...(kar seveda spet ni nujno...za otroka ja, tebe pa ni nujno, je njegova dobra volja)
če je izvenzakonska zveza enakovredna zakonski zvezi, potem je dolžan tudi za njo skrbet.
jaz mislim, da se tvoj dragi mora navadit skupnega življenja. očitno tega doma ni imel in je vsak skrbel zase. možno, da sta njegova starša imela denar vsak zase. očitno potrebuje za vsako stvar obrazložitev, zato mu razloži. začetne stroške za

razdelita na mesece, ker so ti največji. oba se bosta morala navdit na spremebe. saj vesta, da otrok prinaša popolnoma drugačno življenje, kaj pa dejansko to pomeni, pa še ne moreta vedet. učila se bosta sproti, kot se morata sedaj glede financ.
da je bleknil neumnost za NS, pa po moje ni vedel, da se lahko naredi samo v določenem obdobju.
anonimna, saj bo. iz drugega posta se mi je zdelo, da le ni tak skopuh, razjezila te je reakcija na 50e za NS. plačal jo pa sigurno bo, tako kot vse ostalo. verjetno si tudi nase jezna, ker si finančno odvisna od njega, pa se bo tudi to spremenilo.
< Sporočilo je popravil mika -- 12.1.2007 23:49:25 >