cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke

clock-img

03.09.2007, 20:35

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Zdaj sem videla, da je Tajda nekaj zamučkala pri kopiranju in zgleda, kot da sem jaz pisala, pisala je pa onauser posted image .

Pa nič hudega, Tajda, kar oglasi se še...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

03.09.2007, 20:36

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Ribica, kaj ti si še tukaj? Nekaj časa te ni bilo, zdaj pa ne vemo, ali si že mamica, ali pa se je umirilo?

clock-img

03.09.2007, 20:39

clock-img

Anonimen

Punce, ne boste verjele kaj se mi je zgodili.........................
Sestavila sem sms, ki ga bom poslala KO rodim. Saj veste, tista varijanta, ko narediš seznam 30 ljudi in isto besedilo, shraniš in potem ko želiš poslat spet poiščeš sms in daš send......Ampak kaj sem pa jaz naredila.....SEND SEM PRITISNILA!!!!!!
In tako sem vse prijatelje in vse sorodnike obvestila, da sem danes RODILA!!!!!In seveda posledično znori gsm, dobivam čestitke, mama me kliče če se mi meša, ker sva pred eno uro govorili........Seveda gsm zablokira, ne morem veš sms sprejemat, jaz ko nora pišem zraven drug sms da sem se zmotila, da ni res, da se opravičujem......Sem še v enem kosu.......
Najprej cela panična, nato pa se začnem režat kot pečen maček......to bo zgodba, ki jo bom še pripovedovala vnukomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 20:41

clock-img

ašun

pencil-img

528

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Sestavila sem sms, ki ga bom poslala KO rodim. Saj veste, tista varijanta, ko narediš seznam 30 ljudi in isto besedilo, shraniš in potem ko želiš poslat spet poiščeš sms in daš send......Ampak kaj sem pa jaz naredila.....SEND SEM PRITISNILA!!!!!!
In tako sem vse prijatelje in vse sorodnike obvestila, da sem danes RODILA!!!!!In seveda posledično znori gsm, dobivam čestitke, mama me kliče če se mi meša, ker sva pred eno uro govorili........Seveda gsm zablokira, ne morem veš sms sprejemat, jaz ko nora pišem zraven drug sms da sem se zmotila, da ni res, da se opravičujem......Sem še v enem kosu.......
Najprej cela panična, nato pa se začnem režat kot pečen maček......to bo zgodba, ki jo bom še pripovedovala vnukomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ha ha, srček ti pa si slikauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 20:42

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

user posted image  user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

03.09.2007, 20:43

clock-img

Pikica pokica

pencil-img

796

Joj SRČEK, to se boš pa res lahko še dolgo smejala na ta račun.
user posted image

clock-img

03.09.2007, 20:47

clock-img

Anonimen

Pa ja, pobralo me bo od smehauser posted image user posted image user posted image
tašča se še oglasila ni, verjetno surla do tal, mama se reži, kolegi večinoma tudi, eni pa zgleda da so se užalili, tako da njih ko bo šlo zares ne bom obvestila.
je pa to res zgodba za pripovedovat ob kaviuser posted image . Ne verjamem da je kdo že kdaj poslal sms da je rodil in čez 3 minute vse zanikal.

clock-img

03.09.2007, 20:49

clock-img

Anonimen

Ojla punce!

Midve sva končno doma. Jaz sem kar OK (beri: utrujena do nezavesti), Nežika pa ima malo vneto učko. Že ko sem jo prvič videla ji je iz učke malo teklo. Očitno se je z vnetjem že rodila. Joj boga revica, kaj vse je morala v meni prestati.
V glavnem sedaj ji dajem kaplice in upam, da se bo kmalu pozdravila.

Pikica Pokica: no čestitke, da ti je uspelo zdržat do septembra......ampak, počasi se pa le že spravi v RIIIIIM no.....user posted image

Srček: OJOJ.....kriza......kaj pa zdej.....še en MSG, da skenslaš prejšnjega user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 20:51

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Srček, to sem se jaz bala, ko sem sestavljala SMS.

Sedaj boš pa še telegrame dobivalauser posted image .

To pa je za "dol pasti"...

Taščo pa raje pokliči, da ne bo kje v porodnišnico letela, ali pa je že tam

user posted image

clock-img

03.09.2007, 20:55

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Pikica, ja pri nas je pa dve leti in dva meseca. Saj naš je sedaj še navdušen,čeprav je še premajhen, da bi točno vedel, kaj ga čakauser posted image user posted image user posted image . Skrbi me tisto, ko bo prišel v porodnišnico, jaz bom  not ostala z dojenčkom on pa bo šel z atijem domov. Saj verjetno preveč kompliciram in razmišljam - hormoni so me začeli na koncu dajati....

clock-img

03.09.2007, 20:59

clock-img

nora

pencil-img

601

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:01

clock-img

Anonimen

Saj sem takoj začela pisat sms da sem se zmotila, da ni res....pa dokler sem spet cel seznam nazaj sestavila komu vse sem poslala, mi je polovica že čestitala ali pa pisala......pobralo me bo od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če se bom še dalje tako smejala bom res rodit šla, pa mi še verjel nihče ne bouser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:08

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Nana, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:20

clock-img

NalLa

pencil-img

861

user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:21

clock-img

NalLa

pencil-img

861

Srček ti moraš bit pa res facauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Srček ti moraš bit pa res facauser posted image user posted image user posted image

Zraven mene ni nikoli nikomur dolgčas. Če vidim da dolgčas postaja, potem ljudi obveščam o temu, da NISEM rodilauser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Srček, ljuba duša, pa ja ne misliš, da bo z SMSom priklicala popadkeuser posted image user posted image user posted image  Mene bo pobralo od smeha, res... user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Srček, ljuba duša, pa ja ne misliš, da bo z SMSom priklicala popadkeuser posted image user posted image user posted image  Mene bo pobralo od smeha, res... user posted image user posted image user posted image

A si ga tudi ti dobila? Ker si na mojem spisku osumljencevuser posted image user posted image user posted image . Sem se že bala da boš tukaj objavila, pol pa bom še tukaj morala vse zanikatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

03.09.2007, 21:39

clock-img

LINA31

pencil-img

1183

joj srček...ta pa je dobra. Jaz sem tudi SMS sestavila, ampak brez seznama prejemnikov, ravno zato da ne bi še jaz komu poslala.

clock-img

03.09.2007, 21:47

clock-img

Emm

pencil-img

181

No še vedno smo vse tukaj in v enem kosuuser posted image user posted image .
A katero kaj ščipa,boli,tišči.
Mene kar naprej a kaj ko bo verjetno spet OFF in bomo spet ostali brez spanca tako kot sinoči.
Tudi jst razmišljam kako bo naš mali nagajivček sprejel novega člana družine,ker je kr dosti scarklan in mu je skoraj vse bilo dovoljeno do neke mere,sedaj ko bo pa tuuser posted image  bo pa za njega kr velika spremembauser posted image
Upam da se bo kr hitro pomiril.
Ste že izbrale kaj bojo bratci in sestrice prinesli za darilo velikim nagajivčkomuser posted image

clock-img

03.09.2007, 21:47

clock-img

Anonimen

A si ga tudi ti dobila? Ker si na mojem spisku osumljencevuser posted image user posted image user posted image . Sem se že bala da boš tukaj objavila, pol pa bom še tukaj morala vse zanikatuser posted image user posted image user posted image

Na srečo imam ugasnjen telefon, ker se fila... Saj bi me kap - bi šla verjetno kar rodituser posted image user posted image user posted image  No, saj ne bi imela nič proti - v bistvuuser posted image ...
Samo je pa dober trening to - pa ko boš res rodila, bodo vsi mislili, da nisi in boš imela lepo mir v P in kakšen teden tudi doma... Dobro si ti tole naredila, vredno posnemanjauser posted image user posted image user posted image  A tašča je še v ilegaliuser posted image

clock-img

03.09.2007, 21:52

clock-img

ašun

pencil-img

528

Srček boš videla koliko telegramov te bo čakalo v porodnišnici, ko boš šla rodituser posted image user posted image user posted image , kaj takegauser posted image

Mene pa danes neki po jajčnikih šravfa. Res je en čudn dan.

clock-img

03.09.2007, 21:55

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Emm, našemu bo user posted image  prinesel gasilski avtek. Sem ga po vprašala, kaj misli, da bo dobil od user posted image , pa je kar sam povedal in sedaj zmeraj tako reče.

clock-img

03.09.2007, 22:02

clock-img

Anonimen

A tašča je še v ilegaliuser posted image

Eh, saj veš kako je moja tašča......jo pokličem, vprašam če je dobila sms, je rekla da ja, da je dobila oba. Pa vprašam kaj si je mislila ko je dobila prvega, pa je rekla da tak ni resno jemala, ker če bi blo res bi jo mož klical že prej.....pa ji rečem da NE, da jo ne bo prej klical in da bo dobila točno ISTI sms in ko ga dobi naj ga jemlje resno! On še kar mislil da bomo njo obveščali ko dobim popadke in jo bomo vsake pol ure klicali na koliko časa imam popadke in kdaj sem rodila in kako.....ja, malo morgen.

clock-img

03.09.2007, 22:07

clock-img

Anonimen

Ašun - mene že tretji večer po jajčnikih šraufa. Tako kot pred M. Pa že mislim, da bo akcija - pa nič. Največ kar se zgodi, je, da ene parkrat dobro "ustrelim"...user posted image  Jajčniki pa še vedno bolijouser posted image

Srček - kaj tašča misli, da bosta vidva naredila je eno, kaj bosta pa vidva dejansko naredila je pa drugo user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem