Zbiram predloge kako spravit sina iz moje garsonjere pred 12.9.:-))
ja sva že 2
tudi jaz sem zraven!
ja sva že 2
tudi jaz sem zraven!
no smo 3,še katera
Aljab, midve sva se dogovarjale za danes, da greva po
. Kako ti kaže?
Jaz bom očitno počakala na september!
Pozdravljene punce!
Ne, niso me zadržali v porodnišnici.
Bi bila po eni strani prav vesela, da bi me. Ampak kot kaže ne še. Na pregledu je bilo vse bp. Malo sem žalostna, ker mi ni delal UZ. Pravzaprav UZ je naredil, ampak je samo pogledal, če je
na glavici, če je dovolj plodovnice in takšne stvari. Sem upala, da ga bo kaj premeril in stehtal. Da vem kaj me čaka.
No, očitno bom morala počakati do septembra. Urin je ok, voda tudi. Za izcedek mi je dal Borax in to je to. Za bris za streptokoko pa moram v četrtek nazaj.
Cuma,
vse naj, naj za rojstni dan. Želim ti veliko sreče in zdravo Tinkaro. Pa lahek porod seveda.
Nana, par strani nazaj sem brala, da si napisala kaj ti piše v MK. Ti torej znaš brati njegovo pisavo?!
Joj, jaz se po vsakem pregledu tako trudim, da bi vsaj kaj malega razumela, pa ne znam prebrati nič.
Vem, da si mi že razlagala kje je CTG, ampak... Sem pozabljiva oz. ne vem, če sem si prav zapomnila. Bi mi lahko prosim še enkrat napisala? Aja, pa kaj CTG ti dela babica? To samo prideš, ko ti reče g., al moraš prej tudi tja v porodnišnico poklicati? Hvala.
Oh, moje srce je mlajse od moje dejanske starosti
Moje srce je staro 29 let, jaz sem pa stara 27 let. Nesle so me samo trenutne kile, drugače imam srce mlajše
jst86, pri tebi pa bo hitro, tko kot pravi nana! No, pa boš ujčkala!
Tianna, še mal bo za počakat...saj vidiš kako so že vse nestrpne...pa boš še ti malo. Važno, da je vse ok!Kje je še 23.!
Pikica pokica, kaj pa ti še čakaš???
No jutri gre pa lumpa na nov poskus! Drži se, pa nakriči jih, če ti spet ne bodo konkretno pojasnili, kdaj bodo sprožili porod! No, upam, da boš kmalu pestvala, da ne bo
preveč zrasu, ko tko čakaš!
Ste stiskale pesti za NaILo ob 5h? Mogoče je že končala izpit. Bo kaj poročala, ko se vrne.
Jaz sem se mal odlepla od knjige, mi ne gre več...grem na en grozd...pol pa nazaj. Sem pa ugotovila, da me tako ene 2x na dan tak boleč krč zagrabi, traja ene 30s pol pa mine...nič posebnega, sam tako za razliko od tistega nebolečega otrdevanja...upam, da zdržim še do naslednje srede!
Tianna,
tudi jaz ne znam brati njegove pisave..znam pa brati pisavo od babice, ki mi je delala CTG.
Za CTG greš v porodnišnico in gledaš tablo (piše CTG) v prvo nadstropje po stopnicah. Nič se ne rabiš naročat prej. Mene je naročil za 3.9., če se ne bi prej nič dogajalo.
Jaz sem pa mislila, da si šla rodit. Vedela sem za pregled in sem si mislila, da te je G kar noter obdržal

Ti kar počakaj..nič prek vrste
Dorotea, sem sem..stiskala pesti za Nailo. Zdaj je verjetno že doma in uživa. Zdaj si še ti "nesrečnica", ki se mora v teh zadnjih dnevih učit

pa še Srček, če se ne motim
Guppy,
teža za mala navihanca. Pri krčkih vsakemu odgovarja nekaj drugega in moraš malo poskusit. Ali samo dojiš oz. daješ po flaški svoje mleko? Ali ob krčih joka, ali se le zvija, napenja in godrnja? Kako kaka?
Mi smo poskusili naslednje (če upam napisat, ker je tega res ogromno, ampak če ti otrok ves dan joka, poskusiš vse možno):
- zeliščne kapljice proti krčem Lj lekarn,- Babynos in Antiflat kapljice iz Avstrije (Babynos so bile v redu),- čaj plantex (dobiš v lekarni),- zamenjava umetnega mleka (iz Aptamila, ki ga je zaprl in je po njem polival smo šli na Bebo),- če ga napenja in je zaprt, ga daj večkrat ležat v lupinico, da se bo lažje pokakal,- na trebuščka daš toplo pleničko,- če dojiš, si naredi čaj (kamilice, janež, kumina in zelo malo majarona in to pij prek dneva; lahko piješ Rooibos čaj - lahko namesto dela vode malo tega čaja uporabiš pri pripravi mleka),- za masažo trebuščka lahko dobiš lovorjevo (ali brinovo) mazilo, ampak samo v celjski lekarnah ali pa v Avstriji Windsalbe (lahko, da ima Weleda v DM-ju nekaj podobnega),-
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Tianna,
tudi jaz ne znam brati njegove pisave..znam pa brati pisavo od babice, ki mi je delala CTG.
Za CTG greš v porodnišnico in gledaš tablo (piše CTG) v prvo nadstropje po stopnicah. Nič se ne rabiš naročat prej. Mene je naročil za 3.9., če se ne bi prej nič dogajalo.
Jaz sem pa mislila, da si šla rodit. Vedela sem za pregled in sem si mislila, da te je G kar noter obdržal
Ni me še obdržal ne. Sem pohajala do malo prej, celo pri frizerki sem bila. Končno!
Hvala, da si mi še enkrat razložila kam in kako.
Se bom že v četrtek malo razgledala.
A pisavo od babice...

Se mi je zdelo malo čudno, da znaš brati njegovo pisavo.
A ma babica te tam prav pregleda al kako?
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!