IZVIRNO SPOROČILO: atena777
Jaz pa kar ne morem začet peglat.
Jaz tudi ne. Sicer bom večino stvari itak samo zložila, ampak se mi tudi to ne da. Sploh pa ne, kose spomnim, kako velik kup cot me čaka pa da sem danes oprala že dva stroja perila.
Atena, glede kopanja. Mi2 sva hodila na plavanje za dojenčke v Terme Ptuj, zdaj pa se hodiva kopat včasih v Podčetrtek (Terme Olimia), običajno pa kar v Terme Rogaška (imam sezonsko karto). Mali se kopa, na oko voda sicer ni kristalno čista, ampak sploh ni nobenih problemov. Kopava se kar v velikem bazenu, gužva je, voda ni vedno kristalno čista, ampak ne kompliciram. Po kopanju se vedno stuširava, mali pa tako uživa, da bi bilo prav škoda, če ne bi hodila plavat. Po mojem otroci sploh niso tako občutljivi, samo straši smo tisti, ki stvari preveč skompliciramo.
Ja, koliko pa si dala za original Stokkejevo oblogo za posteljico? Ta naša se je raztegnila in leze dol, Žiga pa tako rogovili po posteljici, da mu moram tudi jaz večkrat reševati ukleščene nogice.
Delfinčica, pri nas je ista pesem. Ko mali vidi, da kaj jem, hoče na vsak način tudi on. In če ne dobi, sledi vik in krik...

Če je kdo drug, pa sploh ni take panike. Res so lumpi!
Manca, po mojem bomo čez vikend doma. Aja, v nedeljo gremo k moji babi na rojstni dan. Bova na zvezi.
Nič, še potem kaj napišem. Moram zložit tisto perilo pa malo pospravit po bajti, da ne bom tudi jaz kregana, da preveč visim na RR.
Aja, smo hoteli it malo na morje kampirat ta teden, ima moj M popolnoma nepričakovan dopust pa bo vse padlo v vodo, ker je napovedano tudi za Hrvaško slabo vreme.
Adijo, res grem pospravljat.