writing-img

Mamice - Škofja Loka

clock-img

17.01.2007, 11:56

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Lep pozdrav!

Sem mamica enomesečnega sončka. Rada bi spoznala kakšno mamico iz Šk. Loke za skupne sprehode, klepet, ... Sem namreč na novo priseljena tako da v tem mestu še nimam veliko poznanstev! Če je katera za, naj se javi!

LP!

clock-img

18.01.2007, 12:32

clock-img

maychika

pencil-img

860

ojla....tudi jaz sem iz Šk. Loke....sicer grem s porodniško proti koncu in trenutno urejamo novo srtanovanje, samo bi se našel kak čas za sprehod in kavico pri Homanu....s katerega konca loke pa si...?

Tia in Neli....moji mali zvezdici

clock-img

18.01.2007, 13:18

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

user posted image  Ojla, sem vaju komaj najdla.. Sem iskala pod srečanja... Ja, jest sm tud iz Škofje loke.. Lahko bi padla kakšna kavica v Homanu al pa v Artu.. Vozičke bi mogle pač zunaj pustit.. Kar se tega tiče je Loka kot mesto blazno neprijazna do mladih mamic.. V Nami je sicer več placa, sam za tri vozičke pa spet ne.. Zunaj je pa tako neprijazno... user posted image  Pa še sploh nismo imeli snega!!

Lahko prideta pa k men! Mam polno placa pa kofe tud še znam skuhat! user posted image

Lp, DeVilla

Ena in ena je šest... :)

clock-img

22.01.2007, 13:11

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Ojla!

Jaz sem iz Puštala.

Bi bila zelo vesela, če bi se kdaj dobile na kakšnem čveku. Od kod sta pa vidve?

LP!

clock-img

22.01.2007, 18:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.01.2007, 19:44

clock-img

maychika

pencil-img

860

jaz sem na novem svetu

Tia in Neli....moji mali zvezdici

clock-img

22.01.2007, 21:59

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.01.2007, 10:01

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Oj, jest sm tud iz Puštala! Sem na unem koncu, k se začne klanec, pa pot k cerkvici na vrhu hriba.. Hmm, se nobene nove mamice ne spomnim.. Sicer pa sem te dni bolj malo zunaj...

*Soncica - Art je nasproti Name, mislim da se reče Arnolova hiša, tam k je rdeča fasada, pa mize so bile polet zunaj.. Skoraj ne moreš zgrešit.. Na drug strani skozi prehod je po novem zdej sadjar, pa una hitra prehrana pa Studio..  

Lp, DeVilla user posted image

clock-img

24.01.2007, 11:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

24.01.2007, 13:24

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Joj, jaz že komaj čakam da grem spet mal z vozičkom vn. Pa sa spoznam kakšno novo mamico user posted image  
Čez vikend je napovedano lepo vreme, ampak kr mrzlo. Komaj čakam da se spoznamo.

DeVilla pol sva pa kr blizu. Jaz sem malo naprej od Al marketa.

LP!

clock-img

25.01.2007, 10:52

clock-img

razigrana

pencil-img

184

No, punce a že kidate user posted image Mene tko vn vleče,pa me mal skrbi da ni premrzlo za Bineta user posted image Kaj mislte?

clock-img

26.01.2007, 23:24

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Punce, a je jutri katera za kakšen sprehod. Napovedujejo lep sonček user posted image

LP!

clock-img

28.01.2007, 17:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

28.01.2007, 19:15

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Zdravo!

Jutri imamo kardiloga tako da ne bo šlo. Lahko pa se zmeniva za torek. Tudi midva greva ponavadi vn okoli 12h. Odvisno kdaj je.

LP!

clock-img

31.01.2007, 11:01

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Punce a mi lahko poveste, če v Šk.Loki delajo uz kolkov ali se moram naročit v Kranj?

Hvala!

clock-img

01.02.2007, 16:10

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

V Kranj boš morala it.. Mi smo plača 8,500 sit.. Smo jih potem dobili nazaj preko zavarovanice al kako že.. Sm že mal pozabila.. user posted image

clock-img

03.02.2007, 22:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.02.2007, 10:43

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

04.02.2007, 21:19

clock-img

barba

pencil-img

1746

DeVilla - ste se že pozdravili?user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

clock-img

05.02.2007, 09:54

clock-img

razigrana

pencil-img

184

DeVilla in SOncIca hvala za informacije. Rodila sem pa v Lj tako da bom najprej poklicala v Kranj, da vidim kakšna je čakalna doba, ker se nam ne mudi tako zelo. Je rekla pediatrinja naj se naročimo tako, da bo prišel na vrsto ko bo star 5 mesecev, pol leta. Tako, da se nam ne mudi.

LP!

clock-img

05.02.2007, 14:55

clock-img

mojamia

pencil-img

7

hojla,
tudi jaz sem sama na sprehodih po loki pa me zanima če ste pripravljene vzet še mene po mojo malo mio kdaj s sabo?user posted image

clock-img

11.02.2007, 21:24

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

Oj, mi smo se končno zlizal vn iz viroz.. Najprej je zbolela najstarejša (vročina 39,2 st. pa to), sledila sem ji jaz z hudim vnetjem ušesa in sinusov, potem je obležal še mož, najbolj pa jo je odnesla najmlajša.. Ji je samo teklo iz noska in je malo kašljala... user posted image  Tako da gremo jutri v normalen delovni ritem.. Kako bo s kakšnimi sprehodi vam ne znam povedat, ker nimam zaščite za voziček, če dežuje... Se pa res nisem hecala, če se dobimo pri meni.. Placa imam dovolj.. V Loki se itak ne moremo nikjer dobit pod streho z vozički... user posted image

Uživejte!
DeVilla user posted image

clock-img

11.02.2007, 21:25

clock-img

DeVilla

pencil-img

752

p.s.
Mojamia, dobrodošla!!! Itak da te vzamemo sabo na sprehode!!  user posted image

clock-img

11.02.2007, 22:45

clock-img

razigrana

pencil-img

184

IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla

Se pa res nisem hecala, če se dobimo pri meni.. Placa imam dovolj.. V Loki se itak ne moremo nikjer dobit pod streho z vozički... user posted image

Jaz sem za. Kaj pa ostale? Upam samo, da mojega sončka ne bodo ravno takrat mučili krčki, ker potem, naju ne bo. Ampak je vsak dan bolje, tako da močno upam da jih kmalu ne bo več.

LP!

clock-img

12.02.2007, 11:14

clock-img

mojamia

pencil-img

7

Hvala za dobrodošlico.
Tud jaz sem za, samo zmenit se je treba.
Drgač mam pa tud jaz tok placa da se lahko tud pr men dobim na kavi.

Jaz zdaj šibam ven preden se ulije dež pa da moja mala mal zaspi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem