Evo, imam čas za nakladanje, ker ati čuva malčka in se igra z njima. Včeraj me je namreč popolnoma sesulo.
Začelo se je s tem, da sta bila malčka par dni nemirna in sem bila res utrujena kot en zombi. Takrat si seveda dovzeten za vse možno in tako se je začelo kopičiti:
Maja cel dan ni želela jest in vse, kar je pojedla je zbruhala. Pa še pediatrinja je rekla, da ima nezrela kolka, da ima slabši tonus, da moramo v razvojno... Čisto sem ponorela od skrbi zanjo. Pikica moja mala.
Sicer to poslušam že odkar sem rodila, ampak še bolj mi gredo na živce ljudje s svojimi nasveti. Vsak ima namreč neko svojo teorijo. En pravi žejen je, drugi pravi zebe ga, en pravi lačen je, tretji pravi drži ga. AAAAaaaa!! Jaz sem mama teh otrok in najbolje vem, kaj otroček potrebuje, če pa ne vem, pa tudi ne pomaga, če mi kdo drug pove sto možnosti, ki sem jih že preverila. Grrr.
Prekleta menstruacija. Ko sem želela zanosit, je ni bilo najprej 3, potem 6 MESECEV, zdaj se je pa pokazala, ko sem že tako slabokrvna.
Komentarji. Joj, kok je moj mož krasen, kako lepo skrbi za njiju, kako rada ga imata... To vse je RES, ampak mene doma nihče ne pohvali, kako zdržim sama dopoldan, da sem vsaj "v redu" mama. In to vse skupaj se navezuje na naslednje:
Fouš sem svojemu možu, ker sta malčka zaljubljena do ušes vanj. Po tihem mislim, da ona dva mislita, da je on njuna mama. Po CR je namreč on dobil otročka v roke, ju crkljal itd. in tudi, ko sem prišla domov je 80% reči z njima počel on. Včasih se počutim tako odrinjeno...
Danes pa sem boljše volje, ker sta bila reeees pridna malčka. Začela sem bolj pozitivno gledat na reči:
Otroka sta zdrava in super napredujeta!!!
Mož mi OGROMNO pomaga in hvala bogu, da ga imata tako zelo rada in da počne z njima vse živo, od previjanja, kopanja, uspavanja, tolaženja... drugače bi se mi zmešalo. Krasen mož in očka je!!
Hvala bogu za ta forum in vas mamice, da se lahko pogovorimo in iz sebe spravimo ven te skrbi. Sicer imam kar nekaj prijateljic in prijateljev, s katerimi se to lahko pogovorim, ampak njih mučijo druge skrbi, kot so služba, študij... ne pa materinstvo.
Marko in Maja super kakata po Beba1. Prej sta kakala 1x na teden, predvčerajšnjim pa je Marko 3x napolnil plenico v enem dnevu, danes pa spet! Majo še čakamo :)))
Mamica sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!