pod tuš, potem pa bom čakala Mars. Mogoče pa Mars in polna luna naredita svoje.

Jaz bi tudi čakala, pa bom po moje zaspala ... se mi že tako user posted image .

clock-img

27.08.2007, 23:08

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Jaz grem tudi kar spat.

Lepe sanje, souser posted image   Mogoče bo pa jutri naš dan user posted image

clock-img

27.08.2007, 23:09

clock-img

Anonimen

Edino - informacija o Marsu je imela eno pomankljivost.

Na kateri strani neba pa bo viden? Kje blizu lune?user posted image

Mislim, da ne bi bila fora, da se zvrnem skozi okno.

clock-img

27.08.2007, 23:12

clock-img

Taja339

pencil-img

350

Edino - informacija o Marsu je imela eno pomankljivost.

Na kateri strani neba pa bo viden? Kje blizu lune?user posted image

Mislim, da ne bi bila fora, da se zvrnem skozi okno.

jaaaaaaa, tudi mene to zanima ...user posted image user posted image
sicer pa ... 00.30 a ne? bomo malo posneli, na 2287. leto pa ne bomo čakali kaj pravite ?user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

clock-img

27.08.2007, 23:15

clock-img

Taja339

pencil-img

350

ja punce, naj se sedaj pohvalim - ko je dneva že skoraj konec.
Uspela sem si pobriti noge user posted image user posted image user posted image  in upam, da sem do PDP "gotova" s tem !!!!!!!!!
Sedaj imam na svojem seznamu "opravil do poroda" še samo (sam o malo, da preštejem) ...... 6 opravil + generalka stanovanja.
Jah, vsak dan nekaj, pa bom pridno lahko črtala!user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

clock-img

27.08.2007, 23:15

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Laaahko noč!!! user posted image

clock-img

27.08.2007, 23:16

clock-img

Anonimen

JAZ BOM SIGURNO BEDELA. OB TAKŠNIH ČUDNIH URAH NAVADNO TAVAM PO STANOVANJU, POTEM PA ŠE OKROG TREH.

clock-img

27.08.2007, 23:19

clock-img

Taja339

pencil-img

350

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Laaahko noč!!! user posted image

noooooooooooočko!!!!!!!!!!!!user posted image

clock-img

27.08.2007, 23:20

clock-img

Taja339

pencil-img

350

JAZ BOM SIGURNO BEDELA. OB TAKŠNIH ČUDNIH URAH NAVADNO TAVAM PO STANOVANJU, POTEM PA ŠE OKROG TREH.

jaz tudi - tri mi je taka super ura, da se vedno zbudim.
potem pa je problem spat nazaj ... zjutraj pa bi ga vlekla do onemoglosti ...........

clock-img

27.08.2007, 23:22

clock-img

Anonimen

Grem si umit zobe.

Se tipkamo po Marsu ali pa zjutraj!

clock-img

27.08.2007, 23:28

clock-img

Taja339

pencil-img

350

Tudi jaz pičim gledat Forenzike.
nočko vsem souser posted image , se beremo zjutraj! 

clock-img

27.08.2007, 23:40

clock-img

zvezda71

pencil-img

342

Nana, Cuma kot malo od foha kar se ubadanja z otroki tiče, vama lahko samo rečem ja seveda čutita vajina pikca da se pripravlja velika sprememba v družini in pojma nimata, kljub vsem vašem prizadevanju, kaj to pomeni zanju. V eni strokovni lit., pojma nimam kje sem prebrala, da je soočanje otroka z sorojencem mlajšim, kot ko partner zve da ima drug partner ljubimca, no ne tako dramatično, ampak veliko vprašanj me bodo imeli še radi naprej se poraja v mali glavici in na njih ne zmore odgovoriti sam, pa tudi starši ga velikokrat ne morejo potolažit, saj otroci ne vedo da se naša ljubezen ne deli ampak množi. Moramo jih razumet, pa saj so partnerji včasih ljubosumni na dojenčka, pa so odrasla "razumna"bitja, kaj ne bodo mali pikci. Kaki pa je nasvet kako starši dilat s tem tisti, ki bo to pogruntal bo najbogatejši človek na svetu. Gotovo pomaga veliiiiiiiiko ljubezni, razumevanja, pa kake egotripe spregledat, carkljat pa ne imet občutka krivde, ker novi član prihaja v družino, to sprejeti kot nekaj naravnega, tako kot vsa čustva, ki jih ima pikec, ki čaka novega bratca ali sestrico. Malo sem naložila, verjamem, da ni panike saj vsak starš najbolše pozna svojega otroka, samo poslušati ga mora kaj mu sporoča, in ve kako ravnati z njim da bo najboljše za vse.  user posted image

clock-img

28.08.2007, 07:02

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

dobro jutrouser posted image user posted image user posted image in mamiceuser posted image

kako ste spaleuser posted image user posted image

clock-img

28.08.2007, 07:19

clock-img

nora

pencil-img

601

Dobro jutrouser posted image
Jaz sem vesela, da je nov dan danes. Upam, da bo boljsi. Sinoč sem skoraj ponorela, komaj sem zaspala..user posted image je brcala tako močno, da nisem mogla izdrzat...
kako si pa ti lumpa? a luna ni vplivala nate?user posted image

clock-img

28.08.2007, 07:43

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Dobro jutro!

Zvezda71, hvala. Tudi jaz upam, da bomo kljub dojenčku lahko nadomestili crkljanje pri Mihu. Lumpa, tudi ti še v enem kosu? Bodo šle vse pred nama rodit? user posted image  Jaz imam pred spanjem dve uri popadkov in si mislim, da je to to..pa nič od nič. Vse se neha. Jaz zaspim s štoparico v roki. Potem pa mož, ki na pol spi, sprašuje, a greva že v P user posted image  Dete pa noče ven user posted image   

clock-img

28.08.2007, 07:47

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Dobro jutroooo!user posted image

A vam lahko ponudim user posted image in košček domače user posted image  z borovnicami in smetano?user posted image

clock-img

28.08.2007, 07:50

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Čau čvekice!

Veste kaj, nič ne bom šla še rodit. Nisem uspela še vsega pospravit user posted image , pa še naša Ema ga je začela na veliko sračkati z večernim spanjem user posted image user posted image user posted image .
Leto in pol je spala ko bubica celo noč, zaspala po objemu, poljubčku in pojoči rožici, zdaj pa jok, pa klicat stokrat mamico nazaj, pa ponoči spakirat blazino, zajca in dudo in klicat starše, da jo odnesejo v "veliko" user posted image .  ... user posted image  

Ravno s podobnim se ubadamo tudi mi. Namreč naš Nik je spal v svoji user posted image ves čas. Zdaj ima že leto dni veliko ( nadstropno) in spi vzgoraj ( spodaj bo čez kakšno leto dobila postlico sestrica). Do sedaj ni bilo nobenih problemov, cele noči je prespal, razen seveda kakšnih izjem, ko je bil kaj bolan. 
Zdaj pa že tri dni noče zaspati na svoji postelji, tako da zaspi pri nama in ga mož potem prestavi gor, potem pa se ponoči zbudi in hoče dol!!! Sploh ne vem, kaj mu je. Resnično upam, da je to le neka njegova muha oz. obdobje in da bo že danes ponoči bolje, saj sploh ne morem spati, če ta mali leži med nama. Me je že strah, da se bomo na koncu vsi 4 stiskali v eni postelji user posted image .

Žal ti kaj pametnega ne znam svetovati, saj smo na podobnem. Upam, da bosta najina otroka do prihoda  user posted image spet "stara" in da ponoči in zvečer ne bosta delala težav.

user posted image

clock-img

28.08.2007, 07:53

clock-img

nora

pencil-img

601

cuma, vse najboljse!!!!user posted image user posted image

clock-img

28.08.2007, 07:55

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

CUMA VSE NAJBOLJŠE, DA BI ČIMPREJ DRŽALA SVOJEGA SONČKA V NAROČJU user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

28.08.2007, 07:57

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

CUMA, VSE NAJ NAJ ZA 30. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image !

user posted image

clock-img

28.08.2007, 08:04

clock-img

nana 27

pencil-img

2670

Cuma, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image  veliko user posted image  in naj bo med njimi tudi zdrava Tinkara user posted image user posted image user posted image

Pikica pokica, tudi pri vas težave pri spanju. Tudi jaz ne vem, kaj se dogaja. Upam le, da se do prihoda user posted image  samo od sebe umiri in da bo Miha spal kot prej.

clock-img

28.08.2007, 08:19

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Ja Nana, sem pozneje prebrala, da imate tudi vi težave. Ah.. upam, da je to vpliv lune in da deluje nanj še bolj kot na nas user posted image - danes ponoči sem imela boleče popadke, ki so trajali več kot minuto, ampak na eno uro. Ta zadnji je bil okoli 5h, potem pa sem zaspala do 7h, ko se je pojavil spet. Ampak od takrat pa do zdaj pa spet ne duha ne sluha o njih user posted image  user posted image  user posted image . Zgleda, da to še ni to, čeprav sem ponoči bila že 100% prepričana, da bo današnja luna prinesla našega user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem