Dobro jutro
Kako so vaši dojenčki kaj radi v vozičku???
Mi smo vceraj prvič sli ven in je mala spala, potem še doma še 2 uri ni se zbudila. Bomo vidli danes kako bo.
Vceraj je tudi Luciji padel popek in zdaj bomo počakali kaksen dan, da še krasta pade pa jo bomo kopali. komaj čakam
helenav, moja

je tudi lena gleda sesanja, potegne malo pa zaspi. Z žgičkanjem nisem dosegla ničesar in potem po nasvetu patronažne sem jo pred podojem slekla, da se lepo zbudi, pa sem jo dojila zavito v tetra plenički. Nekaj poje in spet neha pa jo odvijem in spet isto ponovim

vsakič sem jo tehtala pred in po dojenju in je končno zacela pit vec kot 60 ml in danes rezultat v raspredelnici kaže, da se vsak dan redila po cca 30 gr, kar je super

pa še vceraj nisem jo niti 1x slačila pred dojenjem, očitno se je mala navadila lepo sesat
Najprej sem si mislila, da nimam dost mleka, da zaradi tega neha jest. Potem sem si nacrpala in ugotovila, da je mleko za dost (točno 60 ml nacrpam iz ene dojke).
Nana, ti si enciklopedija

lahko odpres eno posvetovalnico za

, sigurno bo dolga vrsta za cakat. Poste od tebe in od guppy kopiram in si jih pošiljam na mail

tudi jaz bom prebrala to knjigo, me je prav potegnilo
Zdaj pa moram it malo pospravljat pa likat, dokler

še spi.
Lep dan vsem!